ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΠΟ ΔΡΟΜΟΥΣ

Στην αφαίρεση παράνομων πινακίδων σε οδούς που είναι της αρμοδιότητάς της προχώρησε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα, ήδη έχουν αφαιρεθεί 12 πυλώνες και 30 διαφημιστικά πλαίσια σε διάφορες περιοχές, εκ των οποίων ο ένας πυλώνας και τα 9 διαφημιστικά πλαίσια βρισκόταν επί της Λεωφόρου Μαραθώνος, στην είσοδο της Αττικής οδού.

Η κατεδάφισή τους εκκρεμούσε από το 2010. Οι παραπάνω πινακίδες παραβίαζαν βασικές διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ ),ενώ η καθαίρεσή τους εκτός των άλλων συντελεί στην αισθητική αναβάθμιση των περιοχών.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσει με κατεδαφίσεις ακόμη 40 παράνομων διαφημιστικών πλαισίων και πυλώνων σε περιοχές της Αττικής , έργο το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Οκτωβρίου.

Γιάννης Κουρδομένος: Εσείς τι κάνετε στη Γλυφάδα; Μήπως θα αφήσετε το θέμα να ξεχαστεί όσο θα συνεχίζεται η παρανομία και τα οφέλη κάποιων (...) ώστε να μετατεθεί στους επόμενους το 2019;

Αν εσείς ως διοικούντες και παρατάξεις επιλέξετε να ξεχαστεί το θέμα, δεν θα το αφήσουμε εμείς να ξεχαστεί, και στην θέση των διαφημιστικών στις παράνομες πινακίδες θα μπουν άλλα μηνύματα... όπως και κάποιες μικροκάμερες ώστε να παρακολουθούμε ποιοι μαφιόζοι θα πάνε πάλι σε αυτές τις πινακίδες να αλλάξουν τα χαρτιά... 




Πράγματι το οργανωμένο έγκλημα και οι μαφιόζοι άφησαν τη Γλυφάδα και τα νότια σε καθεστώς μεσαίωνα, ενώ υπήρχε η προοπτική πρότυπων πόλεων, ειδικά σε επίπεδο τεχνολογίας και πολιτισμού.

Οι κακοδιοικήσεις πολλών δεκαετιών στη Γλυφάδα, τα κόμματα, το οργανωμένο έγκλημα, και οι συστημικοί, άφησαν τον τόπο ουραγό σε όλους τους τομείς, χωρίς καμία προστασία των συμφερόντων του κοινωνικού συνόλου, και χωρίς καμία τεχνολογική υποδομή ώστε να υπάρχει άμεσα ενεργοποίηση και πάταξη παρανομιών από μαφιόζους.

Πιστεύεις ότι τους έπιασαν όλους στον ύπνο όταν κουβάλησαν με φορτηγά τις διαφημιστικές πινακίδες και τις ξεφόρτωναν με γερανούς στη παραλιακή;

Μην έχεις αυταπάτες, είναι στο κόλπο οι εκλεγμένοι σου, και ολόκληρο το σύστημα, αρωγοί παρανομιών, διαπλοκής, και της μαφίας.

Αν δεν ξηλωθούν άμεσα οι πρόχειρα τοποθετημένες τεράστιες πινακίδες, θα διαπιστώσετε προσεχώς την αλλαγή διαφημιστικού περιεχομένου από τους μαφιόζους συνεργάτες των εκλεγμένων σας στη Γλυφάδα. 

Χωρίς να τους αντιληφθεί πάλι ''κανείς'' κάποιοι μαφιόζοι ανενόχλητοι με γερανό θα αλλάζουν τα χαρτιά στις πινακίδες, και αυτό θα γίνεται συστηματικά χωρίς να τους αντιληφθεί ποτέ κανείς από τις κατά τόπους αρχές, διοικούντες, και το σύνολο των τοπικών παρατάξεων.

Θα αναγκαστώ να σας φτύνω κυριολεκτικά όπου συναντηθούμε, γιατί γνωρίζετε τι είχα διακηρύξει (...) και πως οραματίστηκα ένα μέλλον για τον τόπο μας, όπως και τι θα ίσχυε σήμερα στη Γλυφάδα, ενώ εσείς μας προδώσατε όλους, όπως και τον τόπο, αποκλειστικά για τα ιδιοτελή σας συμφέροντα.

Αν δεν είστε στο ''κόλπο'' κάποιοι στο δήμο Γλυφάδας δώστε τις αποδείξεις στους συμπολίτες μας. Άμεσα να ξηλωθούν όλες οι πινακίδες, η αν αδυνατείτε να ξηλωθούν άμεσα, να στηθούν σε όλες μικροκάμερες και link ώστε να τους πιάσουμε επ' αυτοφώρω όταν θα πάνε να αλλάξουν τα χαρτιά και να καταστεί σαφές ποιοι βρίσκονται από πίσω.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΠΟ ΔΡΟΜΟΥΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">