ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ετοιμάστηκαν τα προγράμματα των παρατάξεων στη Γλυφάδα;


Δυο μήνες προ των δημοτικών εκλογών στη Γλυφάδα και ακόμα δεν έχουμε δει πρόγραμμα δημοτικής παρατάξεως.

Προφανώς είτε δεν θα υπάρξουν προγράμματα, είτε τα προγράμματα όλων των παρατάξεων θα είναι πανομοιότυπα με τις γνωστές γενικόλογες τοποθετήσεις που δεν καλύπτουν τους δημότες, είτε θα είναι απόλυτα τα ψέματα Κ.Κόκκορη όπως εξαγγέλθηκαν από πλατεία σε πλατεία.

Σας θυμίζω ότι η κάθε παράταξη δημιουργώντας προγραμματικές εξαγγελίες είτε έντυπα, είτε προφορικού χαρακτήρα, έχει υποχρέωση να καλύψει όλο το φάσμα των δημοτών μιας κοινότητας (Πόλης) σε όλους τους τομείς, ώστε δικαιωματικά να αξιώνει ψήφους.

Όπως γνωρίζετε κυρίες και κύριοι επί δεκαετίες κάποιοι εκ των συμπολιτών μας
εμφανίζονται αξιώνοντας την εκλογή τους, και ψήφους του κοινωνικού συνόλου, χωρίς να αναλαμβάνουν τις υποχρεώσεις του θεσμικού ρόλου που ζητούν από το κοινωνικό σύνολο.

Μια μικρή υπενθύμιση σε όσους αξιώνουν ψήφους και την εκλογή τους:
1) ΑΡΘΡΟ 86  1. Ο δήμαρχος προασπίζει τα τοπικά συμφέροντα και ασκεί τα καθήκοντά του με γνώμονα τη διασφάλιση της ενότητας της τοπικής κοινωνίας. 

Πραγματικά σύμφωνα με όσα συμβαίνουν επί πολλά χρόνια στο Δήμο Γλυφάδας (με αυταπόδεικτο την κακοδιοίκηση Κόκκορη, και την καθολική υποκρισία των υπολοίπων αιρετών) είναι αδιανόητο να επικαλούνται όσοι διοικούν ότι προασπίζουν τα τοπικά συμφέροντα.

Είτε υποκρίνεστε, είτε σκόπιμα παρακάμπτεται την αλήθεια, βρίσκομαι εδώ ώστε να σας θυμίζω ότι στο τόπο μας έχουμε διοικούντες που εγκληματούν κατά των θεσμών και των υποχρεώσεων που έχουν έναντι των δημοτών.

Σε σειρά αιτήσεων ο θρασύτατος δήμαρχος Κόκκορης, και η κακοδιοίκηση του, παρανόμησαν με δόλο κατά των τοπικών συμφερόντων και προασπιζόμενοι διαπλεκόμενα που ουδεμία σχέση έχουν με τον δήμο Γλυφάδας.

Έπειτα από πρωτοκολλημένες αιτήσεις του δημότη, η θρασύτατη κακοδιοίκηση του παρόντος παρανόμησε σκόπιμα και με δόλο κατά της ενότητας της τοπικής μας κοινωνίας, και των τοπικών συμφερόντων.

Ανάλογα έχουν πράξει οι περισσότεροι εκ των εκλεγμένων σας στη Γλυφάδα, είτε για ιδοτελείς σκοπιμότητες, είτε για κομματικές πολιτικού χαρακτήρα, είτε για συντεχνιακού, είτε για τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.

Με βασικό δεδομένο την ανιδιοτελή προσφορά ενός δημότη Γλυφάδας επί σειρά ετών - ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 - και όσα ακολούθησαν, συνολικά οι τοπικές παρατάξεις στο τόπο μας όφειλαν το λιγότερο γνωρίζοντας τι έχει ισχύσει και ισχύει να εντάξουν σε κάθε πρόγραμμα τους τα ακόλουθα.

