ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ: ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΤΡΙΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

Έπειτα απο την αποδεδειγμένα συστηματική και μεθοδευμένη όδευση του δημάρχου Γλυφάδας να παρανομεί εις βάρος των δημοτών - και εμού του ιδίου έπειτα απο πρωτοκολλημένες Αιτήσεις - σε τηλεοπτική εκπομπή πρότεινε να πληρώνουν ΟΛΟΙ οι δημότες 500 εργαζομένους στον Δήμο Γλυφάδας.

Συγκεκριμένα (ο ''μεγαλόψυχος'' δήμαρχος) που επι δυο χρόνια παρανομεί συστηματικά κατά των δημοτών, και επαναλαμβάνω εμού προσωπικά (αυτονόητα εγω ήμουν και είμαι ένας - όπως και πολλοί άλλοι συμπολίτες μας - , οι δημοτικοί αστυνομικοί στη Γλυφάδα πολλοί, πως δεν υπήρξε κάτι ανάλογο; ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ, ΕΝΝΟΩ ανάλογο ενδιαφέρων) συντηρεί και χρηματοδοτεί κάτω απο άγνωστες συνθήκες τοπικές εκδόσεις - σύμφωνα με καταγγελίες δημοτικών του συμβούλων που ανεξαρτοποιήθηκαν - πρότεινε να αναλάβει την μισθοδοσία όλων των δημοτικών υπαλλήλων (και να πληρώνουν οι δημότες - όπως και εγω συγκεκριμένα - ενω γνωρίΖΟΥΜΕ τι ισχύει στη τοπική κοινωνία μας)

Εν συντομία πρέπει η κυβέρνηση να δημιουργήσει ενα νεο πλαίσιο δυο μέτρων και σταθμών (απόλυτα Αντισυνταγματικό) όπου θα γίνονται εξαιρέσεις του Κώστα για τη Γλυφάδα, και του Γιώργου για την Κολοπετινίτσα. Εαν δεχτούμε το συγκεκριμένο καθεστώς, μπορούν οι ίδιοι που το προτείνουν να πουν στο κοινωνικό σύνολο για ποιούς λόγους δεν το έπραξαν σε σειρά άλλων περιπτώσεων;
(Το θέμα για εμένα είναι να μην υπάρχουν απολύσεις, και να δημιουργηθεί μια βάση διάφανων προσλήψεων χωρίς τις γνωστές ενέργειες πελατειακού συστήματος και κράτους)

Γνωρίζουμε ότι:


α) Ο Κ.Κόκκορης υπέγραψε  προσύμφωνο συνδιοίκησης με Λανδράκη, Παπαδόπουλο, που εξαργυρώθηκε με ρουσφετολογικούς διορισμούς στον Δήμο Γλυφάδας κ.α.


β) Ο Κ.Κόκκορης εκταμίευσε τα 9.000.000 εκ. ευρώ για την αγορά των οικοπέδων Παπαδημητρίου εξαπατώντας τους δημοτικούς του συμβούλους, ενω γνώριζε κάτω απο ποιές συνθήκες κάνει την εν λόγω αγορά.


γ) Έστησε παράνομο νεκροταφείο σε προστατευόμενη αναδασωτέα έκταση χρεώνοντας το σύνολο των δημοτών με 105.000 χιλ. πρόστιμο, σύν εκατοντάδες χιλιάδες για την αυθαιρεσία.


δ) Προσέλαβε με ρουσφετολογικές διαδικασίες απο το παράθυρο αρκετά άτομα, που ουδεμία δημόσια η άλλη προσφορά είχαν στη τοπική μας κοινωνία.


Αυτός λοιπόν ο Κ.Κόκκορης επέλεξε όσα αναγράφονται πιο πάνω, και παράλληλα να παρανομεί συστηματικά ώστε να μην υπάρξει δικαίωση του δημότη, πρωτεργάτη των ερτζιανών, που Κυβερνήσεις ανήθικων (και διοικήσεις προσκυνημένων ανάλγητων) δίωξαν επανελλημένα με κατασχέσεις εκατομμυρίων δρχ. 


Είναι ο ίδιος άνθρωπος που παρουσιάζεται φιλεύσπλαχνος έναντι των εργαζομένων του δήμου, όμως για τον δημότη δεν έπραξε απολύτως τίποτα πλήν Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ι Ω Ν; (Το μείζον είναι τα ψηφουλάκια εκατοντάδων οικογενειών εργαζομένων του δήμου, όταν αυταπόδεικτα αποτελούν το 5% του συνόλου των δημοτών που ψηφίζουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές)


Οι υπόλοιποι δεν κρίνουν; 

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Δεν νρέπεσαι για τα δυο μέτρα και σταθμά που ισχύουν κατά κόρον στη Γλυφάδα; (Δώσατε έστω μια φορά δείγμα γραφής ακέραιου και αμερόληπτου τρόπου διαχείρισης του συνόλου των θεμάτων και δημοτών;)


*Ακόμα και σήμερα η Κυβέρνηση των φιλελεύθερων και του ΠΑΣΟΚ, της ανοιχτής αγοράς, αυθαίρετα συντηρεί το άβατο των ερτζιανών, και το μοναδικό κλειστό επάγγελμα υπέρ προνομιούχων που επι δεκαετίες καταλαμβάνουν δημόσια αγαθά ενω η παραμονή τους ήταν νομικά για οκτώ (8) χρόνια. Μίλησε έστω και ένας απο όλους εσάς για τα εγκληματα που πράττονται;

