ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Β.Σόιμπλε: Ομολογεί νεο Μνημόνιο το 2014

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Νέα μέτρα θα φέρει το νέο πακέτο στήριξης προς της Ελλάδα ομολογεί ο ίδιος ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Μιλώντας στην εφημερίδα «Χάντελσμπλατ» αναφέρεται στο θέμα που ο ίδιος δημιούργησε εν μέσω προεκλογικής περιόδου και αναφέρει πώς δεν θέλω να με κατηγορήσουν μετά τις εκλογές ότι δεν είχα πει την αλήθεια από πριν.

Πρόσθεσε «γι' αυτό είμαι ευχαριστημένος που το ευρύ κοινό έχει πλέον καταλάβει καλά αυτό που λέω και ξαναλέω από το 2012: την επόμενη χρονιά θα πρέπει να εξετάσουμε νέα μέτρα για την Ελλάδα.

Το τρίτο πρόγραμμα στήριξης για την Αθήνα θα είναι "πολύ πιο περιορισμένο" από τα δύο προηγούμενα, δηλώνει σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο γερμανός υπουργός Οικονομικών που αυτή την εβδομάδα αναφέρθηκε στο σενάριο ενός νέου προγράμματος στήριξης για την Ελλάδα.

Προβλέπουμε επιπλέον βοήθεια -με την προϋπόθεση ότι *η κυβέρνηση στην Αθήνα θα εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της και έχοντας κατά νου ότι θα πρόκειται για ποσά πολύ πιο περιορισμένα απ' ό,τι μέχρι τώρα", δήλωσε ο Σόιμπλε προς την οικονομική εφημερίδα "Χάντελσμπλατ".

Στην αρχή της εβδομάδας ο Σόιμπλε δήλωσε πως οι χώρες της ευρωζώνης πρέπει να στηρίξουν την Ελλάδα και πέραν του 2014, αποκλίνοντας από την επίσημη γερμανική και ευρωπαϊκή γραμμή που έγκειται στην παραπομπή οποιασδήποτε απόφασης για το θέμα στην επόμενη χρονιά.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Β.Σόιμπλε: Ομολογεί νεο Μνημόνιο το 2014 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">