ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ, Η ΚΑΠΗΛΙΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ;

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

Δήμαρχε Γλυφάδας η συγκεκριμένη ενέργεια δεν ονομάζεται καλοκαιρινό σινεμά.

  Γνωρίζουν οι συμπολίτες μας ότι σε αυτή τη πόλη -και συγκεκριμένα στη ΤΕΡΨΙΘΕΑ  των 50.000 χιλ - υπήρχε ένας καλοκαιρινός κινηματογράφος - ο οποίος εχει κλείσει εδω και αρκετά χρόνια λόγω διαμορφωμένων συνθηκών.

''ΜΑΡΙΛΕΝΑ''
Aυτός λοιπόν ο θερινός κινηματογράφος στη ΤΕΡΨΙΘΕΑ είναι ενα απο τα στοιχεία του ΤΟΠΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. (και σε καμία περίπτωση οτι παρουσιάζεται απο κάπηλους)

 
Ο θερινός κινηματογράφος ''ΜΑΡΙΛΕΝΑ'' που βρίσκεται κλειστός επι αρκετά χρόνια έπρεπε να επαναλειτουργήσει με αρωγό τον Δήμο Γλυφάδας στα πλαίσια του αληθινού ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, και οχι του κατ' επίφαση που ισχύει επι του παρόντος.
  Η υποχρέωση των αιρετών είναι να στηρίζουν οτιδήποτε αποτελεί δομή ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ της τοπικής μας κοινωνίας, και αντι αυτών που οφείλουν καπηλεύονται με προχειρότητα και με κατ' επίφαση δράσεις πολιτισμού.

Είσαστε ανύπαρκτοι σε οτιδήποτε αποτελούσε αυτούσια δομή ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, και είσαστε κάπηλοι της πόλης μας, και του τοπικού πολιτισμού.

Γνωρίζοντας οι περισσότεροι ποια είναι τα ενδεδειγμένα, και τι ισχύει σήμερα, εαν υπάρχει έστω και ίχνος λάθους σε οτι γράφεται ας μας δώσουν την επιχειρηματολογία τους.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Βέβαια σήμερα στη Γλυφάδα ποιοι γνωρίζουν τι σημαίνει αμιγώς ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ;

 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ, Η ΚΑΠΗΛΙΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">