ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στήριξη της υποψηφιότητας Αθηνάς Λυγνού


Τον Μάιο του 2014 θα κληθούμε ως πολίτες να επιλέξουμε με τη ψήφο μας τον Νέο Δήμαρχο για μία 5ετία.
Αυτό θα γίνει σε μία περίοδο που στην περιοχή μας θα σηματοδοτηθούν μεγάλες αλλαγές (Ελληνικό, παραλιακό μέτωπο, πολιτισμός, τουρισμός, Υμηττός, Μετρό κλπ).  Αλλαγές που θα επηρεάσουν την ποιότητα ζωής μας για πάρα πολλά χρόνια.

Η ποιότητα ζωής των πολιτών στην περιοχή μας έχει πληγεί!!!
Αυτό συνέβη από μια σειρά άστοχων παρεμβάσεων τόσο της πολιτείας (τραμ, παραλία) αλλά και την ανικανότητα των τοπικών αρχόντων να απαντήσουν με ένα σχέδιο-όραμα για την πόλη μας...
Η Πολιτών Κοινωνία, με συνέπεια, παρεμβαίνει και προβάλλει επί μία 10ετία τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες και την πόλη μας.

Επισημάναμε την έλλειψη σχεδίου για την πόλη που οδήγησε τους αυτοδιοικούντες να κινούνται παρορμητικά και να συμπληρώνουν έτσι την καταστροφή στην πόλη μας (π.χ. ανυπαρξία ελεύθερων χώρων στην Τερψιθέα, καταπάτηση του Υμηττού, χωρίς Νεκροταφείο η πόλη μας, χωρίς βρεφονηπιακούς σταθμούς, έλλειμμα στην παιδεία και στον πολιτισμό, αθλητικός μαρασμός κλπ)

Ενώ οι πολίτες έχουν να αντιμετωπίσουν μία αντιλαϊκή πολιτική πρωτόγνωρης εντάσεως που μειώνει τα εισοδήματά τους και παράλληλα τους υπερφορολογεί η δημοτική αρχή του Δήμου μας δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να προσπαθήσει μέσω της μείωσης των Δημοτικών Φόρων να ανακουφίσει τόσο τους πολίτες όσο και τους καταστηματάρχες στην πόλη μας που υφίστανται και αυτοί ισχυρό πλήγμα.

Είναι κοινός τόπος ότι, τα ζητήματα που απασχολούν τη Γλυφάδα και τους δημότες της δεν πάνε καλά.  Είναι πλέον διάχυτη, ανεξάρτητα από κομματικές παρατάξεις και προτιμήσεις, η απογοήτευση και η διάψευση των προσδοκιών μας από τις δημοτικές αρχές που είχαν την ευθύνη αναζήτησης λύσεων στα προβλήματα που απασχολούν την πόλη μας.

Τα στοιχεία της αδράνειας, της παθητικότητας και της αδιαφορίας, τα αντιμετωπίζουμε καθημερινά στη Γλυφάδα.
Να είμαστε θεατές σε ένα δράμα, είναι φυσιολογικό μόνο στο θέατρο ή στον κινηματογράφο.  Όταν όμως το δράμα "παίζεται" για πολλά συναπτά έτη και αφορά όλους μας, το παρόν και το μέλλον το δικό μας και κυρίως των παιδιών μας, οφείλουμε όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.

Όραμά μας είναι να κλείσουμε οριστικά τη μακροχρόνια παρένθεση της αδιαφορίας, της κακοδιοίκησης και της αυθαιρεσίας στο δήμο μας.
 Η πολυετής κρίση που βιώνουμε όλοι μας καθημερινά, επηρεάζει την ποιότητα ζωής μας και απαιτεί άφθαρτα πρόσωπα, νέους σε σκέψεις και ιδέες, έμπειρα με διάθεση και όραμα να γυρίσουμε σελίδα στην Γλυφάδα.

