ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΟΙ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Την  Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014 συνήλθε το δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας και εξέλεξε προεδρείο, μέλη δημοτικών επιτροπών, και εκπροσώπους στην Π.Ε.Δ.Α.

Έπειτα των δημαιρεσιών επιλέχτηκαν οι Ευστράτιος Παναγάκος ως πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου,  η Άννα-Φωτεινή Σάκκου - που κατόπιν εντολών Κ.Κόκκορη παρανομούσε από κοινού με τον τέως δήμαρχο - αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, και η κυρία Αναστασία Πατεράκη γραμματέας

Έχει ιδιαίτερη σημασία ποιοι είναι οι υπόλοιποι εκλεγμένοι, στην οικονομική επιτροπή και ''ποιότητας ζωής'' ώστε να γίνετε σαφές τι ισχύει στη πόλη μας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
1. Ακρίβος Δημήτριος 

2. Κασσέρης Μάριος 
3. Κουρουπάκης Στυλιανός
4. Παπάζογλου Νικόλαος 
5. Σφακιανάκης Στυλιανός 
6. Αλεβίζος Δημήτριος 
7. Γεωργούλας Ευστάθιος
8. Κόκκορης Κωνσταντίνος 


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

1. Αργυροπούλου Αναστασία
2. Βουγιουκλάκης Αιμίλιος 
3. Δορκοφίκης Περικλής 
4. Θεοδοσόπουλος Στυλιανός 
5. Σφακιανάκης Στυλιανός 
6. Τσαμπίρας Δημήτριος
7. Βαγγελάτου Ειρήνη
8. Ηλιόπουλος Αθανάσιος


ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ Π.Ε.Δ.Α

Η Παράταξη «Η Γλυφάδα Μας»

Αγγελόπουλος Γεώργιος
Λεβετσοβίτης Νικόλαος
Νικολάου Νικόλαος

Η Παράταξη «Δυνατή Γλυφάδα – Κώστας Κόκκορης»

Κόκκορης Κωνσταντίνος

Η Παράταξη «Ανατροπή στη Γλυφάδα Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία»

Ταστάνης Αναστάσιος


Γίνετε σαφές ότι μια σειρά συμπολιτών μας που διετέλεσαν σε θεσμικό ρόλο και είτε παρανόμησαν, είτε απεδείχθη ότι δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις θεσμικού ρόλου, βρίσκονται στις βασικές επιτροπές του δήμου.

1) Ενδεικτικά αναφέρω τον κ.Σφακιανάκη που μετέχει και των δυο επιτροπών, ο οποίος ήταν ένας από τους αρχικά παρανομούντες στη πόλη μας έχοντας σαφή θεσμικό ρόλο ως δήμαρχος. Ο κ. Σφακιανάκης ο οποίος δεν πίστευε όσα συνέβησαν στη Γλυφάδα από τα κόμματα στα οποία ήταν μέλος, και δεν πίστευε ούτε τα επίσημα έγγραφα της πολιτείας με την σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας. Αδράνησε απόλυτα εις βάρος του ρόλου που είχε αξιώσει να βρίσκεται, κατά της ωφέλειας του τόπου και των δημοτών, και σήμερα μετέχει δυο επιτροπών ώστε να ολοκληρώσει τι ακριβός; Το έγκλημα κατά των θεσμών του τόπου και των δημοτών;

2) O Δημήτρης Ακρίβος ήταν ένας εκ των λίγων αστυνομικών του *Α.Τ Τερψιθέας *(σήμερα δεν υπάρχει) το οποίο εγκλημάτησε κατά του τόπου και των δημοτών, και τα τελευταία χρόνια βρισκόμενος ως αιρετός στη Γλυφάδα σε θεσμικό ρόλο, αυτός που όφειλε να ενημερώσει άπαντες τι σχεδίασαν και ποιοι, και να μεριμνήσει, ακολουθεί τακτικές και μεθόδους που συνάδουν με ατιμία.

3) Να συνεχίσω κάνοντας σαφές τι έπραξε η επιλεγμένη του Κόκκορη κ.Αργυροπούλου  της προηγούμενης τετραετίας; Το ότι έφυγε από την παράταξη Κόκκορη ώστε να βρεθεί στη παράταξη Παπανικολάου δεν δείχνει απόλυτα το ποιόν της Αναστασίας; Θα αλλάξει κάτι επί του παρόντος;

4) O Αιμίλιος Βουγιουκλάκης,  η Βαγγελάτου, ο Ηλιόπουλος που βρέθηκαν στη επιτροπή  ''ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ'' στη Γλυφάδα μαζί με τον διατελέσαντα πρώην δήμαρχο Σφακιανάκη, θα προσθέσουν κάποιο θετικό σε τοπικό επίπεδο, η θα  αποδειχθεί ότι κάποιοι/ες εξ αυτών έχουν να προσθέσουν και άλλα, όπως, αποσιώπηση, αναλγησία....;  

Αυτός ο τέως διατελέσαντας δήμαρχος  - Σφακιανάκης - δεν έχει ίχνος τσίπας και εντιμότητας ώστε τουλάχιστον να πει την αλήθεια;

