ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σχέδιο διαθεσιμότητας σε 2 φάσεις

ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

Ο  Μητσοτάκης καλείται να δώσει 4.250 ονοματεπώνυμα δημοσίων υπαλλήλων στην Τρόικα μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα, καθώς το σχέδιο διαθεσιμότητας/κινητικότητας θα υλοποιηθεί σε 2 φάσεις. 

Το βάπτισμα του πυρός θα πάρουν άμεσα 2.200 σχολικοί φύλακες, 2.000 εκπαιδευτικοί που θεωρούνται υπεράριθμοι καθώς και 50 υπάλληλοι του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης που κρίθηκαν πλεονάζοντες βάσει του νέου οργανογράμματος. 

Το Σεπτέμβριο θα εφαρμοστεί  η δεύτερη φάση του σχεδίου του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης οπότε και εκπνέει η χρονική πίστωση που ζήτησε και έλαβε ο  Μητσοτάκης. 

Τότε θα ενταχθούν σε 8μηνη διαθεσιμότητα, οι 3.500 δημοτικοί αστυνομικοί, περίπου 2.000 υπάλληλοι των Υπουργείων, των οποίων οι οργανικές θέσεις καταργούνται με τα νέα οργανογράμματα, 1.500 εκπαιδευτικοί που δεν ασκούν τα καθήκοντά τους, ενώ οι πληροφορίες θέλουν τους 1.250 εργαζόμενους που υπολείπονται για τη συμπλήρωση του στόχου των 12.500 συνολικά να αναζητούνται επίσης από την Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

Σημειώνεται ότι σε 24ωρη απεργία προχωρά τη Δευτέρα η Δημοτική Αστυνομία στο δήμο Αθηναίων, ενώ για την ίδια ημέρα η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει προκηρύξει στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως το τέλος της βάρδιας. Στις 12.30 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πλ. Καραϊσκάκη και πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σχέδιο διαθεσιμότητας σε 2 φάσεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">