ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αντιθέσεις στη Γλυφάδα



Με Δελτίο Τύπου του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη (ο οποίος είναι παντελώς απών για το ζήτημα 37 ετών του δημότη Γλυφάδας, όπως και ο Τάσος Ταστάνης) το οποίο εξασφάλισαν κάποια στελέχη  για τους δικούς τους λόγους,  ο βουλευτής στηρίζει την ανεξάρτητη υποψηφιότητα ως δημάρχου του ΤΑΣΟΥ ΤΑΣΤΑΝΗ με την «Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία»

Όπως αναφέρει ο κ. Παναγούλης, ο Τάσος Ταστάνης γνωρίζει τα προβλήματα του Δήμου Γλυφάδας καλύτερα από τον καθένα. Βέβαια προσωπικά ως Γιάννης Κουρδομένος μπορώ να δηλώσω δημόσια ως δημότης Γλυφάδας, ότι δεν έχει δώσει εμπράκτως ουσιαστικές αποδείξεις, δεδομένου ότι είναι γνώστης προβλημάτων τα οποία δεν έθεσε στις συνεδριάσεις του Δήμου Γλυφάδας, ούτε απαίτησε από τη θέση της αντιπολιτεύσεως άμεσες ενέργειες της διοικήσεως Κ.Κόκκορη. Προσωπικά δεν μπορώ πλέον να υποκρίνομαι ότι ο συμπολίτης μας υποψήφιος δήμαρχος με καλύπτει απόλυτα.

Είναι ανεπίτρεπτο να στηρίζω εκτεθειμένος δημόσια ως δημότης Γλυφάδας τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Τάσο Ταστάνη, όπως και τη τοπική παράταξη στον τόπο μας, και  επί σειρά ετών γνωρίζοντας τι ισχύει εις βάρος μου να μην πράττει απολύτως τίποτα. Πραγματικά αρκετές ενέργειες τοπικά δεν τιμούν κανένα, και δεν θέλω να πιστέψω ότι γίνονται σκόπιμα. Αρκετοί συμπολίτες μας, το τελευταίο χρονικό διάστημα, γίνονται μάρτυρες τι ισχύει όσων αφορά τον υποφαινόμενο, και πολλοί εξ' αυτών δεν πιστεύουν ότι ένας άνθρωπος με τις γνώσεις και τα εφόδια που διαθέτω, όπως και με την ελάχιστη δημόσια προσφορά μου στο κοινωνικό σύνολο, βρίσκεται στη συγκεκριμένη θέση.
Γιάννης Κουρδομένος: Γνωρίζουν αρκετοί συμπολίτες μας, ότι ήμουν και παραμένω προσκολλημένος κατά της διαπλοκής στη χώρα μας (πλήρωσα επανειλημμένα) όπως και διαχρονικά κατά των κυβερνήσεων ΝΔ&ΠΑΣΟΚ.

Τελικά, ας αναλογιστούν οι συμπολίτες μας, ποιο είναι το μήνυμα της Αριστεράς,και τι πρεσβεύει η αριστερά, όταν δημιουργούν κάποιες συνθήκες που ευθέως αντικρούουν τα ιδεώδη της αριστεράς. Πόσο αντιφατικό είναι δεδομένων όλων των μηνυμάτων που στέλνονται στο κοινωνικό σύνολο, να βλέπουν και να γνωρίζουν αρκετοί συμπολίτες μας, τη καθολική αδρανοποίηση πολιτευομενων συμπολιτών μας στην δρομολόγηση προτάσεων και λύσεων, που έπρεπε να έχουν τεθεί στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Γλυφάδας. Ειδικά μετά από πρωτοκολλημένες αιτήσεις του δημότη. Ακόμα και έλλειψή των απαιτούμενων εφοδίων για την αντιμετώπιση από τους ιδίους, έπρεπε να ενεργοποιήσουν τους βουλευτές ώστε να υπάρξουν ενδεδειγμένες ενέργειες.

