.

.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

7/21/2013

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ, Η ΚΑΠΗΛΙΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ;

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

Δήμαρχε Γλυφάδας η συγκεκριμένη ενέργεια δεν ονομάζεται καλοκαιρινό σινεμά.

  Γνωρίζουν οι συμπολίτες μας ότι σε αυτή τη πόλη -και συγκεκριμένα στη ΤΕΡΨΙΘΕΑ  των 50.000 χιλ - υπήρχε ένας καλοκαιρινός κινηματογράφος - ο οποίος εχει κλείσει εδω και αρκετά χρόνια λόγω διαμορφωμένων συνθηκών.

''ΜΑΡΙΛΕΝΑ''
Aυτός λοιπόν ο θερινός κινηματογράφος στη ΤΕΡΨΙΘΕΑ είναι ενα απο τα στοιχεία του ΤΟΠΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. (και σε καμία περίπτωση οτι παρουσιάζεται απο κάπηλους)

 
Ο θερινός κινηματογράφος ''ΜΑΡΙΛΕΝΑ'' που βρίσκεται κλειστός επι αρκετά χρόνια έπρεπε να επαναλειτουργήσει με αρωγό τον Δήμο Γλυφάδας στα πλαίσια του αληθινού ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, και οχι του κατ' επίφαση που ισχύει επι του παρόντος.
  Η υποχρέωση των αιρετών είναι να στηρίζουν οτιδήποτε αποτελεί δομή ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ της τοπικής μας κοινωνίας, και αντι αυτών που οφείλουν καπηλεύονται με προχειρότητα και με κατ' επίφαση δράσεις πολιτισμού.

Είσαστε ανύπαρκτοι σε οτιδήποτε αποτελούσε αυτούσια δομή ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, και είσαστε κάπηλοι της πόλης μας, και του τοπικού πολιτισμού.

Γνωρίζοντας οι περισσότεροι ποια είναι τα ενδεδειγμένα, και τι ισχύει σήμερα, εαν υπάρχει έστω και ίχνος λάθους σε οτι γράφεται ας μας δώσουν την επιχειρηματολογία τους.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Βέβαια σήμερα στη Γλυφάδα ποιοι γνωρίζουν τι σημαίνει αμιγώς ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ;

 
ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ, Η ΚΑΠΗΛΙΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποσημείωση: Προηγήθηκα όλων σε τοπικό επίπεδο, εκθέτοντας καθημερινά δημόσια τι πρέπει να ισχύσει στα νότια προάστια, και την Γλυφάδα, ώστε να υφίσταται ένα πλαίσιο αμιγώς τοπικού πολιτισμού - αξιώσεων. Αντί όσων αποτελούσαν επιβεβλημένη αναγκαιότητα, μέλη Τ.Ο κομμάτων, και παντελώς άσχετοι, αλληλοδιαδέχονται στη τοπική αυτοδιοίκηση, κατακερματίζοντας ακόμη περισσότερο ότι είχε απομείνει στις τοπικές κοινωνίες στα νότια προάστια.

Tα νότια προάστια, είναι έρμαιο διαπλεκομενων, που μακροπρόθεσμα κατατρώγουν συθέμελα τον τοπικό πολιτισμό.

Σήμερα με τις διαμορφωμένες ισχύουσες συνθήκες, λίγοι άνθρωποι, και δύσκολα αντιλαμβάνονται, τι έχει επικρατήσει στην καθολικά κατακερματισμένη νότια Αττική, η οποία δεν διαθέτει οργανωμένες δομές του δήμου, και σαφώς ούτε των δημοτών, προς χάριν υπηρέτησης αλλότριων σκοπών και συμφερόντων.

Σημειωτέων, ότι γνωρίζετε συνολικά τι πράττουν οι εκάστοτε εκλεγμένοι, τόσο σε επίπεδο κυβέρνησης, όσο και σε επίπεδο περιφέρειας και δήμου.

Γεννήθηκα σε αυτή τη περιοχή, είναι ο τόπος μου, και σαφώς ήθελα να ισχύει ένας πολιτισμός αξιώσεων, που να μας τιμά όλους, με σύγχρονες δομές και δημοκρατικές αρχές, σε πλήρη αντιδιαστολή όσων ίσχυαν από την αρχή, με ενοχλούσαν, και σήμερα καλούμε να τα διαλύσω - ελλείψει των ενδεδειγμένων πολιτικών από την πλευρά τους...

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΔΙΩΞΕΙΣ&ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Γνωρίζετε ποιοι χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση, την περιφέρεια Αττικής, και τους δήμους;

Γνωρίζετε τι επένδυσαν οι πολιτευόμενοι, και πόσα χρόνια, ώστε να αποφασίζουν από θεσμικό ρόλο ερήμην υμών υπέρ διαπλεκομενων;

Γιάννης Κουρδομένος