ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Απευθείας ανάθεση και η συντήρηση Αθλητικών οργάνων στη Γλυφάδα

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

«Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 12.300,00 € (συμ/νου ΦΠΑ) 
που αφορά την παροχή υπηρεσίας / εργασίας με τίτλο «Συντήρηση Αθλητικών 
Οργάνων» αποφάσισε ο δήμαρχος Κ.Κόκκορης.

Οι Δήμοι και τα νομικά τους πρόσωπα δημοσίου δικαίου, δύνανται να αναθέτουν απευθείας ,  σύμφωνα με τις αποφάσεις του Υπουργού Οικονομίας & Οικονομικών, και αυτό υιοθετήθηκε κατά κόρον στη Γλυφάδα ώστε οι ημέτεροι του δημάρχου, και λοιπών αχαρακτήριστων, επι δυο χρόνια να αναλαμβάνουν οτιδήποτε στη τοπική κοινωνία κατ' αποκλειστικότητα, έχοντας την ''νομή'' στην διαχείρηση του δημοσίου χρήματος.

Δεδομένων των χρημάτων που απαιτήθηκαν για τα όργανα γυμναστικής στις πλατείες της πόλεως, και για την συντήρηση αυτών μακροπρόθεσμα - χρεώνοντας το κοινωνικό σύνολο με εκατομμύρια ευρώ - ήταν και είναι προτιμότερο ο δήμος Γλυφάδας να ανοίξει ενα καινούργιο  λειτουργικό δημόσιο γυμναστήριο ανοιχτό δωρεάν καθημερινά για τους δημότες.

Τουλάχιστον σε αυτή τη περίπτωση δεν θα απιτούνται μακροπρόθεσμα εκατομμύρια για συντήρηση οργάνων που βρίσκονται εκτεθειμένα σε εξωτερικούς χώρους.

* Όταν όλα με απευθείας ανάθεση ολοκληρώνονται, υπήρχαν και υπάρχουν οι αχαρακτήριστες ενέργειες του δημάρχου, της διοικήσεως, και λοιπών, όσων αφορά τον συμπαραστάτη του δημότη. (Θα κριθείτε προεκλογικά)

Οι ίδιοι που αποφασίζουν σε σειρά ζητημάτων, υποκρίνονται, προσποιούνται, πράττουν αθλιότητες, είναι ανύπαρκτοι, και η μοναδική τους εμφάνιση αποκλειστικά όπου υπάρχει το δημόσιο χρήμα.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Απευθείας ανάθεση και η συντήρηση Αθλητικών οργάνων στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">