ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ 40 ΤΟΝΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Κοινωνικό ''παντοπωλείο'' δήμου Γλυφάδας






















Δεν μοιράστηκαν οι 40 τόνοι τροφίμων στους πάσχοντες Γλυφαδιώτες απο τον Κ.Κόκκορη και πιστοποιείται από τους ιδίους.
Ο Μεσαίωνας με αιρετούς λαμόγια και τσαπατσούληδες της πολιτικής στο τόπο μας πρέπει να τελειώσει σύντομα.

Όπως μου ανέφεραν συμπολίτες μας αυτά που δόθηκαν σε κάποιες οικογένειες - όχι σε όλες τις οικογένειες απόρων, πασχόντων,  - επ' ουδενί αντιστοιχούν σε όσα ανακοίνωσαν με δελτία τύπου και έδωσαν στη δημοσιότητα.

Η κ@φρίλ@ στο τόπο μας είναι απερίγραπτη, όπως και οι εντυπώσεις που δια μέσω αυτών προσπαθούν οι διοικούντες να κερδίσουν κάποιες ψήφους από τους συμπολίτες μας. Χαρακτηρίζεται κοινωνικό παντοπωλείο μια αποθήκη, και θεωρώ ότι πρώτα πρέπει να δημιουργήσεις ολοκληρωμένες δομές και έπειτα να τις διαφημίζεις δημόσια.

Το δελτίο τύπου έκανε αναφορά για 40 τόνους τροφίμων, και οι συμπολίτες μας πρόσφατα μου εξήγησαν ότι επισκεπτόμενοι τις ημέρες των εορτών το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Γλυφάδας δεν πήραν περισσότερα από πέντε - επτά κιλά σε σακούλες που τους δόθηκαν.

Κάποιες οικογένειες συμπολιτών μας που έχουν μικρά παιδιά ζήτησαν να τους δοθούν περισσότερα γάλατα, διότι για ένα μήνα τους είχαν δώσει δυο κουτιά γάλα. Η απάντηση που πήραν ήταν σαφής. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Εντωμεταξύ σημειώνω όπως μου είπαν ότι στο υπόγειο του κοινωνικού παντοπωλείου στη οδό Μυστρά υπήρχαν τόνοι τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, όμως οι εντολές που έχουν δοθεί είναι να δίνονται κάποια είδη υπό μορφή ''ελεημοσύνης'' χωρίς να καλύπτονται οι ανάγκες των οικογενειών.

Σαφώς υπάρχει εμπαιγμός των συμπολιτών μας, οι οποίοι επισκεπτόμενοι το παντοπωλείο του δήμου βλέπουν προϊόντα πρώτης ανάγκης που χρειάζονται, όμως ότι ζητήσουν για κάλυψη των αναγκών τους δεν τους δίνετε.

Γνωρίζοντας τι ισχύει σε αντίστοιχα παντοπωλεία άλλων δήμων, όπως των Αθηνών, όπου οι άποροι, άνεργοι, αλλοδαποί, κ.α. επισκέπτονται μια δομή αντίστοιχου χαρακτήρα με ένα supermarket, και σύμφωνα των αναγκών τους επιλέγουν ότι θέλουν οι ίδιοι, στον δήμο Γλυφάδας απλά εμπαίζουν το κοινωνικό σύνολο, και σίγουρα δεν μπορεί να αποκαλείται οργανωμένη δομή αυτό που ισχύει.

Όσων αφορά τα ψέματα των διοικούντων για διανομή 40 τόνων τροφίμων, κρίνονται από τους συμπολίτες μας, οι οποίοι θα φροντίσουν σύντομα την αλλαγή διοικήσεως στη πόλη μας ώστε να ισχύσουν οι αυτονόητες κοινωνικές δομές.

Προσωπικά πιστεύω απόλυτα στο 1000% όσα μου είπαν συμπολίτες μας, όπως επίσης και όλα όσα έχουν γραφτεί στον ηλεκτρονικό και έντυπο τοπικό τύπο για το συγκεκριμένο ζήτημα. Είναι ανέφικτο να πήραν 500 οικογένειες από 80 κιλά τροφίμων, άρα 40 τόνους. Έχει υπ' όψιν του κάποιος πόσες σακούλες με τροφίμα χρειάζονται ώστε να ζυγίζουν 80 κιλά; 

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

 ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.
Κοινωνικό παντοπωλείο δήμου Αθηνών



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ 40 ΤΟΝΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">