ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες; Η Γλυφάδα ανήκει στους δημότες της;
Πριν από λίγο χρονικό διάστημα κάποιοι αξίωναν την εκλογή τους ώστε να εκπροσωπήσουν τη πόλη και τους δημότες, και ενώ υφίστανται ζητήματα που προηγούνται χρονικά οτιδήποτε άλλου, μέχρι αυτή τη στιγμή άπαντες κωφεύουν.

Eπί δεκαετίες κάποιοι προδότες εκλέγονται και παρανομούν σκόπιμα στα αιτήματα του δημότη με εντοπιότητα, υπηρετώντας τα συμφέροντα Εβραίων και Ελληνοαμερικανών, καθώς και τις παρανομίες τους εις βάρος του τόπου και των δημοτών της πόλης.
 
Επί πολλά χρόνια κατακρεουργούν τη τοπική δημοκρατία, και το πολιτικό πολιτισμό, προς χάριν αλλότριων σκοπών και του βολέματος τους, και πληρώνουν κάποιους να σερβίρουν κονσέρβες για αποπροσανατολισμό των δημοτών.


Μπήκαν στο δήμο Γλυφάδας ως κόμματα, και εδραίωσαν το απόλυτο της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, με βασικό αυταπόδεικτο ότι υπάρχουν στο υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ οι αιτήσεις του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, οι πρωτοκολλημένες αιτήσεις στο δήμο Γλυφάδας, και αυτοί πλην των χρημάτων (μισθών - αντιμισθιών) που λαμβάνουν ως αιρετοί, εδραιώνουν και τη διαπλοκή τους, χωρίς να εκπροσωπούν στον ελάχιστο βαθμό τον τόπο και τον δημότη.

Γνωρίζετε και γνωρίζουμε ότι αρκετοί αιρετοί - εκλεγμένοι -εκμαυλίζουν τον πολιτισμό στο τόπο μας, φίμωσαν την μοναδική φωνή ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που είχε η Γλυφάδα, (τον μοναδικό τοπικό σταθμό) και εγκληματούν κατά του δημότη λαμβάνοντας το δημόσιο χρήμα έχοντας σαφείς υποχρεώσεις εκπροσώπησης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΤΙΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΩΣΑΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ

Γλυφάδα fm 1977 - 2004 Διώξεις και Κατασχέσεις με δόλο και ατιμία για την υπηρέτηση Δ Ι Α Π Λ Ε Κ Ο Μ Ε Ν Ω Ν  Εβραίων και Ελληνοαμερικανών.

Τα πειστήρια του εγκλήματος που αποσιωπείται επί πολλά χρόνια στη Γλυφάδα, που μεθόδευσαν για την καταστροφή του τοπικού μας πολιτισμού και δημοκρατίας Εβραίοι και Ελληνοαμερικάνοι, σε απτή συνέργεια με πολιτικούς της Γλυφάδας.





Δείτε πως αποδεικνύεται το έγκλημα από τη πλευρά άτιμων ''συμπολιτών'' μας, όταν αυταπόδεικτα υπήρχε κατάθεση αιτήσεως και παραβόλων στο υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ, και αυτοί με κατάχρηση εξουσιών τέλεσαν δίωξη και καταχρηστική κατάσχεση για την υπηρέτηση των Εβραίων.

Δημιούργησαν τη διαπλοκή εφοπλιστών με σειρά ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ραδιοτηλεοπτικών, και ακόμη και σήμερα με βασικό δεδομένο τα πειστήρια δεν ακολουθούν όσα οφείλουν έπειτα αιτήσεων στο δήμο Γλυφάδας.

Οι σχεδιαστές του εγκλήματος, που με δόλο δολοφονούν Έλληνα Πολίτη για τα συμφέροντα Εβραίων, είναι οι συμπολίτες σας πολιτευόμενοι.

Τα αποδεικτικά έγγραφα τους είχαν δοθεί στο παρελθόν, και παρανομούσαν αντί να εκπροσωπήσουν, τους απεστάλησαν και πρόσφατα και τώρα ΜΑΖΙ θα κάνουμε τις διαπιστώσεις.

Είναι ελάχιστα έγγραφα από μια πλειάδα εγγράφων καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων, σε μια πόλη που θέλουν να παρουσιάζουν ως κοσμοπολίτικη, πολιτισμένη, και πλην της δεδομένης αναλγησίας τους και παρανομιών ουδέν άλλο έχουμε. 

Οι συμπολίτες και συμπολίτισσες αιρετοί στη πόλη μας, που πρόσφατα αγόρασαν καινούργια ενδύματα και υποδήματα με τα χρήματα των δημοτών (...) μπορούν να εξηγήσουν γιατί αξίωσαν την εκλογή τους;

Αξίωσαν την εκλογή τους για την εκπροσώπηση Εβραίων και Ελληνοαμερικαvων;




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">