ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ολοκληρώθηκε το 2o Gaming Festival στην Τεχνόπολη Αθηνών

Το τριήμερο event, το οποίο είναι και το μεγαλύτερο του είδους του στην Ελλάδα, συμπεριλάμβανε cosplay, τουρνουά gaming, κληρώσεις και πολύ γέλιο για όλους τους παρευρισκόμενους.

Χιλιάδες κόσμου συνέρευσαν στην Τεχνόπολη Αθηνών για να παρακολουθήσουν από κοντά το φεστιβάλ το οποίο μεταδόθηκε και σε live stream για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να βρεθούν εκεί.

Όμορφες παρουσίες στα booths των εταιριών όπως οι Sony, Logitech και BenQ "έδεσαν" με την τεχνολογική καινοτομία και το ατελείωτο gaming, όπως επίσης και με τα κοστούμια των "cosplayers" οι οποίοι δώσανε νότα φαντασίας και ταλέντου με τις καταπληκτικές δημιουργίες τους.



Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παίξουν σε παιχνιδοκονσόλες όπως PS4,PS3,XBOX360 και δυνατούς υπολογιστές για να βιώσουν τους τίτλους των Sony,Riot Games, 2Ksports, EA Sports, μεταξύ άλλων.

Τα τουρνουά παιχνιδιών όπως League of Legends, NBA 2K14 και Fifa 14 και οι κληρώσεις για πλούσια δώρα όπως της next-gen κονσόλας PS4, χρηματικά έπαθλα και hardware, έλαβαν χώρα υπό τις ιαχές των απανταχού παρευρισκόμενων gamers και το live performance της Ιωάννας Σουλιώτη στα decks του φεστιβάλ.

Το event θα επιστρέψει μεγαλύτερο και δριμύτερο, γιγαντώνοντας την "σκηνή" του gaming  στην Ελλάδα.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ολοκληρώθηκε το 2o Gaming Festival στην Τεχνόπολη Αθηνών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">