ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το ημερολόγιο της Pirelli το 2013 έσπασε την παράδοση


Τα ημερολόγια της Pirelli με γυμνά μοντέλα, που ήταν τα τελευταία 39 χρόνια απαραίτητη διακόσμηση για συνεργεία αυτοκινήτων ανά τον κόσμο, αποφάσισαν το 2013 να κάνουν τη διαφορά: Στη νέα σειρά, τα μοντέλα παίρνουν μεν τις καθιερωμένες σέξι πόζες αλλά με ρούχα (έστω και λίγα).

Η πρωτοτυπία οφείλεται στην επιλογή του φωτογράφου Στιβ Μακ Κάρι, ο οποίος δέχτηκε την πρόταση της εταιρείας να δουλέψει στο ημερολόγιο μόνο εάν αυτό γινόταν με τους δικούς του όρους.

Οι φωτογραφίσεις έγιναν στο Ρίο ντε Ζανέιρο και μάλιστα επιλέγησαν μοντέλα που θεωρούνται γνωστά για την «κοινωνική δράση» τους (όπως ιδρύτριες φιλανθρωπικών οργανισμών και μοντέλα που προασπίζουν την προστασία του περιβάλλοντος ή τα δικαιώματα των παιδιών).

Παλιότερα ημερολόγια της Pirelli έχουν αναλάβει φωτογράφοι όπως η Άνι Λίμποβιτς, ο Μάριο Τεστίνο και ο Καρλ Λάγκερφελντ.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Σε μια περίοδο πλανητικής ύφεσης οι αντιλήψεις καθώς και οι προθέσεις διίστανται. Οι κοινωνίες διεθνώς εναρμονίζονται σε ενα μήκος κύματος σύνχρονου ''πουριτανισμού'' το οποίο δεν χαρακτήριζε τους προγόνους μας στην Ελλάδα. Οι Έλληνες σε όποια κατάσταση και να είχαν βρεθεί στο παρελθόν δεν υιοθετούσαν τον ''πουριτανισμό''.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το ημερολόγιο της Pirelli το 2013 έσπασε την παράδοση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">