ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Άγνωστοι έκαψαν το αυτοκίνητο του δημοτικού συμβούλου Σωτήρη  Βοργία τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης 18-09-2014 έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, οι δύο δράστες που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, η όποια δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας, πλησίασαν το αυτοκίνητο του δημοτικού συμβούλου Γλυφάδας, έσπασαν τα τζάμια και στη συνέχεια το πυρπόλησαν.

Οι κάτοικοι ενημέρωσαν την αστυνομία και την πυροσβεστική, η όποια έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο και κατάφερε να σβήσει τη φωτιά στο φλεγόμενο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα πάντα με τον αυτόπτη μάρτυρα, οι δράστες ήταν ντυμένοι με μαύρα ρούχα, ενώ ο ένας από τους δυο δεν φορούσε κράνος.

O κ.Βοργιάς  επιβεβαίωσε το συμβάν και μάλιστα δήλωσε πως και κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε αντιληφθεί υπόπτους να τον παρακολουθούν έξω από το γραφείο του που βρίσκεται στην ίδια περιοχή.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Εντύπωση προκαλεί το επίπεδο ενημέρωσης στη Γλυφάδα, και ο χρόνος δημοσίευσης, μια εβδομάδα έπειτα του γεγονότος, όπου ο κάθε εργάτης του δήμου, ηλεκτρολόγος, υδραυλικός, έμμισθος δημοτικών συμβούλων, παραταξιακός,  κ.α. έχοντας μια ιστοσελίδα κάνει ''ενημέρωση'' εξυπηρετώντας συγκεκριμένα συμφέροντα, ενώ αποδεδειγμένα ακόμη και σήμερα το 2014 η Γλυφάδα βρίσκεται σε μεσαιωνικού τύπου πολιτισμό για τα συμφέροντα ορισμένων.

Όσα ισχύουν, όπως ισχύουν, καταδεικνύουν τον καθολικό κατακερματισμό, και το ολοκληρωτικό έλλειμμα άμεσης ενημέρωσης, ώστε να παίζονται παιχνίδια για τα συμφέροντα ορισμένων οι οποίοι αξίωσαν να εκλεγούν στη Γλυφάδα.

Όσα υφίστανται, όπως υφίστανται, καταμαρτυρούν ότι το 2014 η Γλυφάδα παραμένει στο σκοτάδι, ουραγός όλων, χωρίς ένα μαζικό και άμεσο μέσο των δημοτών στα ερτζιανά, που να κάνει πραγματική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.

Φέρουν ευθύνη οι κακοδιοικούντες στη πόλη μας, ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ, που συστηματικά παρανομούν για τα συμφέροντα ημέτερων πάσης φύσεως. 
Το αυταπόδεικτο γεγονός να παρανομούν συστηματικά σε πρωτοκολλημένες αιτήσεις στο ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ώστε να μην υπάρξει ΑΜΕΣΗ ΜΑΖΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ των δημοτών, κάνει σαφές ποιοι ευθύνονται για την πόλη ουραγό.

Σήμερα συνολικά βλέπετε και γνωρίζετε ότι μέλη Τ.Ο κομμάτων συντηρούν το καθεστώς κατακερματισμένης πόλης ουραγού, εξυπηρετώντας τα κομματικά και ιδιοτελή τους συμφέροντα, χωρίς να υφίσταται ούτε ένα (1) μαζικό άμεσο ΜΜΕ των δημοτών στα ερτζιανά. 

Συμπολίτη - συμπολίτισσα κρίνεις ποιοι εκλέγονται, πως εκλέγονται, γιατί εκλέγονται, και τι ισχύει...χωρίς να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα ΟΛΩΝ η απο κοινού σύμφωνη γνώμη ενός (1) ΜΑΖΙΚΟΥ - ΑΜΕΣΟΥ - ΜΕΣΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ στα Ερτζιανά των Νοτίων προαστίων Αττικής.

Πρώτη δημοσίευση 26/9 αναδημοσίευση 29/9
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">