ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ BLOGS ΑΝΩΝΥΜΩΝ

Κάποιοι χρυσαυγίτες - έπειτα την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια - συσπειρωμένοι κρύβονται σε καθεστώς ανωνυμίας πίσω από blog αναπαραγωγής ειδήσεων από το σύνολο ιστοσελίδων.

Με αυτή τη μεθοδολογία ασκείται η προπαγάνδα δια μέσω του διαδικτύου από κόμματα, τα οποία αναπαράγοντας το μοντέλο των συστημικών εθνικών Μ.Μ.Ε μεγαλοεργολάβων - εφοπλιστών που συνεργάζονται με κυβερνήσεις, προσπαθούν να κερδίζουν ψήφους με πλάγιες μεθοδολογίες.

Πολλοί και πολλές από τους καθημερινούς χειραφετούμενους με πλάγιες μεθοδολογίες,  πέφτουν μακροπρόθεσμα στην παγίδα των ανωνύμων, χωρίς πολλές φορές να γνωρίζουν τι επέδρασε για τις επιλογές που κάνουν.

Όπως γνωρίζετε είχα ταχτεί δημόσια, καθαρά και ξάστερα, υπέρ της επώνυμης λειτουργίας όλων των ιστοσελίδων και blogs, ώστε ο κάθε τελικός αποδέκτης να γνωρίζει τι επιλέγει, όπως γίνετε σε οτιδήποτε άλλο της καθημερινής του δραστηριότητας.

Τελικά, δεν μπόρεσε να ισχύσει ένα εθνικό πρότυπο στη διαλυμένη από κόμματα χώρα μας, άρα τα κόμματα αλωνίζουν και ευτελίζουν την δημοκρατία σε κάθε τους βήμα.

Το βλέπετε επί σειρά δεκαετιών στα νότια, και ειδικότερα στη Γλυφάδα, με όσες και όσους έχουν εκλεγεί, και με τις μεθόδους που εκλέγονται, ενώ είναι μακράν μακριά από τον θεσμικό ρόλο που αξιώνουν και τις υποχρεώσεις που έχουν στη συνέχεια.

Για εσένα που σε είχαν εξαπατήσει (...) και θεωρούσες ότι δημοκρατία ίσον κόμματα του κοινοβουλίου και Τ.Ο, υπήρξε η μετεξέλιξη... ώστε να γνωρίζεις απόλυτα ότι αυτό είναι ένας πλασματικός όρος για τα οφέλη συγκεκριμένων ατόμων. 

Η πραγματική Δημοκρατία είναι απούσα πολλά χρόνια από την Ελλάδα, και το Σύνταγμα πεθαμένο, ενώ το κοινοβούλιο διαθέτει σειρά κομμάτων και πολιτικών.

Σε καμία περίπτωση δεν κάνω προσπάθεια αποπροσανατολισμού, γιατί γνωρίζουν συνολικά οι συμπολίτες μας τι ισχύει πολλά χρόνια...ποιος προηγήθηκε, τι ειπώθηκε, πότε ειπώθηκε, γιατί ειπώθηκε, και τελικά να βλέπουν μέχρι σήμερα ένα θέατρο του παραλόγου από άτομα που δεν έχουν ούτε την ευθιξία να πουν την αλήθεια.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΔΙΩΞΕΙΣ&ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ από τα κόμματα που φροντίζουν για την πρόοδο και την ανάπτυξη της πολιτικοοικονομικής ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ κατά των πολιτών και της αυθεντικής ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ. (Για τα κόμματα σας κάνατε πολλά, για την ΓΛΥΦΑΔΑ τι έχετε κάνει;)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ BLOGS ΑΝΩΝΥΜΩΝ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">