ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ευαισθητοποίηση των επαγγελματιών υγείας σε θέματα διατροφής και υγιεινού τρόπου ζωής!!!

Ημερίδα με θέμα
«Ευαισθητοποίηση των επαγγελματιών υγείας σε θέματα διατροφής και υγιεινού τρόπου ζωής των νοσούντων με εκφυλιστικές παθήσεις»
Το τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Δήμο Γλυφάδας διοργανώνουν ημερίδα με θέμα:
«Ευαισθητοποίηση των επαγγελματιών υγείας σε θέματα διατροφής και υγιεινού τρόπου ζωής των νοσούντων με εκφυλιστικές παθήσεις»
Η ημερίδα αποτελεί την αρχή ενός κύκλου εκπαίδευσης με σκοπό την ενημέρωση για τον προστατευτικό και θεραπευτικό ρόλο της διατροφής στην προάσπιση της υγείας των πασχόντων με εκφυλιστικές παθήσεις. Θα δοθεί έμφαση στην διατροφική εκπαίδευση αλλά και στις μεθόδους αλλαγής της διατροφικής συμπεριφοράς. 
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Γλυφάδας, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 11.00 π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Global Events (τηλ. 2310/247734-43, e-mail info@globalevents.grwww.globalevents.gr) ή στον κ. Γιάννη Κάλφα επιστημονικό υπεύθυνο της διοργάνωσης τηλ: 210.8946823
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ευαισθητοποίηση των επαγγελματιών υγείας σε θέματα διατροφής και υγιεινού τρόπου ζωής!!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">