ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Με απευθείας ανάθεση τα 24.600 για συντήρηση παιχνιδιών στο δήμο Γλυφάδας;

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013



«Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 24.600,00 € (συμ/νου ΦΠΑ) που αφορά την παροχή υπηρεσίας / εργασίας με τίτλο «Συντήρηση Παιχνιδιών Παιδικών Χαρών» αποφάσισε ο δήμαρχος Κ.Κοκκορης.

Ενω επι δυο χρόνια δεν εχει εγκρίνει ούτε ενα ευρώ για εκσυχρονισμό του συνόλου των υποδομών στις πλατείες της πόλης, και ειδικά για τη πλατεία Καραϊσκάκη που επανελλημένα δείξαμε τα σπασμένα παγκάκια κ.α.

Ο Δήμαρχος Κ.Κόκκορης έθεσε υπόψη του Σώματος επί του 6ου θέματος της
ημερήσιας διάταξης «Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 24.600,00 € (συμ/νου ΦΠΑ) που αφορά την παροχή υπηρεσίας / εργασίας με τίτλο «Συντήρηση Παιχνιδιών Παιδικών Χαρών»

Από τις διατάξεις της παργ. 13 του άρθρου 20 του Ν. 3731/2008 (263 Α΄), 
με τις οποίες προστέθηκαν σ’ αυτές οι παργ. 9 και 10 του άρθρου 209 του Κ.Δ.Κ. (Ν. 3463/2006 -114 Α΄) ορίζεται ότι, οι Δήμοι και τα νομικά τους πρόσωπα δημοσίου δικαίου, δύνανται να αναθέτουν απευθείας παροχή υπηρεσιών.

*Η απευθείας ανάθεση σύμφωνα τις παραγράφου 13 του άρθρου 20 του Ν. 3731/2008 (263 Α΄), και των παράγραφων. 9 και 10 του άρθρου 209 του Κ.Δ.Κ. (Ν. 3463/2006 -114 Α΄) θα εχει συγκεκριμένο τελικό αποδέκτη;

Σε ποιούς θα γίνει η απευθείας ανάθεση, και με ποιούς όρους;
Σίγουρα θα πρέπει να είναι οι γνωστοί ημέτεροι Κόκκορη που αναλαμβάνουν τα πάντα όλα εδω και δυο χρόνια στη τοπική κοινωνία. 

(Είναι οι γνωστές πολιτικές παρέχουμε αποκλειστικά στους ημετέρους μας, ενω είχαμε το θράσος να ζητήσουμε δημόσια τη ψήφο όλων)

Έχουμε περιπτώσεις ατόμων που παρουσιάζονται με πολλά προσωπεία, ενω γνωρίζουμε ΟΛΟΙ τι σκοπιμότητες εξυπηρετούν και τι προωθούν.
(Σε σχέση με τα χρήματα τoυ συνόλου που έχουν δαπανηθεί απο την ανάληψη καθηκόντων Κόκκορη, πόσα χρήματα διατέθηκαν για τις υποδομές στη ΤΕΡΨΙΘΕΑ;) ''Mπορώ να σας πω οτι δεν έχουν διαθέσει ούτε το 5% όσων διαθέτουν για την υπόλοιπη πόλη, και εαν δεν γίνετε σκόπιμα απο τον ''ΤΕΡΨΙΘΙΩΤΗ'' δήμαρχο γιατί γίνετε;''

Yπάρχει έστω και ένας δημοτικός σύμβουλος στη διοίκηση Κόκκορη απο τις πολλές συνοικίες της ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ, και ειδικά της Ανω πόλης, με ισχυροποιημένη παρουσία στα δημοτικά δρώμενα, και σε σημαίνουσα θέση στα διοικητικά;



ΓΛΥΦΑΔΑ WEB

*Για εσάς που έχετε αδυναμία αντίληψης διότι το συγκεκριμένο ποσό είναι μικρό, εχω να σας πω οτι απο ολα αυτά τα μικροποσά σχηματίζεται ενα ύψος χρηματικό εκατομμυρίων. Άρα οι όροι μας ενδιαφέρουν.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Με απευθείας ανάθεση τα 24.600 για συντήρηση παιχνιδιών στο δήμο Γλυφάδας; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">