ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στο κελί του Λάκη Γαβαλά ο Βίκτωρ Ρέστης

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Στο κελί που φιλοξενούσε τον Λάκη Γαβαλά πλέον ζει ο Βίκτωρ Ρέστης, με συγκάτοικο τον επιχειρηματία Γιώργο Σαχπατζίδη, ενώ την παρέα συμπληρώνει και ένας μετρ γνωστού αθηναϊκού club.
Ο συνήγορος του Π. Μαχά δήλωσε: Ο κ.Ρέστης συνεργάζεται πλήρως με τις ανακριτικές Αρχές και τους παρέχει ό,τι στοιχεία χρειάζονται για να ''διαλευκανθεί'' η υπόθεση. 

Ο Bίκτωρ Ρέστης έχει ήδη προσφύγει στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών από το οποίο ζητεί την άρση της κράτησής του.
Ο Ρέστης είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, βλέπει καθημερινά τους δικηγόρους του και προσπαθεί να βρει τρόπους για την όσο τον δυνατόν συντομότερη αποφυλάκιση του.

Το οξύμωρο είναι ο Ρέστης να είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και στη φυλακή, και την ίδια στιγμή στα πολλά *media του χειραφέτησης της νεολαίας  χορεύουν και διασκεδάζουν.

*Η λεγόμενη στυγνή αντισυνταγματική επιχειρηματικότητα των Ομίλων με σειρά Μ.Μ.Ε που καλύπτεται απο το σκυλολόϊ πολιτικών, δικαστών, και ανθελλήνων ''φίλων''. 

(Άλλο θέμα αυτό) Σε τοπικό επίπεδο έχουμε και τους άτυπους συνηγόρους Ρέστη.... όπως είναι ο Κόκκορης και άλλοι.




Στις 24 Ιανουαρίου 2013 είχα δημοσιεύσει αυτή τη φώτο Κόκκορη με Ρέστη με σαφές υπονοούμενο, και πράγματι επαληθεύτηκα εν μέρει. (Έπεται και συνέχεια..........)

Δείτε και την δημοσίευση ΕΔΩ 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στο κελί του Λάκη Γαβαλά ο Βίκτωρ Ρέστης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">