Τέλος, όσων αφορά την ανοικτή εκδήλωση στο ''Μελίνα Μερκούρη'' με θέμα «ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ» γίνετε σαφές ότι ο χαρακτήρας είναι ελλιπής. Τα δημόσια αγαθά (συχνότητες) δεν είναι δημόσια περιουσία κ. Ταστάνη, κ. Παναγούλη, και κυρίες και κύριοι συμπολίτες; 
Επισήμανα σε συμπολίτες μας αρχικά ότι δεν υπάρχει συντονιστής, και στη συνέχεια έθεσα το ζήτημα των δημοσίων αγαθών που χαρίστηκαν σε διαπλεκόμενα, ενώ επί χρόνια προασπιζόμουν τον χαρακτήρα της δημόσιας περιουσίας στη Γλυφάδα χωρίς στήριξη από κανένα. Δεδομένων επανειλημμένα διώξεων και κατασχέσεων, ώστε στο τόπο μας να μην υφίσταται ούτε ένα (1) μέσο στα ερτζιανά (δημόσια αγαθά) - ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ - γίνετε σαφές ότι ο κ. Ταστάνης οργανώνει μια εκδήλωση που δεν θα καλύψει σφαιρικά το ζήτημα της δημόσιας περιουσίας. Πρόσφατα ο Τάσος Ταστάνης επιτέθηκε στον κ.Παπανικολάου για την προβολή που τυγχάνει από διαπλεκόμενα ΜΜΕ, άρα το ζήτημα συχνοτήτων (δημόσιων αγαθών) είναι μείζον για τις πολιτικές ισορροπίες και πλουραλισμό. Δεν σας προκαλεί εντύπωση ο ημιτελής χαρακτήρας της εκδήλωσης για τη Δημόσια Περιουσία; Ο υποφαινόμενος δεν έπρεπε να καλύψει το συγκεκριμένο τομέα που γνωρίζει καλύτερα από όλους;

Όπως φαίνεται, από όσα έχουν ακολουθηθεί έως αυτή τη στιγμή ο κ.Ταστάνης δεν εκφράζει το δημότη Γλυφάδας, ο οποίος επανειλημμένα δέχτηκε καταχρηστικές διώξεις, και κατασχέσεις, υπερασπιζόμενος το δημόσιο χαρακτήρα στο τόπο μας, των συχνοτήτων, κατά της διαπλοκής και ομίλων ΜΜΕ.
Για την ταμπακιέρα ο κ.Ταστάνης δεν λέει απολύτως τίποτα, και με βάζει σε σκέψεις αναπαραγωγής όσων καλά γνωρίΖΟΥΜΕ στο τόπο μας.
Ας ξεκαθαρίσει ο κ.Ταστάνης με συγκεκριμένη τοποθέτηση (δέσμευση) ότι θα συμπεριλάβει και τα δημόσια αγαθά στις πραγραμματικές εξαγγελίες και πρόγραμμα, ώστε να μην υπάρχει σύγχυση αναπαραγωγής ήδη γνωστών φαινομένων, υπαλλήλων διαπλεκομενων στη τοπική αυτοδιοίκηση και το δήμο Γλυφάδας. 
(ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Επανειλημμένα Διώξεις&Κατασχέσεις)
Όποιοι πραγματικά προασπίζονται τον τόπο μας δεν εξαιρούν τίποτα. 
Θυμίζω και τον ραδιοσταθμό ''ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ'' του ΣΥΡΙΖΑ, άρα δυο μέτρα και σταθμά δεν συνάδουν με ενδεδειγμένο πλαίσιο πολιτικών.

Εάν υφίσταται για άλλη μια φορά δάκτυλος διαπλοκής, θα το αντιληφθούν έγκαιρα οι συμπολίτες μας στη Γλυφάδα.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com  

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ

«Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου, στηρίζω, ως δημότης Γλυφάδας και βουλευτής, την ανεξάρτητη υποψηφιότητα ως δημάρχου του ΤΑΣΟΥ ΤΑΣΤΑΝΗ με  την «Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία» και συνιστώ, σε όλους τους φίλους και τις φίλες της Γλυφάδας, να ψηφίσουν το ψηφοδέλτιο του, στο οποίο συμμετέχουν πολίτες και από άλλους πολιτικούς χώρους που έχουν διαχωρίσει τη θέση τους από τη μνημονιακή πολιτική.

Ο ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΤΑΝΗΣ, διακεκριμένος επιστήμονας, γνωρίζει τα προβλήματα του Δήμου Γλυφάδας  καλύτερα από τον καθένα.

Ταυτόχρονα, πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι οι εκλογές του Μαΐου - δημοτικές, περιφερειακές και ευρωεκλογές - πρέπει να είναι ενάντια σε εκείνους που εκφράζουν τα κόμματα της διαπλοκής ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΠΑΣΟΚ.

Για αυτό, στις δημοτικές εκλογές στηρίζουμε τον ΤΑΣΟ ΤΑΣΤΑΝΗ και στις περιφερειακές εκλογές τη ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ. Θα είναι μια απάντηση σε όλους αυτούς που οδήγησαν το λαό στην πείνα και την εξαθλίωση και τον τόπο μας στην καταστροφή.

ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Φωτογραφία από την δήλωση στήριξης Στάθη Παναγούλη του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στη Γλυφάδα το 2010 (σημερινού υπουργού Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας)























Δεν ξεχνάμε τις ιδιαίτερα από το παρελθόν φιλικές και προσωπικές σχέσεις του Στάθη Παναγούλη με τον Αρχηγό της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αντιθέσεις στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">