ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΥΡΙΖΑ: Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει


Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε άμεσα τις αποφάσεις της κυβερνητικής συσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και τις δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος άφησε σαφείς αιχμές για τη στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η μόνη μάχη που δίνουν οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος είναι να μείνουν όσο μπορούν περισσότερο στην εξουσία παραδομένοι στους δανειστές και στηριζόμενοι στην εγχώρια διαπλοκή, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της ανεργίας και συμπληρώνει:
Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, «η αντίστροφη μέτρηση όμως έχει ξεκινήσει και το δίδυμο που αλληλοκαλύπτεται για τα σκάνδαλα, τις μίζες και τη διαφθορά δεν θα συνεχίσει για πολύ καιρό ακόμα να οδηγεί την κοινωνία και την οικονομία στην καταστροφή».

Η αντίστροφη μέτρηση όμως έχει ξεκινήσει και το δίδυμο που αλληλοκαλύπτεται για τα σκάνδαλα, τις μίζες και τη διαφθορά δεν θα συνεχίσει για πολύ καιρό ακόμα να οδηγεί την κοινωνία και την οικονομία στην καταστροφή.

Η από κοινού πλέον κάλυψη στο πρόσωπο της επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας που κατηγορείται για την υπόθεση του ΤΤ, αποδεικνύει την συγκάλυψη και τη συνενοχή των κ. Σαμαρά, Βενιζέλου, Στουρνάρα».

Η μόνη μάχη που δίνουν Σαμαράς και Βενιζέλος είναι να μείνουν όσο μπορούν περισσότερο στην εξουσία παραδομένοι στους δανειστές και στηριζόμενοι στην εγχώρια διαπλοκή», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την κυβερνητική σύσκεψη στο Μαξίμου και τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Η από κοινού πλέον κάλυψη στο πρόσωπο της επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας που κατηγορείται για την υπόθεση του ΤΤ, αποδεικνύει την συγκάλυψη και τη συνενοχή των κ. Σαμαρά, Βενιζέλου, Στουρνάρα, καταλήγει η ανακοίνωση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΥΡΙΖΑ: Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">