ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ?

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Παρασκηνιακές διεργασίες για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες κυοφορείται στο παρασκήνιο η υποψηφιότητα του γνωστού δικηγόρου Παύλου Σαράκη (φώτο) για το Δήμο Γλυφάδας για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές. 

Θυμίζουμε ότι στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η Νέα Δημοκρατία διεκδίκησε το δήμο με τον νυν υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τον έχασε από τον εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ και νυν δήμαρχο Κώστα Κόκκορη.

Ο Παύλος Σαράκης θεωρείται ότι μπορεί να συσπειρώσει το χώρο της κεντροδεξιάς στην περιοχή της Γλυφάδας. Είναι ιδιαίτερα μαχητικός και "σκληρό καρύδι" για να συγκρουστεί με συμφέροντα και πρόσωπα που διαχειρίζονται – εδώ και χρόνια – τα δημοτικά πράγματα της Γλυφάδας.

Βέβαια για τον περιούσιο Δήμο Γλυφάδας αρκετοί είναι εκείνοι που διεκδικούν το χρίσμα του υποψηφίου δημάρχου στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Σίγουρο όμως είναι ότι είναι "άλλαι αι βουλαί" του επιτελείου του Μαξίμου. Κι αυτό γιατί θέλουν να πάρουν "ρεβάνς" για την απρόσμενη απώλεια του δήμου στις προηγούμενες εκλογές του 2010.

http://omertanewsgr.blogspot.gr/

Σχόλιο του Γλυφάδα web: Οι διεκδικητές του χρίσματος (κομματικής στήριξης) για την ΝΔ μέχρι την περίοδο των εκλογών θα είναι τουλάχιστον δέκα (10) ενω είναι σαφές οτι η τελική απόφαση - ποιός θα λάβει το χρίσμα - θα είναι ενός πρόσωπου.

Όσων αφορά τον Κώστα Κόκκορη δεν ήταν ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ, δεδομένου οτι το ΠΑΣΟΚ τη τελευταία στιγμή έδωσε το χρίσμα στο Κόκκορη,  και ενω είχε εξαντλήσει επαφές με άλλα πρόσωπα που δεν δέχτηκαν. (Είχε προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια και απορία η καθυστέρηση του χρίσματος στον Κόκκορη,  διότι η ΝΔ είχε χρίσει τον Μ.Βαρβιτσιώτη αρκετά νωρίτερα)

Εαν κέρδισε κάτι το ΠΑΣΟΚ ως κόμμα απο τη στήριξη  Κόκκορη στη Γλυφάδα το γνωρίζουμε, και αξιολογείτε. (Για όσους έχουν δεχτεί τη κομματική παρέμβαση στα αυτοδιοικητικά, πρέπει να κρίνετε η ωφέλεια του κόμματος που έκανε την επιλογή, η το αντίθετο, και θα δείξει πραγματικά τι ισχύει στην εν λόγω περίπτωση στις επόμενες εθνικές και δημοτικές εκλογές)

Κύριοι της ΝΔ στη Γλυφάδα έχετε να δηλώσετε κάτι;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">