ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Στην Άνω Γλυφάδα η Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου κατόπιν αιτήματος του πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Π.Γιάχου.

Θυμίζουμε ότι με αίτησή του προς τον Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. Γλυφάδας Παναγιώτης Γιάχος μετέφερε το αίτημα του ίδιου αλλά και των κατοίκων της Άνω Γλυφάδας  για την μετακίνηση της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στην Άνω Γλυφάδα.

Σε αυτό το σημείο, με βασικό δεδομένο την αποδοχή του αιτήματος του Π.Γιάχου, τονίζω και υπογραμμίζω τα δυο μέτρα και σταθμά που έχουν υιοθετήσει οι αιρετοί συμπολίτες μας, δεδομένου ότι έχουν προηγηθεί οι δικές μου πρωτοκολλημένες αιτήσεις επαναλειτουργίας του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, στις οποίες παρανόμησαν οι τέως διοικούντες, και αξίωσα την εφαρμογή τους από τη τωρινή διοίκηση.

Έχοντας αρκετούς συμπολίτες μας που επιθυμούν την επαναλειτουργία του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, όπως και την δημόσια δική μου, η στάση των εκλεγμένων στη Γλυφάδα δεν συνάδει σε κανένα βαθμό με τον θεσμικό ρόλο που αξίωσαν.

Ποια είναι η συνδρομή του δήμου και του συνόλου αιρετών σε παγιωμένο ΑΙΤΗΜΑ;

Ο φετινός εορτασμός της εθνικής επετείου για την 28η Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Άνω Γλυφάδα (επί της οδού Γ. Γεννηματά). 

Η επίσημη δοξολογία θα τελεστεί στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίου και Ελένης. Η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας και η κατάθεση στεφάνων θα γίνει στο Μνημείο Ηρώων της πλατείας του Αγίου Τρύφωνα. 

Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014
07.00 π.μ.
Χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες όλων των ναών της πόλης. Έναρξη Όρθρου – Θείας Λειτουργίας
09.30 π.μ.
Προσέλευση επισήμων, τριών μαθητών από κάθε σχολείο, με τις σημαίες τους, όπως επίσης και αντιπροσωπειών οδηγών, προσκόπων κ.λ.π στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.
9.45 π.μ.
Έναρξη επίσημης δοξολογίας χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Γλυφάδας κ.κ. Παύλου με την παρουσία πολιτικών, δημοτικών, στρατιωτικών αρχών, εκπαιδευτικών, συλλογικών φορέων και δημοτών.
10.15 π.μ
Λήξη δοξολογίας και επιβίβαση σημαιοφόρων σε λεωφορείο με προορισμό το χώρο της παρέλασης.
10.45 π.μ
Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων στην πλατεία του Αγίου Τρύφωνα από τους κ.κ. Δήμαρχο, Διευθυντή Αστυνομίας, Λιμενικού, Προέδρους Παραρτημάτων Εθνικής Αντίστασης Γλυφάδας, Εκπροσώπους Δημοτικών Παρατάξεων, Εκπρόσωπο ΕΛΜΕ, Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών, Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων και Τοπικών Οργανώσεων κομμάτων και νεολαιών, Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Πολιτιστικοί,  Εξωραϊστικοί , Λαογραφικοί Σύλλογοι. Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας. 
11.30 π.μ
Έναρξη παρέλασης
Μαθητές και τμήματα  θα βρίσκονται στις θέσεις από τις 11.00 π.μ. στην οδό Γεωργίου Γεννηματά με αφετηρία την οδό Γορτυνίας. Τα τμήματα της παρέλασης θα κρατούν απόσταση 20 μέτρων μεταξύ τους. Διάλυση των τμημάτων 600 μέτρα μετά από τους επισήμους.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">