ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΒΙΛΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013
ΤΗΣ ΑΘΑΣ Λ........

Φαινεται να εχουν καποιο σχεδιο οι πανισχυρες τραπεζες και η Γερμανια ή μπαινουμε στο Δρομοκαϊτειο; Μηπως μας τιμωρει ο Θεος γιατι οσο πιο πολυ πλουτιζουμε τοσο πιο απληστοι γινομαστε κι ειπε να μας ξαναθυμισει τα Σοδομα και τα Γομορα;

Μα, καλα ο ΟΤΕ, το ΤΤ, ο ΟΠΑΠ ηταν προβληματικα και τα πουλησαμε; Αρχιζω και παθαινω παρακρουση. Ο Σαμαρας λεει να τα κανει ολα ιδιωτικα, ο Τσιπρας λεει να τα ξανακανει δημοσια. Καταλαβαινετε εσεις τιποτα ή εγω εχω χαζεψει; Δηλαδη, κατσε για να το καταλαβω καλυτερα. Να τα δωσουμε στο Βγενοπουλο, σ΄οποιον Βγενοπουλο κατσει τελος παντων, κι αφου τα ιδιωτικοποιησουμε, να τα ξανακρατικοποιησουμε αφου θαχει φαει τα λεφτα ο Βγενοπουλος κανοντας τα οffshore για να τα ξαναεξυγιανουμε και να κανουμε τον Τσιπρα αρχηγο; Παναγια μου, τα χαπια μου!

Όπως γράφουν ημερήσιες εφημερίδες:

Στο σφυρί του ΣΔΟΕ λαμπερά ονόματα
Σε πλειστηριασμούς εκατοντάδων πανάκριβων κατοικιών, εξοχικών ξενοδοχείων, οικοπέδων, αγροτεμαχίων και βιομηχανικών εγκαταστάσεων για μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου προχώρησε η Εφορία.

Οι offshore τού έφαγαν τη βίλα στη Γλυφάδα
Σε επιχειρηματία με όμιλο εταιρειών στον χώρο των ακινήτων και των κατασκευών, που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο σε υποθέσεις με εικονικές αγοραπωλησίες ακινήτων και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος μέσω offshore εταιρειών με χρέη εκατομμυρίων €, η Εφορία έχει βγάλει σε πλειστηριασμό οικόπεδο με διώροφη οικοδομή στη Γλυφάδα αξίας 4.968.960 €. Επισημαίνεται ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει συλληφθεί και καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 10 ετών.

Ο βιομήχανος που χάνει 2 βίλες στην παραλιακή
Γνωστός βιομήχανος, του οποίου η εταιρεία κάποτε μεγαλουργούσε και εξαγωγικά και ήταν πρότυπο στον επιχειρηματικό κόσμο και ο οποίος πέρυσι είχε συλληφθεί για χρέη προς το Δημόσιο που αγγίζουν τα 2.200.000 €, έλαβε κατασχετήριο για δύο πολυτελή ακίνητα στη Βούλα και τη Βουλιαγμένη αξίας άνω του 1.400.000 € και αφού δεν προσήλθε για να τακτοποιήσει το χρέος του η Εφορία μέσα στο 2012 έβγαλε στο σφυρί τις δύο βίλες, με στόχο από την εκποίησή τους να εισπράξει το χρέος προς το Δημόσιο. Επισημαίνεται ότι ο συγκεκριμένος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ανώνυμης βιομηχανίας συνελήφθη το 2012 στην περιοχή της Βουλιαγμένης από άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας για τα ληξιπρόθεσμα χρέη του στο Δημόσιο.

Τα χρέη «γκρέμισαν» μεζονέτα στη Βούλα
Αλλος επιχειρηματίας, με ισχυρή παρουσία στον χώρο των τυχερών παιχνιδιών και πρόεδρος γνωστής ΠΑΕ της επαρχίας, είδε το τριώροφο κτίριο στη Βούλα αξίας 745.000 € να βγαίνει σε πλειστηριασμό για χρέη στο Δημόσιο ύψους 663.000 €.

Εκατοντάδες είναι οι περιπτώσεις πλειστηριασμών για χρέη στην Εφορία πολυτελών κατοικιών και οικοδομών στα ακριβά προάστια της Αθήνας και σε κοσμοπολίτικες τουριστικές περιοχές και νησιά.

Τα κατασχετήρια από εφορίες των βορείων προαστίων πέφτουν βροχή και κάποιοι, που στο παρελθόν ζούσαν στη χλιδή, τώρα βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, δηλώνοντας αδυναμία να καταβάλουν τους φόρους στην Εφορία, ενώ άλλοι έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις προειδοποιήσεις της Εφορίας και τώρα «τους βγάζουν στο σφυρί» την περιουσία τους. Περιπτώσεις πλειστηριασμών πολυτελών ακινήτων οφειλετών που ξεχωρίζουν:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΒΙΛΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">