ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πρωινή εισβολή της Αστυνομίας στο Πολυτεχνείο

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013


Στο Πολυτεχνείο, στην οδό Πατησίων, μπήκαν σήμερα το πρωί,  στο πλαίσιο μεγάλης έκτασης επιχείρησης στην περιοχή. Δρόμοι έκλεισαν και η επιχείρηση έφτασε μέχρι το Πολυτεχνείο, όπου από τις 6.25 εισέβαλαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. 

Είναι η πρώτη φορά που η ΕΛΑΣ εισβάλλει στον χώρο του Πολυτεχνείου χωρίς να έχουν προηγηθεί επεισόδια.

Δεν είναι μέχρι στιγμής γνωστό αν η επέμβαση στο Πολυτεχνείο έγινε μετά από αίτημα της πρυτανείας ή της εισαγγελίας ούτε όμως και ποιος ήταν ο στόχος της μεγάλης έρευνας που ξεκίνησε πριν καλά καλά ξημερώσει. 

Η «μετά από καταγγελίες» επέμβαση σε πανεπιστημιακό χώρο, χωρίς καμιά προφανή αφορμή, «απέδωσε» 6 προσαγωγές και 1 μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό ως αποτέλεσμα. Στο Mega o Σ. Κεδίκογλου επαναφέρει τα περί «ασύλων ασυδοσίας» και... ειρωνεύεται προληπτικά τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επιχείρηση από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις εντός του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, στην οδό Πατησίων, πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης. Οι γύρω δρόμοι έμειναν κλειστοί μέχρι την ολοκλήρωση της επιχείρησης, στις 9 το πρωί.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι έγιναν παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Από όσα έχουν γίνει γνωστά έχουν γίνει πέντε προσαγωγές, ενώ βρέθηκαν ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό και λοστοί.

Είναι η πρώτη φορά που η ΕΛΑΣ εισβάλλει στον χώρο του Πολυτεχνείου χωρίς να έχουν προηγηθεί επεισόδια.


Μιλώντας στο Mega ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε ότι η αστυνομική επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο εφαρμογής του νόμου σε όλη την επικράτεια. Κανείς δεν θέλει να υπάρχουν άσυλα ασυδοσίας οποιουδήποτε είδους, είπε ο κ. Κεδίκογλου.

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο αντιδράσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ για την αστυνομική επιχείρηση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως αν ισχύει ότι βρέθηκαν μπιτόνια με βενζίνη δεν έχει λόγο να αντιδράσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Γιατί να αντιδράσουν; Τους πήραν τα καύσιμα;» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ανακοίνωση της αστυνομίας αναμένεται να διευκρινιστούν οι λόγοι της επέμβασης.

*Τα μεγαλύτερα άσυλα ασυδοσίας είναι η τοπική αυτοδιοίκηση των ημετέρων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, όπως και τα δυο κόμματα που σχηματίζουν τη κακοκυβέρνηση του παρόντος. (Tο γνωρίΖΟΥΝ όλες και όλοι, ουδείς το αμφισβητεί)

Πλήρως ασύδοτη είναι η πολιτεία εγκληματιών που είχαν και έχουν σαφείς υποχρεώσεις έναντι των πολιτών. (Θα θυμίζω οτι έπειτα απο σύνομες ενέργειες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ φρόντισαν συστηματικά και επανελλημένα διώξεις και κατασχέσεις κατά του ΓΛΥΦΑΔΑ FM απο το 1977 - 2004. Σήμερα το 2013 υπάρχει έστω και ένας που αμφισβητεί ποιός ήταν και είναι ο ρόλος των κυβερνόντων και διοικούντων πολιτευτών, και τι πράττουν;) 

Πλήν του ΣΥΡΙΖΑ που προγραμματικά εχει σαφείς θέσεις, τι έχουν πράξει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που ξεπούλησαν όσο όσο σε χρηματοδότες και διαπλεκόμενα τα δημόσια αγαθά; (Δεδομένης και της απελευθέρωσης σε όλους τους τομείς που μετά απο εντολή ακολουθούν, υπήρξε απελευθέρωση των ερτζιανών;)

Πως ονομάζεται αυτό το καθεστώς κατά Ελλήνων πολιτών που πλαισιώνεται απο εκατοντάδες υποκριτές και υπαλλήλους διαπλεκομένων; (Kάποιοι έκαναν τις επιλογές τους και πολιτεύτηκαν - αξίωσαν ψήφους απο τους πολίτες - χωρίς στη συνέχεια να αναλαμβάνουν καμία ευθύνη έναντι των πολιτών)

'Εχουμε ανεγκέφαλους πολίτες στην χώρα μας κύριοι πολιτευόμενοι;
(O κάθε ένας έκανε τις επιλογές του, και αποδείχτηκε περίτρανα η πολιτική αλητεία ανέντιμων που εκ του ασφαλούς και με το χρήμα του συνόλου έπρατταν και πράττουν αθλιότητες κατά των πολιτών)



ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Με στοιχεία απο τον left.gr
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πρωινή εισβολή της Αστυνομίας στο Πολυτεχνείο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">