ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δεν θα γίνουν εγκαίνια του ''σταθμού'' ΜΕΤΡΟ Ελληνικού;

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013


Oι κυβερνώντες των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν καθιερώσει να εγκαινιάζουν κάθε νεο έργο μακράς πνοής. Ειδικά το συγκεκριμένο έργο επέκτασης  θα εξυπηρετήσει πολλές δεκάδες χιλιάδες κατοίκων των Νοτίων προαστείων

Προκαλεί εντύπωση το γεγονός της μη καθιερωμένης διαδικασίας στα Νότια προάστεια που μετά απο καθυστέρηση αρκετών ετών θα έχουμε και ΜΕΤΡΟ, ενω αυτές οι κυβερνήσεις φρόντισαν επιμελώς και φροντίζουν να μην έχουμε ούτε ένα Ραδιοτηλεοπτικό Μ.Μ.Ε σε μια Νότια Αττική (ΝότιοΑνατολική) των 500.000 χιλ. κατοίκων.




Αύριο Παρασκευή 26 Ιουλίου θα λειτουργήσουν οι σταθμοί του Μετρό στα νότια προάστια (Ελληνικο,’Αλιμος, Αργυρούπολη και Ηλιούπολη) όπως έγινε σήμερα το πρωί γνωστό από το υπουργείο Υποδομών,Μεταφορών και Δικτύων. 

Οι σταθμοί των νοτίων προαστίων αναμένεται να εξυπηρετούν καθημερινά 80.000 επιβάτες. Η εκτίμηση από την Αττικό Μετρό είναι ότι με την έναρξη της λειτουργίας της επέκτασης θα μειωθούν κατά 50.000 οι ημερήσιες μετακινήσεις με Ι.Χ. αυτοκίνητα, ενώ η διαδρομή Ελληνικό - Σύνταγμα θα γίνεται σε 14 λεπτά.


Ο Φωτισμός έπρεπε και πρέπει να είναι ΚΟΚΚΙΝΟΣ στο Ελληνικό. (Πως δέχεστε τον Γαλάζιο φωτισμό κ.Κορτζίδη;)


Στην επέκταση του Ελληνικού θα χρησιμοποιηθούν πέντε συρμοί τρίτης γενιάς με έξι βαγόνια - από τους 17 που κατασκευάστηκαν στη Νότια Κορέα και βρίσκονται στο αμαξοστάσιο του Ελαιώνα. Οι υπόλοιποι 12 θα δρομολογηθούν στην επέκταση του Πειραιά.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Mόνο Κατασχέσεις απο τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ. (Tα αίτια τα γνωρίζουν αιρετοί,φασίστες, κουκουλοφόροι, διαπλεκόμενοι, και οι κυβερνώντες)

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δεν θα γίνουν εγκαίνια του ''σταθμού'' ΜΕΤΡΟ Ελληνικού; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">