ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

κ.Δημήτρη Ακρίβο έχετε να πείτε κάτι δημόσια;

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013


Κάποιοι απο εσάς (αιρετοί στο δήμο Γλυφάδας) πήραν σύνταξη, εφάπαξ, και σήμερα παίρνουν μισθούς και αντιμισθίες ώστε να βρίσκονται στη λήψη αποφάσεων όσων αφορά τη τοπική μας κοινωνία.

Δεδομένων πρωτοκολλημένων αιτήσεων στο δήμο Γλυφάδας, και της πλήρης παρανομίας και αναλγησίας απο το σύνολο διοικούντων, και κονδυλίων σε ετήσια βάση για εκδηλώσεις λίγων ημερών στο όνομα του ''τοπικού πολιτισμού'' δεν έχετε υποχρέωση κάποιοι να ''ανοίξετε το στόμα σας'' και να ειπωθεί δημόσια η αλήθεια;

Eιδικά εσείς ως άτομο που υπηρετούσε στο Α.Τ.Τερψιθέας  γνωρίζετε απο πρώτο χέρι τι σχεδιάστηκε, απο ποιούς, για ποιούς λόγους, και που αποσκοπούσε εις βάρος και του αμιγώς τοπικού πολιτισμού, και του δημότη Γλυφάδας με εντοπιότητα. (Επίσης γνωρίζετε τι πέτυχαν, και ποιοί υπηρετούνται χωρίς να είναι δημότες η να κατοικούν στη τοπική κοινωνία της πόλης μας)

Δεν έχετε υποχρέωση πρίν τελειώσει η τετραετία να περάσετε το μήνυμα στους συμπολίτες μας οτι εσείς δεν επικροτείτε τις παρανομίες, την αναλγησία, και την αποδεδειγμένα ατιμία Κόκκορη;


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Ανοίγει ο κύκλος ποιοί είναι οι συμπολίτες μας, και ποιά είναι τελικά η *πολιτισμική ταυτότητα της πόλης μας που επικαλούνται οι αποδεδειγμένα παρανομούντες διοικούντες. 

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 μόνο κατασχέσεις μετά απο σύνομες ενέργειες αιτήσεων, παραβόλων, κ.α. και με τα στόματα των συμπολιτών μας σε προνομιακές θέσεις κλειστά. (Σήμερα είμαστε στο 2013 και οι ''δικοί σας ΝΔ&ΠΑΣΟΚ'' βρίσκονται ακόμα στη κακόδιακυβέρνηση της χώρας) 

*Μήπως ξεχάσατε πόσες δεκαετίες υπήρχε ο σταθμός στη Γλυφάδα; H μήπως ξεχάσατε και τις δυο κυριακές ποιοί έκαναν καταμέτρηση των ψήφων σας; (Ήταν οι διαπλεκόμενοι που υπηρετεί ο Κόκκορης και η παρέα του;) 
Εαν εγω δεν είμαι μέλος του τοπικού πολιτισμού, ποιοί είναι στη Γλυφάδα; Kαι εν τέλη τι κάνετε όλοι εσείς στις θέσεις που σας οδήγησαν οι συμπολίτες μας;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: κ.Δημήτρη Ακρίβο έχετε να πείτε κάτι δημόσια; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">