ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΥΣΕΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΜΑΪΟΥ 2013

29 Μαΐου 2013

Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Αττικής
Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων
Ταχ. Δ/νση: Λ. Καραμανλή 18
Ταχ. Κώδικας: 166 73, Βούλα
Πληροφορίες: κ. Κουτρή Γεωργία
Τηλ: 213-2020045
Fax: 213-2020159


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, κ. Σπύρος Πανάς
συμμετείχε στο Διεθνές Φεστιβάλ Γεύσεων
που πραγματοποιήθηκε στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Γεύσεων, που διοργανώθηκε την Κυριακή 26 Μαΐου στο Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη, συμμετείχε ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, κ. Σπύρος Πανάς.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της – Ένωσης Γυναικών Πρέσβεων και συζύγων Πρεσβευτών στην Ελλάδα (LAASA). Πρέσβεις από 37 χώρες της Ευρώπης, της Αφρικής, της Αμερικής και της Ασίας, μαγείρεψαν φαγητά και γλυκά της πατρίδας τους, τα οποία πωλήθηκαν στους επισκέπτες της γιορτής με στόχο την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS.
Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Τουρισμού, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Επικεφαλής Πρωτοκόλλου του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβης Πάνος Καλογερόπουλος, ο Βουλευτής Επικρατείας και Ολυμπιονίκης, κ. Πύρρος Δήμας, κ.ά.
Απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό, ο κ. Πανάς τόνισε μεταξύ άλλων:
«Το Παιδικό Χωριό SOS αξίζει την αναγνώριση, το σεβασμό και πάνω από όλα τη στήριξή μας. Ειδικά σήμερα, σε μια εποχή δύσκολη, όπου η ανάγκες στήριξης της κοινωνικής συνοχής αυξάνονται, ενώ ταυτόχρονα οι διαθέσιμοι πόροι από το κράτος περιορίζονται. Κάτω από αυτές ακριβώς τις συνθήκες, καλούμαστε να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας και να ενισχύσουμε το έργο φορέων όπως τα Παιδικά Χωριά SOS. Τώρα χρειάζεται να δώσουμε μαζί τη μάχη, για να μη μείνει κανείς πίσω. Για να μη μείνει κανένα παιδί αβοήθητο και μόνο.
Οφείλω, λοιπόν, να συγχαρώ και να ευχαριστήσω από καρδιάς τους εκπροσώπους των Πρεσβειών, που προσφέρθηκαν να διοργανώσουν αυτή την εκδήλωση, αφιερώνοντας προσωπικό χρόνο, δημιουργικότητα και αγάπη. Είναι μια πρωτοβουλία που επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι η ανθρωπιά, η ευαισθησία και η διάθεση προσφοράς είναι αξίες οικουμενικές. Αξίες που δεν πρέπει να λείπουν από καμία κοινωνία.»
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μουσικά και πολιτιστικά δρώμενα, που επιμελήθηκαν συγκροτήματα από την Αυστρία, Γεωργία, Ινδία, Ινδονησία, Αίγυπτο, Κίνα , Αργεντινή και Μεξικό.  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΥΣΕΩΝ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">