ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε προσπαθώντας να βοηθήσει ένα μικρό κοριτσάκι


Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σήμερα η Bild, ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε πέφτοντας σε βαθύ χιόνι στην προσπάθειά του να βοηθήσει ένα μικρό κοριτσάκι που είχε πτώση. Ο Γερμανός πρώην πιλότος της Φόρμουλα 1, λόγω και της εμπειρίας του στο σκι πήγε να σώσει ένα παιδί και έπεσε αυτός στην... παγίδα.
Συγκεκριμένα, ο «Σούμι» και ο 14χρονος γιος του έκαναν σκι με μία φιλική παρέα στο Μαριμπέλ, όταν η κόρη ενός φίλου του είχε πτώση από μία πλαγιά που κατέβαινε. Ο Σουμάχερ έτρεξε να τη βοηθήσει, αλλά βγαίνοντας από την προκαθορισμένη διαδρομή πάτησε σε βαθύ χιόνι και χτύπησε με το δεξιό μέρος του κεφαλιού του σε έναν βράχο με αποτέλεσμα να είναι από τότε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.
Tην ίδια ώρα συνεχίζεται η έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος. Οι αρχές λένε: «Κάποιοι βράχοι δεν φαίνονταν ενώ κάποιοι άλλοι φαίνονταν λίγο και αυτό που μπορούμε να πούμε προς το παρόν είναι ότι ο Σουμάχερ έχασε την ισορροπία του από ένα βράχο πριν τελικά πέσει πάνω στον άλλο», δήλωσε ο κατήγορος Πατρίκ Κουϊνσι.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε προσπαθώντας να βοηθήσει ένα μικρό κοριτσάκι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">