ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Οι δηλώσεις Γ. Παπανικολάου την Τετάρτη 27/8/2014 στο  Δημαρχείο της Γλυφάδας, στην τελετή ορκωμοσίας των νέων μελών του δημοτικού συμβουλίου. 

Παρουσία του Μητροπολίτη Παύλου, και των υπουργών της κυβερνήσεως Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, Βασίλη Κικίλια, καθώς και των βουλευτών Δημήτρη Χατζηδάκη, Μαριέττας Γιαννάκου, Άννας Καραμανλή και Τάνιας Ιακωβίδου, των πρώην δημάρχων Γιάννη Θεοδωρόπουλου,Στυλιανού Σφακιανάκη, καθώς και των Γιάννη Κωνσταντάτου και  Ανδρέα Κονδύλη, όπως και φορέων της πόλης ο νέος δήμαρχος προέβει στις ακόλουθες δηλώσεις:

Αν δεν καταφέρουμε να βρούμε τη μέγιστη δυνατή συναίνεση για τα κορυφαία ζητήματα που απασχολούν την πόλη μας, τότε όλοι ξέρουμε ότι δε φέρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Γι' αυτό το λόγο, είμαστε αποφασισμένοι να φέρουμε μια νέα αντίληψη στη λειτουργία του δήμου και προσερχόμαστε με μεράκι και διάθεση συνεργασίας με όλες τις δυνάμεις που επιθυμούν το καλό της πόλης.

Κυρίες και κύριοι, ξεκινάμε αυτήν την πορεία χωρίς καμία εξάρτηση και χωρίς καμία δέσμευση. Η μόνη μας δέσμευση είναι η εντολή που μας έδωσαν οι πολίτες της Γλυφάδας.

Είναι η εντολή και η ευθύνη που μας έχετε αναθέσει. Είμαστε αποφασισμένοι να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας και να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι συμπολίτες μας. Γι' αυτό το λόγο και σήμερα θέλω να επαναλάβω τον όρκο τιμής που τους έχουμε δώσει.

Να μην προδώσουμε ποτέ αυτή την εμπιστοσύνη που μας δείξατε στις εκλογές του Μαΐου. Όμως, για να το πετύχουμε χρειαζόμαστε και τη συμμετοχή σας αγαπητοί μου φίλοι. Υπάρχουν ευκαιρίες ανάπτυξης και δεν πρέπει να χαθούν.

Μια πόλη για να ευημερεί πρώτα απ' όλα πρέπει να είναι καλά οι άνθρωποι της, να ευημερούν οι άνθρωποι της. Η μεγάλη συγκριτική διαφορά αυτής της πόλης είναι οι άνθρωποι της, τους οποίους πιστεύουμε και θα αγωνιστούμε για μια καλύτερη πόλη. 

Σε αυτό το σημείο, θέλω ν' αναφέρω κάτι που μου έλεγε κάποτε ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος για μένα, που δεν είναι σήμερα στη ζωή, μου έλεγε ότι: Όσο ασχολείσαι με τα κοινά, να είσαι δίκαιος και να κάνεις το σωστό. Αυτά τα λόγια με συντροφεύουν σε κάθε σημαντική στιγμή της πορείας μου και γι' αυτό το λόγο να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να κάνουμε εκπτώσεις, να είστε σίγουροι ότι δεν θα κάνουμε συμβιβασμούς. Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα καταθέσουμε την ψυχή μας για να υλοποιήσουμε όχι μόνο όσα δεσμευτήκαμε αλλά πολλά περισσότερα. 

Αξίζουμε περισσότερα, μπορούμε περισσότερα και να είσαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε περισσότερα. Να είστε καλά.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">