ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ 2013 ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το "ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ 2013 ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ" το Σάββατο το βράδυ (7-9-2013).Στην κατάμεστη πλατεία Μακεδονίας μετά το καλωσόρισμα και την αρχική ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου κ. Γρ.Ζιάκα, τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, παιδικό και ενηλίκων, παρουσίασαν παραδοσιακούς Ηπειρώτικους χορούς συνοδεία του αυθεντικού Ηπειρώτικου συγκροτήματος "ΛΑΛΗΤΑΔΕΣ".Προσκεκλημένος ομιλητής για το ''Ηπειρώτικο Πανηγύρι" ήταν ο φιλόλογος και διευθυντής των εκπαιδευτηρίων "Γ.ΖΩΗ" κ. Γεώργιος Ζώης.




Οι "ΛΑΛΗΤΑΔΕΣ" ...μετέφεραν το μουσικό άρωμα του Ηπειρώτικου παραδοσιακού τραγουδιού δίνοντας την ευκαιρία σε όλες και σε όλους να χορέψουν και να θυμηθούν ...να νοσταλγήσουν και να γλεντήσουν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.





Ευχάριστη μουσική παρουσία και η συμμετοχή με νησιώτικα και παραδοσιακά τραγούδια απ'όλη την Ελλάδα από τον Γεν.Γραμματέα του Συλλόγου και τραγουδιστή Τάσο Κατοπόδη.





Οι Ηπειρώτες και οι Ηπειρώτισσες της Γλυφάδας αλλά και όλης της Αττικής, οι φίλοι και οι φίλες του Συλλόγου ... "ΚΑΛΩΣ ΑΝΤΑΜΩΘΗΚΑΜΕ" σε μία αυθεντική βραδιά γεμάτη από το χρώμα και το φως της Μητέρας Ηπείρου.





Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τους χορηγούς για την υποστήριξή τους και όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για τη θερμή ανταπόκριση και συμμετοχή τους.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΖΙΑΚΑΣ                 ΤΑΣΟΣ ΚΑΤΟΠΟΔΗΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ 2013 ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">