ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πρόσκληση - Ανακοίνωση τύπου κ.Γιώργου Παπανικολάου



Πρόσκληση - ανακοίνωση του κ.Γιώργου Παπανικολάου για την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Γλυφάδας.



Ποιος είναι ο Γιώργος Παπανικολάου: 

1) Ο κ.Παπανικολάου υπήρξε επικεφαλής της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων. Ο φοιτητικός συνδικαλισμός κατέστρεψε τα πανεπιστήμια. Το ζητούμενο δεν ήταν πλέον να είναι κανείς ένας καλός ή συνεπής φοιτητής, αλλά ένας πρόθυμος χειροκροτητής και αφισοκολλητής. Ένας ιμάντας μεταβίβασης των κομματικών εντολών στα αμφιθέατρα. Ένας επιδέξιος διαχειριστής κομματικών ρουσφετιών στα πανεπιστήμια, από το ποιος θα γίνει καθηγητής μέχρι το ποιος θα κάνει μεταπτυχιακό και ως την παροχή σημειώσεων για τις εξετάσεις. Όσο το κομματικό γαϊτανάκι και οι φοιτητικές παραφυάδες του είχαν τον απόλυτο έλεγχο των πανεπιστημίων αυτά πήγαν από το κακό στο χειρότερο, έγιναν εκτροφεία σκανδάλων και βρέθηκαν να είναι στις τελευταίες θέσεις στις λίστες των πανεπιστημίων διεθνώς.

2) Ο κ.Παπανικολάου υπήρξε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ σε όλη τη διάρκεια της κυβέρνησης Καραμανλή. Οι πολιτικές νεολαίες, ειδικά κατά τις περιόδους που τα κόμματά τους κυβερνούσαν, δεν ήταν τίποτε άλλο παρά τεράστια φάμπρικα πελατειακών σχέσεων και ρουσφετιού. Ποιες ιδέες και ποιες απόψεις; Ο συνωστισμός στους προθαλάμους των κομματικών νεολαιών ήταν το διαβατήριο για εύκολες σπουδές, εύκολη θητεία και εύκολο διορισμό στο δημόσιο. Οι πολιτικές νεολαίες είναι κατ’ εξοχήν υπεύθυνες για το γεγονός ότι οι νέες γενιές έχοντας μάθει στα εύκολα και στα βολικά, έχασαν σε ένα μεγάλο μέρος τους τη φλόγα που πρέπει να καίει μέσα σε έναν νέο άνθρωπο. Ποια δημιουργικότητα και ποια πρωτοβουλία; Όλα αναλάμβανε να τα φροντίσει και να τα λύσει η κομματική γκουβερνάντα.

3) Ξέρω, πως αυτές οι «πολύτιμες» υπηρεσίες εξαργυρώθηκαν κι έτσι ο κ. Παπανικολάου είναι σήμερα ευρωβουλευτής. Η θέση του έλληνα ευρωβουλευτή έχει αποδειχθεί διαχρονικά μια πολύ καλά αμειβόμενη διασκέδαση. Ακόμη και σήμερα, στην πιο δύσκολη στιγμή των σχέσεων της χώρας με την Ε.Ε, οι έλληνες ευρωβουλευτές λάμπουν δια της απουσίας τους. Ζουν μέσα στην «τρελή χαρά», ελεύθεροι κι ωραίοι, χωρίς άγχη και ανασφάλειες, απολαμβάνοντας άλλη μια παροχή από τα κόμματά τους. Άσε που μπορούν να κυκλοφορούν και ελεύθερα στο δρόμο, γιατί δεν τους ξέρει κανένας!

4) Ο κ. Παπανικολάου αυτή την τόσο συνηθισμένη «καριέρα» από τα αμφιθέατρα μέχρι την καρέκλα του ευρωβουλευτή, και επί του παρόντος του επιλεγμένου υποψηφίου δημάρχου με τη ΝΔ, με μόνο προσόν την αφοσίωση στην εκάστοτε κομματική ηγεσία, είχε ένα πολύ χειροπιαστό αποτέλεσμα. Έριξε την Ελλάδα στα βράχια. Κι αντί όσοι μετείχαν σε αυτή τη συστηματική καταστροφή να πουν ένα «συγγνώμη», εξακολουθούν με θράσος και αλαζονεία να παίρνουν πολύ στα σοβαρά τους εαυτούς τους και να θεωρούν ότι διαθέτουν τη καταλληλότητα να διοικήσουν το δήμο Γλυφάδας.

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ: Δοκιμάστηκαν επί δεκαετίες κομματικά στελέχη και μέλη κομμάτων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στο τόπο μας, και το μόνο που έχουν να επιδείξουν είναι υπηρέτηση διαπλεκόμενων χωρίς να υφίσταται στη πόλη μας και ευρύτερα στην Ν.Α.Αττική ούτε ένα μέσο στα ερτζιανά, ούτε ίχνος από ενδεδειγμένες δομές που υφίστανται ολοκληρωμένα σε άλλες πόλεις. Χωρίς ουσιαστικές δομές ενημέρωσης των δημοτών όλοι οι τομείς ενός δήμου βρίσκονται διαχρονικά σε κατώτατο επίπεδο.

