ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

Θεωρώ ότι από την πλευρά μου δεν απαιτείται και δεν χρειάζεται να ειπωθεί τίποτα περισσότερο όσων γνωρίζουν συνολικά οι συμπολίτες μας.

Ο νέος δήμαρχος Γλυφάδας - τώρα που βρίσκεται στο ξεκίνημα - οφείλει να παρέχει μια κατατοπιστική ενημέρωση στους συμπολίτες μας.

Γνωρίζουμε συνολικά ότι ο απερχόμενος παρανομούντας και κακοδιοικούντας δήμαρχος Κ.Κόκκορης συστηματικά παρανομούσε έχοντας ένα βασικό θεσμικό ρόλο, και όποτε βρισκόμουν στον δήμο Γλυφάδας κρυβόταν ώστε να μην συναντηθούμε.

Τον έκριναν οι συμπολίτες μας για τα πεπραγμένα του, άλλωστε γι'αυτό έχασε τις εκλογές, και ήδη υφίσταται μια νεοεκλεγμένη δημοτική αρχή από την οποία θέλουμε μια συγκεκριμένη απάντηση:

1) Τι γίνονται οι πρωτοκολλημένες αιτήσεις των δημοτών σε μια υπηρεσία του δημοσίου όπως είναι ο δήμος;

2) Θα επιληφθείτε, η θα αναπαράξετε τις παρανομίες Κ.Κόκκορη;

3) Θα υπάρξει η ανάπτυξη και πρόοδος που απαιτείται στο τόπο μας, όπως χρειάζεται, η θα εμπαίζεται το σύνολο συμπολιτών μας ώστε κάποιοι ημέτεροι με ημίμετρα να αποπροσανατολίζουν τους συμπολίτες μας ενώ η Γλυφάδα θα βρίσκεται ουραγός; 

Αναλαμβάνοντας καθήκοντα βρήκατε στο ταμείο του δήμου τα 14,5 εκατομμύρια που άφησε η απερχόμενη διοικούσα αρχή, και ελπίζω να βρήκατε και τις αιτήσεις που παρανόμησε ο Κ.Κόκκορης...

Ένας δικηγόρος όπως είναι ο κ.Παπανικολάου, γνωρίζει ότι δεν συγχωρείται από κανένα να ''πιάνετε στα πράσα'' επ' αυτοφώρω ένας δήμαρχος με συγκεκριμένο θεσμικό ρόλο να παρανομεί, και ειδικά σε περιπτώσεις που γνωρίζουν άπαντες.

Ο μεταλλειολόγος, Κ.Κόκκορης, χωρίς μια ημέρα άσκησης του επαγγέλματος του, έκανε την επιλογή του υπηρετώντας διαπλεκόμενα (...) κατά της ωφέλειας του τόπου και των δημοτών, παρανόμησε επανειλημμένα, και σε πρωτοκολλημένες αιτήσεις, και τον άφησα στη κρίση του συνόλου χωρίς να προσφύγω για *αποζημιώσεις.
*Άλλωστε ο στόχος μου δεν ήταν τα χρήματα των συμπολιτών μας, ήταν η δοκιμασία μιας δημοτικής αρχής με συγκεκριμένου χαρακτήρα θεσμικό ρόλο. 

Εσείς κ. Παπανικολάου, ως δικηγόρος, αν πιαστείτε στα πράσα να παρανομείτε σε πρωτοκολλημένες αιτήσεις των δημοτών, υπηρετώντας αλλότριους σκοπούς που ουδεμία σχέση έχουν με τον θεσμό που αξιώσατε, θα κάνετε διπλή ζημιά έναντι του παρανομούντα Κόκκορη. 

Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να επεξηγήσω... γιατί απευθύνομαι σε ευφυείς, όπως θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να καταθέσω εκ νέου τις ίδιες αιτήσεις τις οποίες έλαβαν σειρά δημοτικών συμβούλων της παρατάξεως και διοικήσεως σας.

Βέβαια στη πόλη #@&*#*@ μπορεί να ισχύουν όλα τα παράλογα ταυτόχρονα.Από εσάς τώρα εξαρτάται κατά πόσον θα φροντίσετε για την ισχύ των αυτονόητων (...) η θα επιλέξετε ατραπούς καθολικού εξευτελισμού των θεσμών. 

Αν δεν ισχύσουν τα αυτονόητα, θα κατηγορηθείτε ευθέως ότι ως τοπική οργάνωση Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας διορίσατε με δόλο ημέτερους στο δήμο. 

Ημέτερους, οι οποίοι λαμβάνοντας μισθούς ως εργαζόμενοι του δήμου έστησαν σε καθεστώς ανωνυμίας κάποιες ιστοσελίδες, ώστε να υπάρξει μια χειραφέτηση αποπροσανατολισμού των συμπολιτών μας, και ατιμίας, και να αποποιείστε των ευθυνών σας όσο υπηρετείτε εις βάρος του τόπου και των δημοτών μεγαλοεργολάβους και εφοπλιστές της διαπλοκής, και αυτοί να παραμένουν η να επαναπροσλαμβάνονται ως εργαζόμενοι στο δήμο.

Ελπίζω να γίνομε σαφής, γιατί υπάρχουν οι αποδείξεις...και άλλωστε αν δεν ισχύσουν τα αυτονόητα από την πλευρά σας, δεν θα ισχύσουν ούτε από την δική μου.

Ο κάθε ένας από εμάς ότι δηλώνει δημόσια να το σέβεται, γιατί της ίδιες μεθόδους που θα ακολουθήσετε, παράλληλα, θα τις δεχτείτε και εσείς.

Αν δεν γνωρίζετε (...) σας ενημερώνω ότι αρνήθηκα σε προσφερόμενα ρουσφέτια στο παρελθόν, άρα δεν υπάρχει ίχνος σχέσεως με κάποια άτομα που πράττουν κατά απαράδεκτο τρόπο στη πόλη μας, και θα δοκιμαστείτε στη πράξη αν τηρήσετε όσα εξαγγείλατε.

Διαφάνεια και Κουρδομένος είναι ταυτόσημες έννοιες. 
Τώρα καλείστε εσείς ως Παπανικολάου να αποδείξετε στους συμπολίτες μας ότι θα υπάρξει η ανάπτυξη που έχετε εξαγγείλει, όπως και η στήριξη στο 100% των δημοτών, και αρχικά στις περιπτώσεις των περισσότερο πληττόμενων...

Πραγματικά θέλω να δω, και να γνωρίζουν και οι συμπολίτες μας, ποιοι είναι οι περισσότερο πληττόμενοι στη Γλυφάδα για τους οποίους θα μεριμνήσετε... Θέλω να δούμε όλοι... ποιοι επλήγησαν περισσότερο από τις πολιτικές ΝΔ&ΠΑΣΟΚ, και ποιοι εξ' αυτών διαθέτουν τα πειστήρια - αποδείξεις.  Ξέρετε πόσα χρόνια συλλέγω τα στοιχεία όλων των κακοδιοικούντων και του συνόλου των αιρετών;


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Σήμερα γνωρίζετε όλοι τι έχει ισχύσει στη Γλυφάδα κατά του δημότη και όσων έπρεπε να ισχύουν, (ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004) άρα η εκάστοτε διοίκηση και αιρετοί κρίνονται σύμφωνα των επιλογών τους τήρησης του θεσμικού ρόλου που αξιώνουν. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">