ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Άμεση αντικατάσταση της Παιδιάτρου του Ιατροκοινωνικού Κέντρου ζητάει ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης

Ο δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης αντιμετωπίζει σοβαρό έλλειμμα ως προς την παροχή ιατρικών υπηρεσιών δεδομένου οτι η παιδίατρος  του Ιατροκοινωνικού Κέντρου Αργυρούπολης  βγαίνει σε σύνταξη και πρέπει να καλυφθεί η θέση. Με επιστολή πρός τους αρμοδίους ο αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών κ. Μαραγκός ζητά την αντικατάσταση της κ. Μαντά από άλλο Παιδίατρο.

Την άμεση αντικατάσταση της Παιδιάτρου του Ιατροκοινωνικού Κέντρου Αργυρούπολης η οποία βγαίνει σε σύνταξη ζητάει ο Δήμος μας.
Ως γνωστό Το ΙΑΚ Αργυρούπολης φιλοξενείται σε χώρο του δήμου μας και παρέχει απαραίτητες ιατρικές υπηρεσίες σε βρέφη και παιδιά της Αργυρούπολης αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
Η συνταξιοδότηση της παιδιάτρου δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα, την άμεση επίλυση του οποίου ζητάει ο δήμος μας με επιστολή του αντιδημάρχου κοινωνικών υπηρεσιών, Γ. Μαραγκού προς τους αρμόδιους.
Η επιστολή του κ. Μαραγκού:
Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η Παιδίατρος κ. Μαντά η οποία απασχολούνταν στο ΙΑΚ Αργυρούπολης έχει αποχωρήσει λόγω συνταξιοδότησης. Κατά συνέπεια, έχει ήδη ανακύψει σοβαρό έλλειμμα ως προς την παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε βρέφη και παιδιά, οι οικογένειες των οποίων κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή π.χ. Άλιμο και όχι μόνο στην Αργυρούπολη και εξυπηρετούνται συστηματικά από το Κέντρο.
Παρακαλείσθε όπως μεριμνήσετε το συντομότερο δυνατό ώστε να κινηθούν έγκαιρα οι διαδικασίες αντικατάστασης της κ. Μαντά από άλλο Παιδίατρο προκειμένου να αποκατασταθεί η παροχή υπηρεσιών υγείας και πρόληψης από την συγκεκριμένη Δομή που λειτουργεί υπό την αιγίδα σας. Σημειώνεται ότι ο χώρος στέγασης του ΙΑΚ Αργ/λης παρέχεται από τον Δήμο, ο οποίος καλύπτει όλα τα λειτουργικά έξοδα, διευκολύνοντας την πρόσβαση των εξυπηρετούμενων πολιτών καθώς έχει διατεθεί αποκλειστικός χώρος στο ισόγειο του Δημαρχείου της πόλης.
Αναμένουμε τις δικές σας έγκαιρες ενέργειες και ελπίζουμε στην καλύτερη δυνατή συνεργασία.


Με εκτίμηση
Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών
Μαραγκός Ιωάννης

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Άμεση αντικατάσταση της Παιδιάτρου του Ιατροκοινωνικού Κέντρου ζητάει ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">