Αυτό το επίτευγμα, ένας δημότης - πολίτης - να αιτείται επί δεκαετίες σε καθ' ύλην αρμοδίους κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ - από την δεκαετία του 80 -μια βεβαίωση λειτουργίας, έπειτα από σύννομες ενέργειες αιτήσεων και παραβόλων στη πολιτεία χωρίς καμία ενέργεια από τη πλευρά τους, πως το χαρακτηρίζεται κ. Παπανικολάου;

Θέλετε να γίνετε δήμαρχος Γλυφάδας ώστε να αναπαράξετε τις παρανομίες του σημερινού δημάρχου και των προκατόχων του ενώ ο τόπος μας βρίσκεται στον τεχνολογικό και ενημερωτικό μεσαίωνα χωρίς μια άμεση μορφή όπως αρμόζει σε σύγχρονες κοινωνίες;

Eπιτρέπεται το 2013 - 2014 ένας από τους πιο εύπορους οικονομικά δήμους όπως είναι ο δικός μας να μην διαθέτει ανάλογες δομές σε όλους τους τομείς όπως ο δήμος Αθηνών που διαθέτει από την δεκαετία του 80 - 90;

Η Γλυφάδα χωρίς εμπλοκή κομματικών μελών και ημετέρων σήμερα θα πρωτοστατούσε σε πλειάδα τομέων. Υπήρχαν και υπάρχουν δημότες με ολοκληρωμένες προτάσεις για το βέλτιστο του τόπου μας - όπως ο υποφαινόμενος - και καμία δεν εισακούστηκε διαχρονικά από το σύνολο των κομματικά εκλεγμένων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τους γνωστούς λόγους Υ Π Η Ρ Ε Τ Η Σ Η Σ   Δ Ι Α Π Λ Ε Κ Ο Μ Ε Ν Ω Ν, και διότι δεν διέθεταν συνολικά οι εκλεγμένοι τα εφόδια να εξασφαλίσουν στο τόπο μας ότι δημοκρατικά μας αναλογούσε. Άφησαν τη πόλη μας και τα Νότια του Νομού Αττικής εκτός και επί δεκαετίες σε καθεστώς κομματικού σκοταδισμού που αναπαράγει παρανομίες, διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, και κακοδιοικήσεις.

Προσωπικά δεν με απασχολεί ποιοι θα σας ακολουθήσουν, διότι τους βλέπουμε επί δεκαετίες έπειτα από χρίσματα να ακολουθούν πότε τον ένα πότε τον άλλο από τους εκάστοτε υποψηφίους, ενώ ουδέποτε εξέφρασαν τα ζητούμενα των συμπολιτών μας, και σίγουρα δεν οδήγησαν το τόπο μας εκεί που πραγματικά του αξίζει. 

Σε αυτή την εκλογική διαδικασία για τη πόλη μας επιλέγω Ανεξάρτητη Γλυφάδα και γνωρίζουν χιλιάδες συμπολίτες μας ότι αποτελεί επιτακτική αναγκαιότητα η απεμπλοκή από κόμματα, και πολιτικές αγκυλώσεις, για το αύριο του τόπου μας που αρμόζει πρώτα σε όλους εμάς που βιώνουμε επί δεκαετίες τις παθογένειες των κομματικών παρεμβάσεων στη τοπική αυτοδιοίκηση.

Σήμερα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στη πλειονότητα ότι η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να αποδεσμευτεί από πολιτικές σκοπιμότητες και κόμματα της διαπλοκής και διαφθοράς, και όσα συνεπάγονται αυτών, ώστε να μπορέσουν οι δημότες με ριζοσπαστικές διαφοροποιήσεις να ανατρέψουν τον αναχρονιστικό παλαιοκομματισμό και να λειτουργήσουν με γνώμονα τον ενδεδειγμένο τρόπο διοικήσεως, που θα φέρει τον Δ Η Μ Ο Τ Η και Δ Η Μ Ο Τ Ι Σ Σ Α στο επίκεντρο, δρομολογώντας και διευθετώντας αποκλειστικά αυτά που θέλουν οι ψηφοφόροι του τόπου μας και ουδέποτε έγιναν από τις κακοδιοικήσεις Γλυφάδας. Όσα δεν έγιναν στη θέση όσων λαθεμένα και κάκιστα έκαναν, για το μέλλον και το αύριο που αξίζει σε όλους αυτούς τους ανθρώπους συμπολίτες μας, και στο τόπο μας.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πρόσκληση - Ανακοίνωση τύπου κ.Γιώργου Παπανικολάου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">