ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έκαναν έφοδο στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού για να τους δώσουν συγχαρητήρια

Έφοδο στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, πραγματοποίησε το πρωί η Αστυνομία και κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων. 
Αιτία,  καταγγελία που έγινε στο τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της ΓΑΔΑ ότι διακινούνται  ναρκωτικές ουσίες ανεξέλεγκτα σε ναρκομανείς.  Από την έρευνα, φυσικά, δεν προέκυψε τίποτα, ενώ αντίθετα οι εθελοντές γιατροί και το προσωπικό του Κοινωνικού Ιατρείου, δέχθηκαν συγχαρητήρια για το έργο τους. 
Μάλιστα, οι ελεγκτές εξέφρασαν την πρόθεσή τους να βοηθήσουν να συνεχιστεί η προσφορά προς τους πολίτες. Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού κάνει λόγο « για  σκευωρία και κατευθυνόμενες καταγγελίες που θα μάθουμε ποιος τις έχει κάνει».
Κάποιους τους πονάει η δράση μας, να ξέρουν όμως ότι όσο μας χτυπάνε τόσο θα δυναμώνουμε σημειώνει.
Με αφορμή το συμβάν, το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού,  χαρακτηρίζει ως απορίας άξιο, ποιος έκανε την καταγγελία για τη διακίνηση ναρκωτικών.
Παράλληλα επίσης σημειώνει:
«Δεν θα δώσουμε τροφή σε διάφορα σενάρια, εμείς απλά θα πούμε αυτό που λέμε εδώ και 2 χρόνια, «ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ». Ας δώσει λύση το υπουργείο υγείας και η κυβέρνηση ώστε να μην υπάρχει η ανάγκη των κοινωνικών ιατρείων και φαρμακείων. Πάνω από 3,000,000 συμπολίτες μας δεν έχουν ΚΑΜΙΑ πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα υγείας. Θα κάνει κάτι επιτέλους η κυβέρνηση;»

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Δεδομένων ανάλογων ενεργειών συστηματικά στη Ν.Α.Αττική - καταγγελιών απο ''ανώνυμους'' - που καταφέρνουν πάντα να ενεργοποιούν τις αρχές και ολόκληρο το σύστημα χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο για άλλα ζητήματα, οι συμπολίτες μας βγάζουν ολοκληρωμένα συμπεράσματα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έκαναν έφοδο στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού για να τους δώσουν συγχαρητήρια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">