Ο συνδυασμός μας θεωρεί ότι οι τοπικές κοινωνίες για την ενότητα και την διασφάλιση των τοπικών συμφερόντων έχουν ανάγκη από Δημοτικές Επιχειρήσεις Πληροφόρησης και Επικοινωνίας των δημοτών, και ενός  Ρ/Σ ο οποίος θα στέκεται υπεράνω των δημοτικών παρατάξεων και αντικειμενικά κι' αμερόληπτα θα ενημερώνει.

Ένα μέσο όλων των δημοτών, αλληλέγγυο στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, το οποίο θα προάγει με πλουραλιστική και αντικειμενική ενημέρωση τη πολυφωνία. 

Με βασικό κριτήριο τη ποιοτική στάθμη προγράμματος, και σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις για λειτoυργία Ρ/Σ από τoυς oργαvισμoύς τoπικής αυτoδίoικησης όπως αναφέρονται στο ν. 2328/1995 (Φ.Ε.Κ. 159/τ.Α΄/03.08.1995)  

Όταν θα δούμε στη Γλυφάδα οι τοπικές παρατάξεις να έχουν υιοθετήσει τα ανωτέρω, πράγματι θα υπάρχει πιστοποίηση καταλληλότητας και φερεγγυότητας του συνδυασμού που αξιώνει την διοίκηση στη πόλη μας, και σίγουρα θα αξίζει της ψήφου όλων των δημοτών.

Σε αντίθετη περίπτωση, έχουμε περιπτώσεις πλήρως ακατάλληλων, αντίθετους των τοπικών συμφερόντων και της ενότητας της τοπικής κοινωνίας.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Λειτούργησα επί πολλά χρόνια διασφαλίζοντας την ενότητα όλων των δημοτών στη Γλυφάδα, (χωρίς να ξεχωρίζω αριστερούς - δεξιούς - η ακομμάτιστους) ενώ οι εκάστοτε εκλεγμένοι διχάζουν το κοινωνικό σύνολο για τα κομματικά και παραταξιακά τους συμφέροντα. 

Βέβαια έπειτα καταχρηστικών ενεργειών εις βάρος αρχικά του τόπου μας, των συμφερόντων της Γλυφάδας, και εμου του ιδίου, στράφηκα κατά των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ&ΝΔ, και θεωρώ ακόμα και σήμερα ότι αποτελούν το σημαντικότερο πρόβλημα ορθής διακυβέρνησης στη χώρα μας δεδομένου ότι επηρεάζουν το χαρακτήρα της τοπικής αυτοδιοικήσεως.

Βλέπουμε χρισμένους και επιλεγμένους ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας πολλές τετραετίες στη Γλυφάδα, να πράττουν κατά πλήρη παράνομο τρόπο καταπάτηση των θεσμών για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα και τον εύκολο πλουτισμό, την ίδια στιγμή που εγκληματούν κατά των δημοτών, και όσων ήταν υποχρεωμένοι, με συνέργεια κάποιων ελάχιστων συμπολιτών μας πλήρως ανεύθυνων.
Χαρακτηριστικά δείτε ποιοι αξίωσαν πριν από τέσσερα χρόνια την εκλογή τους,
και τα πεπραγμένα τους στη συνέχεια. Παρανομία του δημάρχου συστηματικά κατά των θεσμών και του δημότη, και το σώμα των εκλεγμένων να τηρεί σιγή ιχθύος επί χρόνια. Άρα συμμέτοχοι στο έγκλημα.

Επιλέγοντας το χάρισμα των δημοσίων αγαθών (συχνοτήτων) σε διαπλεκόμενα, και τη πλήρη αντισυνταγματικότητα που τελεί σε ισχύ στην Ελλάδα, μπορεί να πετυχαίνουν τη χειραφέτηση κάποιων συμπολιτών μας, όμως η πλειονότητα γνωρίζει και κρίνει τις εγκληματικές πολιτικές, και ότι είναι ασυγχώρητοι.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

2 σχόλια:

  1. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΚΟΚΚΟΡΗΣ?ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΕΝ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: Ετοιμάστηκαν τα προγράμματα των παρατάξεων στη Γλυφάδα; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">