ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το ΕΣΡ παρανομεί συστηματικά

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013


Το ΕΣΡ παρανομεί συστηματικά δεδομένου οτι εχει λάβει εντολή να παρακάμπτει το Άρθρο 14 του Συντάγματος παράγραφος 9 ώστε να εξυπηρετηθούν πολιτικές και διαπλεκόμενες σκοπιμότητες.

Είναι τουλάχιστον έγκλημα ο διορισμένος δικαστικός απο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πρόεδρος Ι.Λασκαρίδης,  να τελεί σαφή παραβίαση άρθρων του Συντάγματος ώστε να εξυπηρετηθούν διαπλεκόμενα και πολιτικές σκοπιμότητες.

Τονίζω οτι το καθεστώς πώλησης του 902 που λειτουργεί με απόφαση των υπουργών Προεδρίας, Εσωτερικών Μεταφορών και Επικοινωνιών και Οικονομικών (22414/ Ε3/2992/3.11.1993) όπως και η δεύσμευση δυο ραδιοτηλεοπτικών (δημοσίων αγαθών) συχνοτήτων, είναι σαφής παραβίαση του άρθρου 14 παρ. 9 του Συντάγματος. Τονίζω οτι το ΕΣΡ για άλλη μια φορά παραβιάζει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και δίνει το δικαίωμα σε ιδιώτη να λειτουργήσει δυο μέσα της ιδίας μορφής, καταλαμβάνοντας δυο (2) δημόσια αγαθά.

Δεδομένου ότι σε πλειάδα περιπτώσεων (διαπλεκομένων) σήμερα γίνεται κατάφoρη παραβίαση του Συντάγματος, η πολιτική ηγεσία, καθώς και ο προεδρέων του ΕΣΡ Ι.Λασκαρίδης, αμέσως μετά την δημοκρατική λειτουργία που θα φροντίσει ο Ελληνικός λαός, πρέπει να είναι υπόλογοι για τα εγκλήματα που έχουν τελέσει.

Θυμίζω ότι καθ' όλα σύνομα στο ίδιο καθεστώς που κατέθεσαν αιτήσεις πολιτικά κόμματα και διαπλεκόμενα ως πρωτεργάτης του χώρου - αποδεδειγμένα - αιτήθηκα για μια βεβαίωση λειτουργίας στο υπουργείο προεδρίας, και επικοινωνιών, και οι γνωστοί σε όλους εσάς κάπηλοι πολιτικοί της λαϊκής κυριαρχίας, αντί αυτών που όφειλαν φρόντιζαν αντισυνταγματικά να λάβουν οι ίδιοι (κόμματα) όπως και  τα διαπλεκόμενα σειρά βεβαιώσεων λειτουργίας και άδειες.

Εγκληματώντας κατά του Συντάγματος, και του πολίτη που όφειλαν να υπηρετήσουν, και δεδομένων των διαπλεκομένων που αντισυνταγματικά φρόντιζαν να έχουν σειρά  ραδιοτηλεοπτικών Μ.Μ.Ε της ιδίας και άλλης μορφής, αμέσως μετά απο αιτήσεις διαμαρτυρίας κατά των πρακτικών τους επανειλημμένα *αντί επανορθώσεως υπέγραψαν διώξεις και κατασχέσεις. (ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ απο ΚΟΜΜΑΤΑ, και αποδεδειγμένα άτιμους πολιτικούς, που ουδέποτε σεβάστηκαν τη λαίκή κυριαρχία, και τα θεμελιώδη άρθρα του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)

Κάθε νοήμων πολίτης γνωρίζει οτι αυτές οι ενέργειες ονομάζονται εγκληματικές, και αποσκοπούσαν σε μια μετεξέλιξη υποβάθμισης κάθε θεμελιώδους συνταγματικού μας δεδομένου, ώστε να υπάρχει χειραφέτηση και χειραγώγηση των πολιτών υπέρ σκοτεινών κέντρων, που σήμερα είναι γνωστό τι πέτυχαν στη χώρα μας.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Y.Γ: Όσοι σκόπιμα καταπατούν το Σύνταγμα είναι εχθροί της χώρας. Σήμερα εχει επικρατήσει η καθολική υποκρισία της κοινωνίας στη καταπάτηση του Συντάγματος που σκόπιμα διαπράττουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και αυτό δεν μπορεί να τιμά κανένα Έλληνα, Ελληνίδα.

*Δείτε εδω με λεπτομέρειες τα στολίδια της πολιτικής ΠΑΣΟΚ & ΝΔ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το ΕΣΡ παρανομεί συστηματικά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">