ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για την Παιδιατρική Κλινική του Ασκληπιείου Βούλας

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

Ερώτηση κατέθεσε ο Βουλευτής Αττικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. Γιώργος Πάντζας και 4 ακόμα Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ., για την Παιδιατρική Κλινική του Ασκληπιείου Βούλας, με την οποία ζητούν από τον Υπουργό Υγείας να ενισχύσει άμεσα με το απαραίτητο ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό την κλινική.

Αφορμή για την ερώτηση στάθηκε η απόφαση της Διοίκησης του Ασκληπιείου Βούλας να αποσύρει την Παιδιατρική Κλινική από τη Γενική Εφημερία του Νοσοκομείου, λόγω έλλειψης ιατρών.

«Είχαμε ήδη επισημάνει το πρόβλημα από τον περασμένο Σεπτέμβρη, όταν συναντηθήκαμε με τη Διοίκηση κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας στο Νοσοκομείο. Τις ίδιες επισημάνσεις έχει κάνει επανειλημμένως η Διευθύντρια της κλινικής αλλά και οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου. Είναι ντροπή η υγεία των πολιτών και ιδιαίτερα των παιδιών μας να θυσιάζεται στο βωμό των μνημονίων.», δήλωσε ο Βουλευτής.

Την ερώτηση συνυπογράφουν οι Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Ε.Κ.Μ. Γιώργος Πάντζας, Κώστας Ζαχαριάς, Ανδρέας Ξανθός, Νίκος Μιχαλάκης και Παναγιώτης Κουρουμπλής.

http://left.gr/news/na-enishythei-i-paidiatriki-kliniki-toy-asklipieioy-voylas#sthash.YtHnBDso.AwVzoNJJ.dpuf
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για την Παιδιατρική Κλινική του Ασκληπιείου Βούλας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">