ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συναυλία Αγάπης Και Αλληλεγγύης Για Τον Μικρό Ραφαήλ

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Ο Σύλλογος Φίλων Λάτιν & Ροκ μουσικής "Δον Κιχώτης" σας προσκαλεί σε μια συναυλία αγάπης και αλληλεγγύης για τον μικρό Ραφαήλ στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Πάρκου Κατερίνης.

Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013


Θα συμμετέχουν τα συγκροτήματα: 
Domenica
Steppin' Tones,
Piece of Joy, 
Baildsa!!! 

Γενική είσοδος 5 euro.  Ωρα εναρξης 8:30 μ.μ

Τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν μέσω τραπέζης στον μικρό Ραφαήλ. Ελάτε να ενώσουμε την θετική μας ενέργεια για μια μικρή ψυχή!!!Το ταξίδι του μικρού Ραφαήλ συνεχίζεται…

Σε ηλικία μόλις 4 ετών ο μικρός Ραφαήλ απο την Κατερίνη έδωσε την πρώτη του μάχη με την λευχαιμία. Πριν από 2 χρόνια (2011) όλος ο κόσμος ανταποκρίθηκε με πολύ ευαισθησία στο πρόβλημά του να βρεθεί έγκαιρα μόσχευμα μυελού των οστών. Το μόσχευμα βρέθηκε και η μεταμόσχευση έγινε με επιτυχία.

Δυστυχώς όμως, σήμερα, μετά από 2 χρόνια ο καρκίνος εμφανίστηκε ξανά…

Έτσι ο 6χρονος πλέον Ραφαήλ, καλείται να δώσει, το συντομότερο δυνατό, μια νέα μάχη στο Houston (Χιούστον) των ΗΠΑ στο αντικαρκινικό κέντρο MD Anderson.

To κόστος σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ιδιαίτερα υψηλό γι αυτό και η παραμικρή βοήθεια από τον καθένα θα είναι σημαντική ώστε να βγει και πάλι νικητής και να ανθίσει ξανά το χαμόγελο του.

Υ.Γ: Αυτό είναι σαφώς δείγμα υγιούς Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Μ Ο Υ, σε πλήρη αντίθεση του δήμου στον οποίο βρισκόμαστε και δεν τιμά κανένα. Σημειωτέων οτι στον δήμο Γλυφάδας υπάρχουν δεκάδες σύλλογοι οι οποίοι σε ετήσια βάση λαμβάνουν τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, και ουδέποτε έπραξαν αναλόγως σε περιπτώσεις που έπρεπε να υπάρξει μαζική κινητοποίηση και εκδηλώσεις.

Δεν γνωρίζουν και δεν κρίνουν οι περισσότεροι, δεδομένου οτι ακόμα και στον ''Πολιτιστικό Σεπτέμβρη'' του Κόκκορη γίνεται δαπάνη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ώστε να λάβουν χιλιάδες ευρώ κάποιοι κατ' επίφαση φορείς πολιτισμού, ενω μετά απο πρωτοκολλημένες αιτήσεις Κόκκορης και λοιποί κακόδιοικούντες  παρανόμησαν για μείζονος σημασίας ζήτημα; 

Μέχρι να μας απαλλάξουν απο την κακοδιοίκηση τους Κόκκορης και λοιποί, είναι σαφές οτι δεν υφίστατε ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στη Γλυφάδα.

Όσο για την αντιπολίτευση στη πόλη μας.... οι τακτικές υποκρισίας και αναλγησίας τίθενται στη κρίση των συμπολιτών μας. (Πολιτεύεστε ώστε να δίνετε παραστάσεις στα δημοτικά συμβούλια;)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συναυλία Αγάπης Και Αλληλεγγύης Για Τον Μικρό Ραφαήλ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">