ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πάμε Θεσσαλονίκη 7 Σεπτεμβρίου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Το σύνολο των κομματικών στελεχών θα δώσουν το παρόν για δυο Σαββατοκύριακα στη Θεσσαλονίκη και μαζί τους και ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.

Ευκαιρία ανατροπής της κυβέρνησης.
Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ,  είναι να αποτελέσει η συγκέντρωση και διαδήλωση της 7ης Σεπτεμβρίου «τη μεγαλύτερη κινητοποίηση που έγινε ποτέ».

Όταν αυτή η κυβέρνηση τα πηγαίνει χάλια σε βασικούς τομείς όπως η Παιδεία, η Υγεία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση, δεν υπάρχει κανένα μέλλον. Πιστεύουμε ότι μπορούμε όλοι μαζί να τους ρίξουμε. Και όσο πιο γρήγορα τους ρίξουμε, τόσο μεγαλύτερες δυνατότητες ανάταξης έχουμε. Διότι εάν συνεχιστεί αυτή η καταστροφή, για ορισμένα ζητήματα δε θα υπάρχει επιστροφή.

Κανένας στη κοινωνία δεν είναι μόνος.
Μπορεί να οργανωθεί ένα συνολικό μέτωπο για να φύγει αυτή η καταστροφική κυβέρνηση. Ο κόσμος κατάλαβε ότι τίποτα από όσα γίνονται δεν είναι αποσπασματικό. 

Θέτουμε ουσιαστικά ζήτημα εκλογών. Οσο περνά ο καιρός βαθαίνει η καταστροφή που προκαλεί αυτή η κυβέρνηση. Επιδιώκουμε κοινωνικές συμμαχίες για να πάνε μπροστά και να ενδυναμωθούν οι αγώνες. Το μυαλό μας είναι στην ανάπτυξη των κινητοποιήσεων.

Είναι μια ευκαιρία για τα κινήματα να δείξουν τη συνολική αντίθεσή τους στην ασκούμενη κυβερνητική πολιτική. Δεν είναι κανένας ανήμπορος να αντιδράσει. 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πάμε Θεσσαλονίκη 7 Σεπτεμβρίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">