ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι ξεπουλημένοι συμπολίτες μαςΠου είναι η Δικαιοσύνη για τα διαπλεκόμενα Μ.Μ.Ε Ραδιοτηλεόρασης των εφοπλιστών;

Όταν ο πρωθυπουργός μιάς χώρας επικαλείται την δικαιοσύνη για ΟΛΟΥΣ ως ζητούμενο του κόσμου, πρέπει να υπάρχει ΑΠΟΔΕΙΞΗ για οτιδήποτε στη χώρα μας.

Που είναι η δικαιοσύνη που επικαλείται ο πρωθυπουργός σας στις περιπτώσεις εφοπλιστών που ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ έχουν στην ιδιοκτησία τους σειρά Ραδιοτηλεοπτικών μέσων της ιδίας και άλλης μορφής;

Aς ξεκαθαρίσουν οι κυβερνώντες τα κίνητρα και τις σκοπιμότητες του συνόλου των ελενχώμενων μέσων χειραγώγησης, στην απόλυτα ελλειματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που επιθυμούν για την χώρα μας.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πολιτική αλητεία απο όσα έπραξαν απο το 1989 μέχρι και σήμερα εις βάρος της πραγματικής Δημοκρατίας, και με την δήθεν ανεξάρτητη δικαιοσύνη, που επανελλημένα εχει συμπράξει στην τέλεση καταχρηστικών και αντισυνταγματικών ενεργειών, ώστε να υπάρχει η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ για χειραγώγηση ενός λαού εις βάρος της πραγματικής δημοκρατίας.

Όλοι γνωρίζουμε ποιά είναι η ενδεδειγμένη δομή δημοκρατίας, και δημοκρατικότητας, όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει πλουραλισμός και πολυφωνία, και όλοι γνωρίζουμε τους λειτουργούς της δικαιοσύνης που απεδέχθησαν  τη καταπάτηση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, του θεμελίου της λαϊκής κυριαρχίας, της Δημοκρατίας μας, ώστε διαπλεκόμενοι εφοπλιστές συνεργάτες της Νέας Δημοκρατίας και του Πασόκ - και χρηματοδότες - ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ και ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ να τυνχάνουν βεβαιώσεων λειτουργίας για πέραν του ενός Μ.Μ.Ε Ραδιοτηλεόρασης.

Η ανεκτικότητα και η συγκάλυψη απο την πλευρά των λειτουργών της δικαιοσύνης καταμαρτυρά πολιτικά κίνητρα και δόλο.Όταν κάποιοι παρέχουν τα εύσημα στους λειτουργούς της δικαιοσύνης, θα σας θυμίζω οτι συγκάλυψαν και συνεχίζουν να συγκαλύπτουν τη παραβίαση του Συντάγματος, και συνέργησαν επανελλημένα με πολιτικά κίνητρα και δόλο σε καταχρηστικές ενέργειες ως κοινοί εγκληματίες. (Αντιλαμβάνομαι οτι ίσως θεωρείται ακραίο να αποκαλεί κάποιος δημόσια τους λειτουργούς της δικαιοσύνης λειτουργούντες με πολιτικά κίνητρα και δόλο, (όμως υφίστατε) και δεδομένης μιας τοπικής πραγματικότητας ενός πολίτη που επέλεξε να δραστηριοποιηθεί σε ενα χώρο πρίν απο όλους τους υπάρχοντες, και μιας πολιτείας και εκλεγμένων που αντί όσων όφειλαν συνέδραμαν στον μέγιστο βαθμό υπέρ χρηματοδοτών τους κ.α. και κατά ομολογία του τέως προέδρου της Δημοκρατίας κ.Στεφανόπουλου δεν έπραξε τίποτα για τους πρωτεργάτες ενός χώρου μιάς χώρας, και ενός αυταπόδεικτα πλαισίου υπόθαλψης διαπλεκομένων μέχρι σήμερα με σειρά μέσων της ιδίας και άλλης μορφής, και της καθολικής απραξίας και υποκρισίας που διέπει το σύνολο των κυβερνώντων και μετεχόντων της πολιτείας, δεδομένων εκατοντάδων αιτήσεων και πλήρους φακέλλου που είχε κατατεθει στην εισαγγελία πρωτοδικών χωρίς καμία ενέργεια, πράγματι θεωρώ εγκληματική τη στάση των λειτουργών της δικαιοσύνης) 

Ενα κοινωνικό σύνολο στη πόλη μας - ειδικά πολιτευομένων - που ουδέποτε απέδειξε οτι υφίσταται έστω και ίχνος ουσιαστικών δομών και πολιτισμού.
Οι εκάστοτε διοικούντες δικαίως μπορούν να χαρακτηρίζονται ξεπουλημένοι,
ειδικά μετά απο επανελλημένες ενέργειες και πρωτοκολλημένες αιτήσεις.


Αυτό που πιστεύει όλος ο κόσμος και το φωνάζει εδώ και καιρό, επιβεβαιώνεται από το Al Jazeera: τα ελληνικά ΜΜΕ είναι πλήρως ελεγχόμενα… Σωωωπα, θα πει κάποιος…

Αυτό κάνει “μπαμ” από μακρυά, ωστόσο αυτή τη φορά δίνονται και λεπτομερείς που επιβεβαιώνουν όσα λέει ο κόσμος εδω και χρόνια, γι’αυτό και τα τελευταία χρόνια γύρισε την πλάτη στα μεγάλα και διαπλεκόμενα ΜΜΕ της χώρας.

Οι αναγνώστες (και κυρίως οι παλιότεροι) θυμούνται τι έλεγα εδώ και χρόνια για τον ρόλο των ΜΜΕ και των Δημοσιογραφων, που ο σκοτεινός ρόλος και των δύο φάνηκε από την μέρα που μπήκε στη ζωή μας το ΔΝΤ και οι δανειστές.

Το ρεπορτάζ φωτογραφίζει ευθέως το MEGA, το ΣΚΑΙ και συγκεκριμένους μεγαλοδημοσιογράφους που οφθαλμοφανέστατα έχουν ταχθεί υπέρ του Μνημονίου, των χρηματοπιστωτικών οίκων και των Κυβερνήσεων που υπηρετούν όλα αυτά, θεωρώντας οποιαδήποτε ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ πρόταση ‘ένα βήμα στο γκρεμό’.

Κάντε κλίκ στην εικόνα, διαβάστε και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της χώρας σας κύριοι της δικαιοσύνης, και στη συνέχεια πείτε μας ποιός είναι ο ρόλος σας, και τι πράττεται επι δεκαετίες.
ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Επανελλημένα καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις κατόπιν σύνομων αιτήσεων και παραβόλων στη πολιτεία για Ιδρυση, Εγκατάσταση, και Λειτουργία, ενός (1) τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι ξεπουλημένοι συμπολίτες μας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">