Πιστεύουμε ότι έχει έρθει η ώρα για ουσιαστική αλλαγή. Το απαιτεί η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας.
Είναι πλέον ώριμες οι συνθήκες να επιχειρήσουμε ένα άλμα στο μέλλον. Απαιτείται συλλογική δράση, επίπονη προσπάθεια, διαφάνεια μα πάνω από όλα, πίστη και ελπίδα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Η Πολιτών Κοινωνία συνεκτιμώντας, την εξαιρετική στάση της Αθηνάς Λυγνού και των Ανοιχτών Οριζόντων στο Δημοτικό Συμβούλιο και τις παρεμβασεις που απασχολούν την πόλη μας, τις επεξεργασμένες θέσεις και προτάσεις τους, το πρόγραμμα και τη σταθερή τους σημμετοχή στους αγώνες, ανταποκρίνεται θετικά στο κάλεσμα και ανακοινώνει τη δημιουργική συστράτευση με τους Ανοιχτούς Ορίζοντες.

Η προγραμματική μας σύγκλιση και η δημιουργική συστράτευση στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου με επικεφαλής την Αθηνά Λυγνού προβάλλει την ανάγκη για δράση με όρους της κοινωνίας των πολιτών.  Ενώνουμε δυνάμεις στη βάση των κοινών θέσεων για την αντιμετώπιση των συγκεκριμένων προβλημάτων με προοδευτικό πρόσημο.
Ανακοινώνει την υποψηφιοτητα, ως δημοτικού συμβούλου, του Βασίλη Τσατσαράγκου με τους Ανοιχτούς Ορίζοντες.

Όλοι μαζί διαμορφώνουμε την αξιόπιστη πρόταση μαζί με τους Ανοιχτούς Ορίζοντες σ' ένα κίνημα ελπίδας και αλλαγής της πορείας του Δήμου μαζί με την Αθηνά Λυγνού με πίστη και ελπίδα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε.

Βασίλης Τσατσαράγκος

Πρόεδρος 
Πολιτών Κοινωνία

Τοποθέτηση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι συνολικά οι συμπολίτες μας στη Γλυφάδα, που αξιώνουν την άνοδό τους στη διοίκηση του δήμου, είναι των δυο μέτρων και σταθμών.

Επί πολλά χρόνια υπάρχουν επανειλημμένα τοποθετήσεις για ζητήματα που αφορούν πολλούς συμπολίτες μας, και καμία τοποθέτηση όσων αφορά τον δημότη και τον τομέα των ΜΜΕ. 

Ειδικά στη Γλυφάδα, με βασικό δεδομένο σύννομες ενέργειες ενός ανεξάρτητου δημότη πολίτη, ο οποίος αιτήθηκε στην πολιτεία την Ίδρυση, Εγκατάσταση, και Λειτουργία Τοπικού Ραδιοφωνικού Σταθμού, και λειτουργούσε ανιδιοτελώς πολλά χρόνια στη τοπική κοινωνία, ενώ δέχτηκε επανειλημμένα διώξεις και κατασχέσεις ώστε να υπηρετούνται διαπλεκόμενα και κομματικά συμφέροντα ΝΔ & ΠΑΣΟΚ, δεν είδαμε ούτε γνωρίζουμε ποιες είναι οι θέσεις και οι τοποθετήσεις της παρατάξεως σας.

Με μια κακοδιοίκηση Κόκκορη η οποία παρανομεί έπειτα από πρωτοκολλημένες αιτήσεις του δημότη, ποιες είναι  οι τοποθετήσεις από τη παράταξη ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ που αξιώνει να διοικήσει στη Γλυφάδα;

Για τα ζητήματα (προβλήματα) των πολλών υπάρχει ενδιαφέρων, για τα ζητήματα του δημότη κανένα; 

Υπάρχουν χιλιάδες συμπολίτες μας που κρίνουν, διότι βρίσκονται σε ανάλογη θέση.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ&ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ
(Που συντελέστηκαν επανειλλημένα; Εις βάρος ποιου δημότη; Ποιες είναι οι υποχρεώσεις εκλεγμένων αιρετών; Γνωρίζετε σε ποιo έτος βρισκόμαστε;)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 σχόλια:

  1. ΤΣΑΤΣΑ-ΡΑΓΚΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ 10 ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΟΤΕ..ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΛΥΓΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑ ΤΣΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ..ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ?ΑΗΔΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.ΥΓ ΟΥΤΕ 3%ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: Στήριξη της υποψηφιότητας Αθηνάς Λυγνού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">