ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Ασκούνη

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Με ανακοίνωσή του, το Τμήμα Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε συγκεκριμένα «ασυνήθιστη» τη δήλωση του κ. Ασκούνη, καθώς όπως σχολίασε, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια σε υποτονικές και ενδοτικές δηλώσεις, όταν οι κυβερνήσεις που συνεργάζεται οδηγούν την αυτοδιοίκηση στο τέλος της.

Τότε, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ ξεχνάει την αυτονομία και την αυτοτέλεια του θεσμού που επικαλείται. Τότε, ξεχνάει τις μνημονιακές πολιτικές των κυβερνήσεων που οδηγούν την Αυτοδιοίκηση σε κατάρρευση. Τότε, γενικά ξεχνάει ότι είναι δήμαρχος και λειτουργεί ως κομματικός βαστάζος, που αποστολή του είναι να καταλαγιάζει την οργή των αιρετών ενάντια στις κυβερνητικές πολιτικές, παρατήρησε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Επεσήμανε ακόμη ότι «είναι ειρωνεία ένας αυλάρχης των μνημονιακών κυβερνήσεων και συνένοχος στη μετατροπή της αυτοδιοίκησης σε κρατική υπηρεσία και παράρτημα του ΤΑΙΠΕΔ να επικαλείται με στόμφο τη χειραφέτησή της».
Αναφορικά, τέλος, με το γεγονός ότι αναγνωρίζει τον εαυτό του στους βλαχοδήμαρχους και διαμαρτύρεται δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Είναι θέμα αυτογνωσίας, κατέληξε.
Θυμίζουμε ότι την αντίδραση του προέδρου της ΚΕΔΕ Κώστα Ασκούνη προκάλεσε η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Ασκούνη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">