ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013


Αυτό είναι το έργο σας και η συνδρομή σας στον τοπικό πολιτισμό.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΜΟΝΟ καταχρηστικές ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, και με διοικούντες υπαλλήλους διαπλεκομένων.

(Είτε γνωρίζεις είτε αγνοείς ποιές είναι οι υποχρεώσεις των εκλεγμένων *αιρετών σε μια τοπική κοινωνία, γνωρίΖΕΙΣ οτι ήταν και είναι παντελώς ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ για τον αμιγώς ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ στη ΓΛΥΦΑΔΑ)

Βοήθησαν στον μέγιστο βαθμό ώστε να διχάσουν και να διασπάσουν τη τοπική κοινωνία, αποκλειστικά με γνώμονα το ιδιοτελές τους συμφέρον.


Είναι αυταπόδεικτο οτι τα άτομα που πολιτεύονται στη Γλυφάδα, είναι τουλάχιστον εχθροί του αμιγώς τοπικού πολιτισμού, και υπηρετούν διαπλεκόμενα που ουδεμία σχέση είχαν η έχουν με την πόλη μας.


Γλυφάδα web,

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Θα το θυμίζω μέχρι την ημέρα των εκλογών ελλείψει των ενεργειών που όφειλαν οι προδότες συμπολίτες μας. (Θυμίζω επίσης οτι όλοι αυτοί οι διοικούντες όλων των τοπικών παρατάξεων, εισπράτουν τα χρήματα των δημοτών και έχουν την διαχείρηση των χρημάτων του συνόλου των κατοίκων της πόλης μας, ενω υπηρετούν διαπλεκόμενα)


Πόσο τιμητικό είναι για τον κάθε ενα απο αυτούς και το σύνολο των υπολοίπων;


1) Ξέρεις οτι ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης και των αιρετών είναι σαφής, άλλωστε για αυτόν το λόγο πολιτεύονται οι δημότες των τοπικών κοινωνιών. Κάλλιστα μπορούσε να ισχύει η χρηστή διαχείρηση και διοίκηση απο έναν Υπερδήμαρχο που ούτε δημότης των τοπικών κοινωνιών θα ήταν, ούτε θα αξίωνε ψήφους απο τους συμπολίτες του.


2) Επίσης τονίζω και σαφώς το γνωρίζουν όλοι οτι πολιτισμός νοείται η επι ίσοις όροις απο το σύνολο των πολιτών καθημερινή δραστηριοποίηση και διαμόρφωση. (Προφανώς στη δική μας κοινωνία αγνοούν την έννοια του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, και με αποσπασματικές ενέργειες λίγων ημερών και εκδηλώσεων που πληρώνουν οι δημότες - πολιτιστικός Σεπτέμβριος - θεωρούν οτι υφίστατε ο ενδεδειγμένος τοπικός πολιτισμός)

3) Τέλος, σήμερα στη Γλυφάδα πολλοί ημιμαθείς λαϊκιστές αντιγραφείς και λαμόγια, εγκληματούν κατά του τοπικού πολιτισμού με αθλιότητες, και με τσαπατσουλιές που σε βάθος χρόνου θα είναι πασιφανείς απο όλους. 
(Θεωρώ οτι όλοι γνωρίζουν τους γνωστούς κλακαδόρους και έμμισθους εγκάθετους που σκόπιμα προσπαθούν να αλλοιώσουν την έννοια σε οτιδήποτε, και να ευτελίσουν τον χαρακτήρα του οτιδήποτε)

Μπορείς να κρίνεις το επίπεδο που διέπει άτομα που έχουν βαλθεί κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες να υποβαθμίσουν συνολικά την έννοια και την αξία της ιστορίας του οτιδήποτε ενός τοπικού πολιτισμού στη Γλυφάδα. (Πόσο εύκολο είναι απο τσαρλατάνους κυριολεκτικά η παραποίηση της ΙΣΤΟΡΙΑΣ που εχει οτιδήποτε στη πόλη μας) Όταν διαπιστώνεις και γνωρίΖΕΙΣ την λειτουργία κάποιων ζώων, πόσο εύκολο είναι να υπάρξει ο ενδεδειγμένος πολιτισμός στη πόλη μας;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">