ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Βουτιά θανάτου του 18χρονου από τρόλεϊ για ένα εισιτήριο;

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013


Συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις αυτοπτών μαρτύρων που υποστηρίζουν ότι ο ελεγκτής τράβηξε το μπλουζάκι του 19χρονου Θανάση - Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους ο ελεγκτής και ο οδηγός του τρόλεϊ που κατά τον υφ. Μεταφορών "έκαναν τη δουλειά τους" Νέα δεδομένα στην υπόθεση του 19χρονου που έχασε τη ζωή πέφτοντας από το τρόλεϊ στο Περιστέρι δημιουργεί η δήλωση της δικηγόρου της οικογένειας του.

Σοκ έχει προκαλέσει από το πρωί η είδηση του θανάτου του18χρονου, όταν στην προσπάθεια του να αποφύγει τον έλεγχο εισιτηρίων, πήδησε από το τρόλεϊ.

«Φαίνεται ότι κάποιος τον έσπρωξε, έπεσε με την πλάτη και έσπασε τον αυχένα του», δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας. Παράλληλα, η κυρία Παναγιώτου τόνισε ότι «Πιστεύω ότι θα αποδοθεί η δικαιοσύνη και σημαντικό ρόλο θα παίξουν η ιατροδικαστική ερευνά και η πραγματογνωμοσύνη... Ας αφήσουμε το θέμα να λυθεί στο φυσικό του χώρο».

Συγκλονιστική είναι την ίδια στιγμή και η μαρτυρία αυτοπτών μαρτύρων οι οποίοι μίλησαν . Ο κ. Νίκος Καταλιός ο οποίος επέβαινε στο τρόλεϊ και κατά πληροφορίες προσπάθησε να χωρίσει τον ελεγκτή από τον 19χρονο κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού τους μέσα στο τρόλεϊ, είπε ότι ο εθελοντής ελεγκτής Ν.Π χειροδίκησε εναντίον του Θανάση Καναούτη.
«Το εξευτέλισαν, το προσβάλανε, του άσκησαν πίεση» είπε ο κ. Καταλιός και πρόσθεσε ότι ο ελεγκτής τράβηξε το μπλουζάκι του 19χρονου Θανάση. «Το παιδί το δολοφονήσανε, το σπρώξανε έξω το παιδί».

Ο οδηγός και ο ελεκτής αρχικά κατέθεσαν στο αστυνομικό τμήμα του Περιστερίου και αφέθηκαν ελεύθεροι. Ωστόσο, λόγω του θανάτου του νέου, κλήθηκαν εκ νέου στο τμήμα, όπου και συνελήφθησαν για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και αργά το απόγευμα αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να ασκηθεί σε βάρος τους δίωξη.

Ο εισαγγελέας, επίσης, ζήτησε να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη στο λεωφορείο ώστε να εξακριβωθεί εάν το θύμα «πάτησε το κουδούνι κινδύνου, άνοιξε η πόρτα αλλά αυτομάτως το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε, καθώς έτσι είναι προγραμματισμένο, και πέφτοντας έχασε την ισορροπία του», να ληφθούν καταθέσεις από τους γονείς του 19χρονου, αλλά και τους αυτόπτες μάρτυρες, καθώς και να κληθούν άμεσα σε ανωμοτί (χωρίς όρκο) κατάθεση ο οδηγός και ο ελεγκτής.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Βουτιά θανάτου του 18χρονου από τρόλεϊ για ένα εισιτήριο; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">