ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Όσοι πολιτευτές και παρατάξεις δεν τοποθετηθούν προεκλογικά απορρίπτονται


Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι δημότες/ισσες Γλυφάδας
Βρισκόμαστε λίγους μήνες προ των δημοτικών εκλογών σε ένα τόπο που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, και μέχρι σήμερα ταλανίζεται από λανθασμένα ιδεολογήματα και πρακτικές εμπλεκομένων.

Μια μειοψηφία συμπολιτών μας θεώρησε δήθεν πρόοδο την καταπολέμηση κάθε έννοιας πλουραλισμού, πολυφωνίας, διαφάνειας, και ισότιμης παρουσίας στα ερτζιανά, στο όνομα αποτυχημένων και πεπαλαιωμένων αναχρονιστικών παλαιοκομματικού τύπου μεθόδων, ώστε να εδραιώσουν τη παρουσία τους στο τόπο μας, και να έχουν το πρώτο λόγο στη διαχείριση, η καλύτερα την αυταπόδεικτα κακοδιαχείριση του δημοσίου χρήματος.

Πρόοδος δεν είναι να πολεμάς τους ανθρώπους που έθεσαν θεμέλιους λίθους - και ειδικά στα ερτζιανά - αλλά να τους αξιοποιείς για κοινωνική αλληλεγγύη και για προβολή παιδαγωγικών προτύπων.

Πολεμήθηκε λυσσαλέα ο δημότης με εντοπιότητα της Γλυφάδας από μηχανισμούς των κομμάτων και τα μέλη τους, και στη συνέχεια από ομάδες συμπολιτών μας που τύγχανε να αξιώνουν την εκλογή τους στη πόλη μας.
Ουδέποτε υπήρξε έστω και μια ενέργεια από το σύνολο εμπλεκομένων με
τα κοινά στο τόπο μας, για ανθρώπους που ανιδιοτελώς επί σειρά ετών - καθημερινά - προσέφεραν πολιτισμικά χωρίς καπηλεία και πολιτικές σκοπιμότητες. ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 (Γνωρίζουμε τι θα ίσχυε αν κάτι ανάλογο βρισκόταν στα χέρια και στον έλεγχο άλλων συμπολιτών μας)

Επί του παρόντος, σε εξαιρετικά δυσοίωνες εποχές καθώς η ύφεση ταλανίζει χιλιάδες συμπολιτών μας και εμάς, διαπιστώνουμε ότι οι έχοντες και κατέχοντες συνεχίζουν τη λαθεμένη παράδοση - ενώ αποδεδειγμένα δεν έχουν κάνει καμία ενέργεια επί σειρά ετών - να αξιώνουν τη διοίκηση του τόπου μας.

Βλέπουμε όσους φέρουν μερίδιο της ευθύνης για όσα ισχύουν σήμερα να προσπαθούν να γίνουν οι εκφραστές του κοινωνικού συνόλου, και ειδικά των ανθρώπων που έχουν πληγεί περισσότερο.
Όπως καταλαβαίνεται προσωπικά για εμένα θεωρείται εμπαιγμός οι έχοντες και κατέχοντες να αξιώνουν να διοικήσουν στο τόπο μας, δεδομένου ότι επί 
δεκαετίες ουδέποτε υπήρξαν αρωγοί του δημότη, και ποτέ ως συμπολίτες μας δεν στήριξαν ισότιμα ότι υφίστατο στο τόπο μας. Στη Γλυφάδα.
Ποτέ δεν πήραν θέση και δεν τοποθετήθηκαν για τοπικό ζήτημα στα όρια του δήμου μας, έπειτα από επανειλημμένες δημοσιοποιήσεις, πρωτοκολλημένες αιτήσεις στο δήμο Γλυφάδας, και επίδοση πληροφοριακού υλικού. 

Άτομα που δεν τοποθετούνται προεκλογικά για οτιδήποτε αφορά το τόπο μας, και τον δημότη, είναι ακατάλληλα να διοικήσουν, και σίγουρα δεν επιθυμούν τη διαφάνεια, την αμεσότητα, και τη πρόοδο της πόλης μας. 

Θέλουμε μια Γλυφάδα των δημοτών δημοκρατική δημιουργική και πρωτοπόρο σε όλους τους τομείς, με ισότιμη πρόσβαση σε οτιδήποτε υπάρχει στη χώρα μας - ειδικά στα ερτζιανά με δεδομένη προϊστορία - και σαφώς όχι μια Γλυφάδα δυο ταχυτήτων και υπηρέτησης διαπλεκόμενων.

Οι Γλυφαδιώτες/ισσες μας κρίνουν όλους όπως και όσα λέγονται.
Επί δεκαετίες έθεσα δημόσια τις απόψεις μου ως ανεξάρτητος δημότης χωρίς ίχνος καπηλείας και ανιδιοτελώς. Έγω πλήρωσα και πληρώνω το ''μάρμαρο'' της ανευθυνότητας των αιρετών συμπολιτών μας.

Αν αδυνατείτε ακόμα και σήμερα να τοποθετηθείτε υπονομεύοντας τη πρόοδο του τόπου μας και τους δημότες, δεν έχετε την ικανότητα να διοικήσετε, και θα αναπαράξετε τις παθογένειες του παρελθόντος. 
(Όσοι πολιτευτές και παρατάξεις δεν τοποθετηθούν προεκλογικά απορρίπτονται)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Ανεύθυνοι συμπολίτες μας δεν επιθυμούν την πρόοδο και δημοκρατικές δομές πλουραλισμού και πολυφωνίας στη πόλη μας.

Γνωρίζετε ότι μερίδα ατόμων με ανύπαρκτη προσφορά στο τόπο μας ενοχλούνται ακόμα και από την ύπαρξη τοπικών site και blog;  Γνωρίζετε πόσοι και πόσες έχουν έστω και ίχνος δημόσιας προσφοράς - ανεξάρτητα χαρακτήρα - ώστε δικαιωματικά να βρεθούν σε θεσμικές θέσεις και ειδικά στην αυτοδιοίκηση; 

Ενοχλούνται με την ύπαρξη της αλήθειας. Θα μας εκπροσωπήσουν επαγγελματίες πολιτικοί & έχοντες και κατέχοντες; Τι κάνουν τόσα χρόνια; Tι έκαναν;

*Eνδεικτικά σημειώνω εκατοντάδες εκπομπές που αναφέρθηκα στην αξιοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και πόρων, ενώ στη πόλη μας εκλέγαμε ανεύθυνους και ακατάλληλους που ουδέποτε εφάρμοσαν ενδεδειγμένες ''πολιτικές'' .Πως θέλετε να εκλάβω προσωπικά τα λεγόμενα του κ. Παπανικολάου με καθυστέρηση δεκαετιών έναντι εμού;

*Eνδεικτικά σημειώνω ότι η κ.Λυγνού εμφανίστηκε στα δρώμενα της Γλυφάδας έπειτα από σειρά δικών μου ραδιοφωνικών εκπομπών (ΓΛΥΦΑΔΑ FM) που επανειλημμένα τόνιζα την ισότιμη συμμετοχή γυναικών στα αυτοδιοικητικά.

      
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Όσοι πολιτευτές και παρατάξεις δεν τοποθετηθούν προεκλογικά απορρίπτονται Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">