Γνωρίζει κάποιος απο εσάς πως ονομάζεται το καθεστώς που ίσχυσε και ισχύει στον Ν.Αττικής όσων αφορά τα ερτζιανά;
(Καλούμαστε να αναγνωρίζουμε τον οποιοδήποτε προτείνουν ενίοτε σε οτιδήποτε λόγω μακράς διαδρομής η παλαιότητας, ενω οι ίδιοι ουδέποτε σεβάστηκαν το ανάλογο σε έναν μόνο τομέα. (ΤΩΝ   ΕΡΤΖΙΑΝΩΝ)

Χορήγησαν βεβαιώσεις λειτουργίας για σειρά Μ.Μ.Ε της ιδίας η άλλης μορφής σε συγκεκριμένους γνωστούς... πλήν του ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ενός χώρου, μιάς χώρας. (Διότι δεν ήταν κομματόσκυλα, και δεν ήταν ούτε χρηματοδότες πολιτικών κομμάτων ώστε να επηρεάζουν οτιδήποτε σε πολιτικό επίπεδο) Τα ενημερωτικά Μ.Μ.Ε ας πούμε οτι είχαν την πληρότητα να τα λειτουργήσουν ώστε να εξυπηρετούνται τα ιδιοτελή τους συμφέροντα, - αποδεδειγμένα χωρίς να μπορούν να καλύψουν το σύνολο των αναγκών πλουραλιστικής πολυφωνίας των τοπικών κοινωνιών - τα Μουσικά πως βρέθηκαν στα ίδια άτομα;)

*Ποιοι απο εσάς μίλησαν για τους χρηματοδότες κομμάτων που έχουν πέραν του ενός μέσου της ιδίας η άλλης μορφής; (Δ Ι Α Π Λ Ε Κ Ο Μ Ε Ν Α)

*Ο υπάλληλος του Βαρδινογιάννη Κώστας Κόκκορης έκανε έστω μια φορά μια δήλωση; (Tουλάχιστον να εξηγήσει τι πρεσβεύει στη τοπική μας κοινωνία) 

Ο κάθε ένας απο εσάς γνωρίζει το επίπεδο δυνατοτήτων του. Για τους υπολοίπους δεν υπάρχει η δυνατότητα ορθής κρίσεως, τι πράττεται, και πως χαρακτηρίζεται; (Kατάφεραν σταδιακά να χειραφετήσουν μια ολόκληρη Ελληνική κοινωνία κατά κάθε αυτονόητης δομής πραγματικής δημοκρατίας, και πέρασαν το μήνυμα εκτός των επαγγελματιών της υποκριτικής - που παίζουν στον κινηματογράφο, την tv, και το θέατρο - οι υπόλοιποι να φοιτούν την υποκριτική για την καθημερινότητα τους, και να την εφαρμόζουν οπουδήποτε βρίσκονται και πλαισιώνουν)

Η Ειλικρίνεια σημαίνει κάτι σήμερα για τους χειραφετημένους; (Ειλικρίνεια ίσον Α Ξ Ι Α)
  • Είναι θλιβεροί οι καιροί, όταν η εντιμότητα ονομάζεται αφέλεια και η ειλικρίνεια λέγεται ηλιθιότητα Πσέρβα-Τετμάιερ Κ.
  • Εκείνος που συνήθισε να μην είναι ειλικρινής με τους άλλους, τελικά παύει να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του Λα Ροσφουκό
  • Η ειλικρίνεια είναι η πλέον θαρραλέα μορφή της τόλμης Μωμ Ουίλλιαμ
  • Η ειλικρίνεια είναι θρησκεία προσωποποιημένη Σερόν
  • Η ειλικρίνεια είναι ο έρωτας της αλήθειας Λαροσφουκώ
  • Η ειλικρίνεια είναι ο θεμέλιος λίθος της ευτυχίας Τόμπερτ
  • Η ειλικρίνεια είναι συνοπτική σοφία Τσετσερφίλδ
  • Η ειλικρίνεια είναι το άνοιγμα της καρδιάς, που μας δείχνει όπως είμαστε Λαροσφουκώ
  • Η ειλικρίνεια είναι το απαραίτητο θεμέλιο της ευσυνειδησίας και συνεπώς κάθε θρησκείας Καντ
  • Η ειλικρίνεια είναι το λαμπρότερο κόσμημα της κριτικής Ντισραέλι
  • Η ειλικρίνεια είναι το μοναδικό στερεό έδαφος για κάθε συνείδηση Καντ
  • Η ειλικρίνεια και η αλήθεια είναι το θεμέλιο κάθε αρετής Κομφούκιος
  • Η ειλικρίνεια προσφέρει την ευτυχία και η ευτυχία την ειλικρίνεια Τολστόι
  • Προτιμότερο ένα σφάλμα με ειλικρίνεια, παρά το ορθό με απάτη Τέννυσον
  • Τίποτα πιο δύσκολο από την ευθύτητα και τίποτα πιο εύκολο από την κολακεία Ντοστογέφσκι 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ: ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">