ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΤΟ MPOYZOYKI ΤΟΥ ΤΣΙΤΣΑΝΗ VSTi


Το μπουζούκι του Βασίλη Τσιτσάνη, το οποίο σύντομα θα διατίθεται σε VSTi - Kontakt - Gig - Korg - Yamaha, η σε οποιαδήποτε ψηφιακή μορφή για τον υπολογιστή και τα keympoarts απο την G-Organs, βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Σύντομα, κατόπιν παραγγελίας θα διατίθεται σε οποιαδήποτε μορφή για τον υπολογιστή και τα keympoarts όλων των εταιρειών.

Επίσης η G-Organs αναλαμβάνει την κατασκευή οποιουδήποτε μουσικού οργάνου για τον υπολογιστή και τα keympoarts όλων των εταιρειών.

Αν ασχολείστε με την μουσική επαγγελματικά, η ερασιτεχνικά, και θέλετε τον καλύτερο δυνατό - φυσικό ήχο -  είτε στον υπολογιστή σας, είτε στα keympoarts όλων των εταιρειών, σύντομα θα μπορείτε να παραγγείλετε όποιο μουσικό όργανο επιθυμείτε το οποίο θα προσαρμόζεται ψηφιακά για τις προσωπικές σας ανάγκες.

Η G-Organs έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει τον απόλυτα φυσικό ήχο προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του μουσικού και της ψηφιακής τεχνολογίας για τον υπολογιστή και τα keympoarts όλων των εταιρειών, δίνοντας στον μουσικό την ευκαιρία να αποδώσει ρεαλιστικά.

Ένα μικρό δείγμα της προσομοίωσης του μπουζουκιού του Βασίλη Τσιτσάνη μπορείτε να ακούσετε πατώντας το play μέχρι την κυκλοφορία της 1.0 Beta version.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: ΤΟ MPOYZOYKI ΤΟΥ ΤΣΙΤΣΑΝΗ VSTi Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">