ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Α.Ν.Ο.Γ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δημόσιο ευχαριστήριο του Α.Ν.Ο.Γ. προς τον κ. Γεώργιο Παπανικολάου για την επαναλειτουργία του κλειστού κολυμβητηρίου του δήμου.

Το Δ.Σ. του Α.Ν.Ο.Γ. θέλει να ευχαριστήσει τον νέο Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Γεώργιο Παπανικολάου όπως και τον Εντεταλμένο του σύμβουλο για θέματα αθλητισμού κ. Περικλή Δορκοφικη διότι με τις συντονισμένες και άμεσες ενέργειες τους επαναλειτούργησε το κλειστό κολυμβητήριο του Δήμου μας παρά τα τεράστια προβλήματα που είχαν να αντιμετωπίσουν.

Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε επίσης διότι για πρώτη φορά στην κατανομή των ωρών προπόνησης ανάμεσα στα τοπικά σωματεία ελήφθησαν σοβαρά υπόψη αξιοκρατικά κριτήρια η σημερινή δραστηριότητα και επιτυχίες των ομάδων καθώς και η ιστορία τους.

Γιάννης Κουρδομένος: Τέλος, έπειτα από το ευχαριστήριο του Α.Ν.Ο.Γ. πρέπει να πούμε ότι δεν ισχύει το ίδιο και με εμάς.
Πρώτον, γιατί ο κ. Παπανικολάου και η σημερινή διοίκηση αναπαράγουν την πεπατημένη Κ.Κόκκορη, που δεν έπραξε τίποτα για επαναλειτουργία του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, ώστε να υπηρετούνται τα συμφέροντα διαπλεκόμενων εφοπλιστών, οι οποίοι σαφώς ακολούθησαν ως αντίγραφα του.
Και δεύτερον, για το παντελές έλλειμμα αξιοκρατικών μεθόδων και ενδεδειγμένης ιεράρχισης στην εμφάνιση των ιστοσελίδων στο site του δήμου Γλυφάδας.

Ο κ. Παπανικολάου μέχρι αυτή τη στιγμή δεν καλύπτει όσα εξήγγειλε προεκλογικά στους Γλυφαδιώτες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Α.Ν.Ο.Γ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">