Όσο για τον Κόκκορη τα λόγια περιττεύουν μπροστά στο μεγαλείο καταρράκωσης και ισοπέδωσης του θεσμικού ρόλου που αξίωσε ο παρανομούντας ετών συνεργαζόμενος και υπηρετώντας διαπλεκόμενα. Έχει κάνει δεύτερο ρούχο τον εξευτελισμό των θεσμών. Άλλωστε γι'αυτό έχασε τις εκλογές, και πράγματι είναι αδιανόητο πως ένας συμπολίτης μας που έφτασε στον δημαρχιακό θώκο να αδυνατεί σε επίπεδο αντίληψης. Αν δεν είχε υπηρετήσει διαπλεκόμενα, και υπήρχαν οι αποδείξεις ενδεδειγμένης διοικήσεως, δεν θα έχανε τις εκλογές... όσοι σφακιανάκηδες, παπανικολάου, κ.α.  να είχαν παρουσιαστεί.

Όλα εξαρτώνται από τη τήρηση η μη των βασικών θεσμικών υποχρεώσεων, και όσοι δεν το βλέπουν δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Αν περιστασιακά - συγκυριακά - υπάρχουν κάποια αποτελέσματα δεν αποτελούν πανάκεια, ούτε θα επαναληφθούν. 

Αίσχος...να βρίσκεσαι ανάμεσα σε άτομα που ξεφτιλίζουν τους θεσμούς που αξίωσαν να συμμετάσχουν, και η Γλυφάδα έχει τα πρωτεία σε αυτό.
Έχετε κάνει το δήμο Γλυφάδας και τους θεσμούς καραγκιοζιλίκια, χωρίς καμία πραγματική υπόσταση και ισχύ των θεσμών.

Χρηματοδοτώντας κάποια #@+#@ πετυχαίνουν να υφίσταται δημόσια μια πλασματική εικόνα, καλύπτοντας τους ανυποψίαστους κατοίκους στη Γλυφάδα, ενώ συνολικά οι εκλεγμένοι είναι εγκληματίες των θεσμών κατά του τόπου και των δημοτών.

Όσο βρίσκομαι θα το πιστοποιώ, για τους απατεώνες των θεσμών ''συμπολίτες'' μας, που επί πολλά χρόνια το μοναδικό τους κίνητρο ήταν να βάλουν στο χέρι το δημόσιο χρήμα, χωρίς ίχνος δημόσιας προσφοράς στο τόπο και σε όλους τους δημότες. 

Η μοιρασιά του δημοσίου χρήματος ανάμεσα στους προερχόμενους των κομματικών σωλήνων, χωρίς ίχνος ευθύνης και αιδούς, και στο σύνολο τους υπηρετώντας αλλότριους σκοπούς που ουδεμία σχέση έχουν με τον θεσμικό ρόλο που αξίωσαν, πράττοντας ατιμίες κατά των υπολοίπων δημοτών που ουδέποτε εκφράστηκαν από δαύτους.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ; Γιατί δεν μπορούσε να γίνει; Για τι δεν τύχαμε ποτέ ενδεδειγμένης εκπροσώπησης από το σύνολο αιρετών και όσων διετέλεσαν δήμαρχοι;

Για το αύριο και τα επόμενα χρόνια θα υπάρχει η ίδια συνέχεια *εγκληματικά ανεύθυνων που αξίωσαν θεσμικό ρόλο; ( Μα καλά, πάτε καλά, η είσαστε θεόμουρλοι;) Από ποιόν εξαρτάται το επίπεδο σε ένα τόπο, και ποιοι έχουν την υποχρέωση;

Ποια κόμματα ελέγχουν την τοπική αυτοδιοίκηση στη Γλυφάδα; Γνωρίζουν όλοι οι συμπολίτες μας: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επί πολλά χρόνια έχουν τα μέλη των τοπικών τους οργανώσεων στον δήμο Γλυφάδας, άρα όσα κάκιστα ισχύουν σε τοπικό επίπεδο ήταν σχεδιασμένα. Δεν διοικούν οι δημότες, ούτε διαχειρίζονται τα τοπικά ζητήματα οι δημότες - δημότισσες, βρίσκονται τα κόμματα στην τοπική αυτοδιοίκηση, τα κόμματα υπηρέτησης διαπλεκόμενων, τα κόμματα που χάρισαν τα δημόσια αγαθά σε ημέτερους, τα κόμματα που εγκληματούν κατά του δημότη Γλυφάδας. 


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

* Ότι διαμορφώνεται, όπως το διαμορφώνεται  υφίσταται ΔΗΜΟΣΙΑ, και αν δεν υπάρξει συνέπεια και υπευθυνότητα ότι υφίσταται είναι δικό σας έργο. 
(Μόνον ανεγκέφαλοι δεν αντιλαμβάνονται ότι όσα υφίστανται - θετικά - αρνητικά - διαμορφώνονται από τους έχοντες θεσμικό ρόλο)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: ΟΙ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">