ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημήτρης Τσουκαλάς: Δηλώσεις του Βουλευτή για το Ελληνικό (ΒΙΝΤΕΟ)


Στην διαμαρτυρία που διοργάνωσε σήμερα έξω από τα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ η Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού, ήταν και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς, ο οποίος απάντησε σε ερωτήματα σχετικά με το πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού.

Όπως δήλωσε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο χώρος του πρώην αεροδρομίου θα μπορούσε να δοθεί στους όμορους δήμους, και με ήπιες παρεμβάσεις να είναι ωφέλιμος για τη ψυχαγωγία των κατοίκων. Ο κ.Σγουρός γνώριζε τα σχέδια της κυβέρνησης ότι ο χώρος οδηγείται σε τσιμεντοποίηση και ξεπούλημα στον όμιλο Λάτση - κατά πάσα πιθανότητα.
Δημήτρης Τσουκαλάς: Ο αγώνας είναι μπροστά μας, και πρέπει να φτάσουμε σε ένα σημείο να ανατραπεί αυτή η κυβέρνηση, για να σταματήσει και το ξεπούλημα.
Από εδώ και μπρος, και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει ο ελληνικός λαός και οι όμοροι δήμοι να δίνουν καθημερινά το παρόν τους, ενημερώνοντας το κόσμο, ότι και χρήματα δεν θα έχει το δημόσιο, και η περιουσία του θα έχει εξανεμιστεί.

Σε ερώτηση που έκανα στη συνέχεια, όσων αφορά τη διπλή ιδιότητα του δημάρχου Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη - ο οποίος είναι διορισμένο μέλος  του ΤΑΙΠΕΔ απο την κυβέρνηση, και παράλληλα υποστηρικτής του Μητροπολιτικού Πάρκου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς απάντησε ότι δεν θέλει να κάνει κρίση για το δήμαρχο Γλυφάδας, άλλα να έχεις μια διχασμένη προσωπικότητα είναι εξ' ορισμού επικίνδυνο

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημήτρης Τσουκαλάς: Δηλώσεις του Βουλευτή για το Ελληνικό (ΒΙΝΤΕΟ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">