ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Είναι ντροπή και προσβολή να βρίσκεσαι στο δήμο Γλυφάδας με τέτοιους αιρετούς

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει έλεγε ο λαός μας. Μεγάλη αλήθεια αν μη τι άλλο! Βέεεβαια... Προφανώς ορισμένα πολιτικά πρόσωπα που επι πολλές τετραετίες εναλλάσσονται στη τοπική μας πραγματικότητα αν και δεν πέτυχαν στο ρόλο τους... πέτυχαν να προσβάλουν το σύνολο των κατοίκων, και τη πόλη μας, με την παλιανθρωπιά και την αναλγησία τους σε υφιστάμενη τοπική πραγματικότητα.


Σαφώς δεν είναι συμπολίτες μας. Αυτά τα άτομα - οι αιρετοί διοικούντες του παρόντος - δεν είναι Γλυφαδιώτες, είναι προδότες. Όποια και να είναι η υφιστάμενη τοπική πραγματικότητα είναι η πραγματικότητα που πρέπει να δεχόμαστε όλοι αυτούσια ως εχει. (όπως είναι, και όπως τους δεχτήκαμε στο ρόλο αιρετών του δήμου Γλυφάδας)

Γνωρίζουν όλοι οτι η μνημονιακή κυβέρνηση των πολιτικών Σαμαρά Βενιζέλου - ΝΔ ΠΑΣΟΚ -  πέρασε πρόσφατα  ρύθμιση νόμου και παραχώρησε τις ψηφιακές συχνότητες στους γνωστούς διαπλεκόμενους καναλάρχες. Απο την άλλη στη τοπική μας πραγματικότητα με τους τοπικούς μας ''πολιτικούς'' υφίστατε μια άλλη διαφορετική πραγματικότητα. Επανελλημένα δημόσια σας ενημέρωσα για όσα έχουν προηγηθεί, και για το σύνολο των σύνομων ενεργειών μου πρός την σημερινή διοίκηση του δήμου Γλυφάδας και τους κατ' επίφαση πολιτικούς.

Σας έκανα γνωστό ότι με πρωτοκολλημένη αίτηση αξίωσα απο τους αιρετούς μας να στηρίξουν την επαναλειτουργία του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και με σύμπραξη αιρετών και νομικής υπηρεσίας να υπάρξει εκχώρηση συχνότητας και νόμιμη λειτουργία.
Αντί όσων όφειλαν οι αιρετοί μας - και ειδικά η διοίκηση Κόκκορη - το μόνο που έπραξαν ήταν μια παρανομία, και μια στάση που υποδηλώνει οτι σε καμία περίπτωση αυτά τα άτομα δεν είναι Γλυφαδιώτες.

Μπορεί ο κάθε συμπολίτης μας, ο κάθε Γλυφαδιώτης και Γλυφαδιώτισσα σύμφωνα με όσα πλέον γνωρίζει να κρίνει επαρκώς τους κατ' επίφαση ''πολιτικούς'' της πόλης μας έπειτα απο την εκχώρηση των ψηφιακών συχνοτήτων, και ενω είχαν προηγηθεί οι δικές μου σύνομες ενέργειες. 

Αφήνοντας το μακροχρόνιο προσωπικό ζήτημα, προβλήματα αντιμετωπίζουν χιλιάδες συμπολίτες μας λόγω της ακαταλληλότητας της διοίκησης δυο μέτρων και σταθμών, των ημετέρων, των συγγενών, και των παρανομιών.

Είναι ντροπή και προσβολή να βρίσκεσαι στο δήμο Γλυφάδας με τέτοιους αιρετούς, και πρέπει να φύγουν το γρηγορότερο ώστε να υφίστατε τουλάχιστον το minimum των αυτονόητων και ενδεδειγμένων δομών που είναι επιβεβλημένη αναγκαιότητα να τεθούν σε ισχύ απο μια δημοκρατική διοίκηση στη Γλυφάδα.

Διαχρονικά αν δεν έχεις αρωγούς τους εκλεγμένους της τοπικής σου κοινωνίας - τους διοικούντες - πως ονομάζεται ο υφιστάμενος πολιτισμός;

Στα τρεισήμισι χρόνια διοικήσεως Κ.Κόκκορη έχουν δαπανηθεί περίπου 500.000 χιλ ευρώ στο όνομα του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (για δυο μέρες) χωρίς να υπάρχει  στη τοπική μας κοινωνία και ευρύτερα στη Ν.Α.Αττική ούτε ένα (1) μέσο των δημοτών στα ερτζιανά. Αν εξετάσουμε συνολικά τα δαπανημένα ποσά στο όνομα του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ των προηγούμενων τετραετιών, (συνολικά δεν διήρκεσαν ούτε ένα μήνα) που είναι του ύψους των 10.000.000 εκατομμυρίων ευρώ, στη πόλη μας θα είχαμε τουλάχιστον δυο τηλεοπτικά και δυο ραδιοφωνικά προγράμματα πανελλήνιας κάλυψης επι 24ώρου βάσεως 365 ημέρες τον χρόνο.

Δεδομένων όσων προαναφέρω είναι τουλάχιστον απαράδεκτη η στάση που έχουν κρατήσει συνολικά οι διοικήσεις και αιρετοί στη πόλη μας εις βάρος των δημοτών για ένα (1) μέσο στα ερτζιανά που δικαιωματικά έπρεπε να υφίσταται στα Νότια.

Είναι προδότες. Γνωρίζουν ότι ανιδιοτελώς επί δεκαετίες λειτουργήσαμε και γεφυρώσαμε πολιτισμικά χιλιάδες συμπολίτες μας ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων και χωρίς ίχνος καπηλείας. Γνωρίζουν οτι όλα τα χρόνια που εμείς προσφέραμε ανιδιοτελώς στη τοπική κοινωνία αυτοί φρόντιζαν να μοιράζουν τα χρήματα του συνόλου σε ημετέρους και λοιπούς. Γνωρίζουν ότι ουδέποτε ζητήσαμε ούτε ένα ευρώ. Η στάση τους λοιπόν έπειτα απο τις συντονισμένες ενέργειες  διώξεων και κατασχέσεων ενω είχαν προηγηθεί σύνομες ενέργειες αιτήσεων και παραβόλων στην πολιτεία για τοπικό σταθμό καταμαρτυρά προδοσία.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Κάθε αρχή και δύσκολη....κάθε τέλος ακόμη δυσκολότερο....αν όμως το ενδιάμεσο της διαδρομής είναι αξιοσημείωτο, αν έχεις δώσει το είναι σου σ' αυτό και έχεις ζήσει το ταξίδι, στο τέλος δικαιώνεσαι.
Αυτό ισχύει για όλους μας.Να αγαπάτε τον εαυτό σας, και να φροντίσετε για το καλύτερο στις επερχόμενες τοπικές εκλογές. Πρέπει να απεμπλεκούμε απο τα ανεύθυνα λαμόγια.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Είναι ντροπή και προσβολή να βρίσκεσαι στο δήμο Γλυφάδας με τέτοιους αιρετούς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">