ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΑΞΙΩΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

Μέχρι σήμερα εχω γράψει επανελλημένα τα αίτια που οδηγούν μια ολόκληρη κοινωνία σε καθολική υποκρισία.

Στη πόλη μας υπάρχουν άτομα που δεν σέβονται σε κανένα βαθμό τους θεσμούς, και δεν τιμούν κανένα απο το κοινωνικό σύνολο που τους παραχώρησε το δικαίωμα διοικήσεως.

Στο πρόσφατο δημοτικό σύμβουλιο  Γλυφάδας ο ακατάλληλος δήμαρχος Κώστας Κόκκορης παρουσία εμού και σχεδόν με απαρτία των δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων προσπάθησε για άλλη μια φορά ''παίζοντας το ρόλο του συνειδητοποιημένου υπεύθυνου ανθρώπου'' να περάσει δημόσια την εικόνα  του δημάρχου που βρίσκεται δίπλα στα προβλήματα των δημοτών και κάνει το καλύτερο δυνατόν για ''όλους''.


Ήταν φυσικό και επόμενο μετά απο τη πλήρη δημόσια και διάφανη ενημέρωση όσων έχουν τελεστεί στη τοπική κοινωνία κατά εμού, και δεδομένης της αιτήσεως που κατέθεσα στο Δήμο Γλυφάδας, να αντιδράσω και να τον αποκαλέσω δημόσια ΨΕΥΤΗ.

Ο άνθρωπος που αξίωσε σε ενα δήμο απο τους δημότες να διοικήσει..... το μόνο που είχε να πει δεδομένου οτι είναι ψεύτης και υποκριτής είναι: Εσείς κύριε ζητάτε ο δήμος να σας φτιάξει Ραδιοφωνικό Σταθμό !!!!

ΓνωρίΖΟΥΝ οι συμπολίτες μας ότι ο γράφων χωρίς τη στήριξη κανενός απο την πλευρά αιρετών και πολιτευτών επι σειρά  ετών  λειτουργούσε Ραδιοφωνικό σταθμό με την επωνυμία ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'' όπως και την πλήρη ανυπαρξία τους στις εκκλήσεις συμπαράστασης ώστε να υπάρξει νομιμότητα, όπως και τη σειρά απο διώξεις και κατασχέσεις ώστε να υπηρετείται καλύτερα η γνωστή διαπλοκή της τοπικής μας κοινωνίας.


Ουδέποτε ζήτησα χρήματα, ενω αυτοί αξιώνουν ψήφους για τα χρήματα των δημοτών.Ο κάθε συμπολίτης μας ας κρίνει σε ποιούς παρέχει ψήφους, όπως και ποιός ήταν και είναι ο ρόλος τους και τι πράττουν.  

Δεδομένου οτι μετά τις αιτήσεις που κατέθεσα στον δήμο Γλυφάδας και την ενημέρωση του συνόλου μου έχουν κόψει το επίδομα απο ανευθυνότητα των εγκληματιών πολιτευομένων, το τηλέφωνο, το ηλεκτρικό ρεύμα, και μετά απο σειρά διώξεων και κατασχέσεων παραμένω ΑΝΕΡΓΟΣ απο το 2004 μέχρι και σήμερα χωρίς ίχνος ενέργειας απο την πλευρά τους, με βεβαιότητα δηλώνω οτι αυτοι δεν είναι πολιτευόμενοι........ είναι ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΑΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.

ΓΛΥΦΑΔΑ WΕΒ,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com


Υ.Γ: Όταν πρόεδρος του τοπικού ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ εχει αυτοαναγορευτεί ο Κόκκορης μπορεί να υπάρχει ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στη ΓΛΥΦΑΔΑ; (Πραγματικά είσαστε αξιολύπητοι)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΑΞΙΩΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">