ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΑ

ΤΡΙΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

       Βύρωνας, 23 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ  ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΑ
15 χρόνια Μνήμης

Τρισάγιο υπό του Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ, στη μνήμη των Αρχιπυροσβεστών Δημήτριου Μαλούκου και Θεμιστοκλή Μαυραειδή, του Πυροσβέστη Αλέξανδρου Διαβολή και του εθελοντή Πυροσβέστη Δημήτριου Καραμολέγκου, που θυσίασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στη διάρκεια της πυρκαγιάς του Υμηττού στις 22 Ιουλίου 1998, τελέσθηκε στις 22 Ιουλίου, στο Μνημείο των Πεσόντων Πυροσβεστών και του εθελοντή Πυροσβέστη .

Συμπληρώθηκαν 15 χρόνια από τη φονική πυρκαγιά στον Καρέα που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι τρεις άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος και ο εθελοντής δασοπυροσβέστης.
Στην επιμνημόσυνη δέηση, παρέστησαν ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ Νίκος Χαρδαλιάς, Δήμαρχος Βύρωνα καθώς και οι Δήμαρχοι Ηλιούπολης και Καισαριανής Βασίλης Βαλασόπουλος και Αντώνης Καμπάκας, αντίστοιχα. 
Τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Σωτήριο Γεωργακόπουλο, εκπροσώπησε ο Αρχιπύραρχος Στέφανος Σπανέας ενώ εκ μέρους του Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού, παρέστη ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Φουντάς. Την τελετή συντόνισε ο Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ Κωστής Παπαδόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τους επισήμους, τις οικογένειες των πεσόντων, τις ενώσεις πυροσβεστών καθώς και τις εθελοντικές ομάδες δασοπροστασίας & δασοπυρόσβεσης.




Φωτό 1: Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ Νίκος Χαρδαλιάς, Δήμαρχος Βύρωνα και ο Δήμαρχος Καισαριανής Αντώνης Καμπάκας αποδίδουν τιμές στους πεσόντες ενώπιον του Μνημείου ·Φωτό 2:  Ο Μητροπολίτης κ. Δανιήλ (δεξιά) και ο Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ Κωστή Παπαδόπουλος (αριστερά) ενώ παρακολουθούν τον χαιρετισμό του Δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου.


  
Για το Γραφείο Τύπου  του ΣΠΑΥ
      Φλοράν Σελάϋ (6974367821)
Τηλ: 210.7650413,
Φαξ: 210-7650414

E-mail: press@spay.gr
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">