ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΓΥΜΝΕΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 2.000 ΕΥΡΩ!!!

Τα πιο σέξι... ψαλίδια της Ελλάδας αναλαμβάνουν δράση σε λίγο καιρό στην Πάτρα! Πρόκειται για το πρώτο κομμωτήριο στη χώρα μας, στο οποίο θα σας φροντίζει το έμπειρο προσωπικό, το οποίο όμως θα φορά μόνο τα... απαραίτητα! Πανέμορφες και καλλίγραμμες κομμώτριες, αλλά και κούκλοι καλογυμνασμένοι κομμωτές θα χτενίζουν και θα κουρεύουν φορώντας τα σέξι εσώρουχά τους, προκαλώντας... ταχυκαρδίες στους πελάτες - άνδρες και γυναίκες!

Το πρώτο κομμωτήριο με sexy κομμώτριες και κομμωτές θα ανοίξει προσεχώς τις πόρτες του στο κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας (πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων).

Η ιδέα του νέου αυτού επιχειρηματικού εγχειρήματος ανήκει στον πολύ γνωστό Πατρινό επιχειρηματία (διαθέτει καταστήματα με ερωτικά βοηθήματα) Αγγελο Νιφόρο. Από τα μαγαζιά του έχει περάσει σχεδόν η μισή δυτική Ελλάδα και τώρα που αποφάσισε να επεκταθεί επιχειρηματικά και στον χώρο της κομμωτικής, σίγουρα θα περάσει και η υπόλοιπη μισή!

Το sexy strip κομμωτήριο θα λειτουργεί μόνο με ραντεβού σε κτίριο επί της οδού Ρήγα Φεραίου, στο οποίο τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς ώστε όλα να είναι έτοιμα εγκαίρως. Το μόνο που λείπει προς το παρόν είναι το... προσωπικό. Ετσι, ο δαιμόνιος επιχειρηματίας δημοσίευσε σε τοπικές αλλά και αθηναϊκές εφημερίδες αγγελία με την οποία αναζητεί όμορφες κομμώτριες και κομμωτές, προκειμένου να πλαισιώσουν το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα κομμωτήριό του. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του «καυτού» κομμωτηρίου υπόσχεται και μεγάλο μισθό σε όσους και όσες έχουν καλή εξωτερική εμφάνιση με γνώσεις κομμωτικής και ζητούν εργασία.

Η αγγελία που δημοσίευσε γράφει τα εξής: «Ψάχνεις δουλειά και είσαι κομμώτρια; Τότε έλα σε εμάς για να εργαστείς στο πιο hot κομμωτήριο της Πάτρας. Αμοιβή 1.500-2.000 ευρώ. Θα επιλέξουμε με βάση την εξωτερική εμφάνιση. Με πτυχίο κομμωτικής. Μόνο για άνδρες!» Στην ίδια εφημερίδα υπάρχει και δεύτερη αγγελία που αναζητεί κομμωτές: «Ζητούνται εμφανίσιμα αγόρια, άνω των 18 ετών, με γνώσεις γυναικείας κομμωτικής για να εργαστούν στο πιο hot κομμωτήριο της Πάτρας. Μέχρι 2.000 ευρώ τον μήνα ο μισθός». Ηδη στα χέρια του ιδιοκτήτη έχουν φτάσει δεκάδες βιογραφικά και αιτήσεις από ενδιαφερόμενους και ενδιαφερόμενες που περνούν από οντισιόν. «Γίνεται χαμός. Νέες κομμώτριες και κομμωτές θέλουν να εργαστούν. Αυτή τη στιγμή είμαστε στο στάδιο της επιλογής» σημείωσε ο Αγγελος Νιφόρος.


Πώς πήρε όμως την απόφαση να δημιουργήσει και το «καυτό» κομμωτήριο; «Η ιδέα τριγύριζε στο μυαλό μου εδώ και πέντε χρόνια. Τελικά με τους συνεργάτες μου ταξιδέψαμε στο Βερολίνο και σε άλλες πόλεις της Ευρώπης και είδαμε πώς λειτουργούν τέτοιου είδους κομμωτήρια».

Μεγάλη ανταπόκριση

«Πρόκειται για κάτι πρωτότυπο, που αποφασίσαμε να φέρουμε στην Πάτρα» αποκάλυψε και πρόσθεσε: «Σε πρώτη φάση θα έχουμε δύο κομμώτριες και δύο κομμωτές. Στην πορεία θα δούμε, αν υπάρχουν προϋποθέσεις, θα προσλάβουμε και άλλους».

Οπως προδίδει και το όνομα της επιχείρησης, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν το κούρεμα ή το ξύρισμά τους στα χέρια έμπειρων κομμωτριών με μαγιό. Στην κάθε άλλο παρά συντηρητική Βρετανία, αντιθέτως, όλες οι απόπειρες λανσαρίσματος του νέου trend ναυάγησαν, καθώς βρήκαν μπροστά τους φεμινιστικές οργανώσεις, αγανακτισμένους πολίτες, αλλά και τα τοπικά σωματεία κομμωτών που εναντιώνονταν στην ιδέα ενός «γυμνού κομμωτηρίου». 

Το 2011 μάλιστα μια τέτοια απόπειρα στο Νόργουιτς είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ακόμη και γκρουπ στο facebook με όσους τάσσονταν εναντίον.

Η μετεξέλιξη μιας σύγχρονης κοινωνίας....
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: ΓΥΜΝΕΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 2.000 ΕΥΡΩ!!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">